Παρασκευή, 15 Μάιος 2020 19:00

Συνάντηση για βελτίωση των αθλητικών υποδομών

Γράφτηκε από τον

Με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαντζούνη είχε συνάντηση χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος.

Παρευρέθηκαν επίσης οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Καπέλιος, κ. Τσουκαλάς, κ. Καλογεροπούλου και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας κ. Σαρδέλης. Συζητήθηκαν
Θέματα προώθησης αθλητικών έργων με στόχο την αναβάθμιση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών της Περιφερειακής Ενότητας συζήτησε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος στην συνάντηση που είχε με τον θεματικό αντιπεριφερειάρχη αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη. Παράλληλα συζητήθηκε και ο τρόπος λειτουργίας των εγκαταστάσεων μετά το πέρας των περιορισμών, βάση των πρωτοκόλλων που ισχύουν από το αρμόδιο υπουργείο για τον υιό Covid-19 .
Παρευρέθηκαν επίσης οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Καπέλιος, Τσουκαλάς, Καλογεροπούλου και ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας κ. Σαρδέλης.
Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για όλα τα αθλήματα καθώς και για αθλητικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το βουνό και την θάλασσα. Ο κ. Μαντζούνης ενημέρωσε για τις προθέσεις της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη για την προώθηση των ώριμων μελετητικά έργων.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ