Τρίτη, 04 Αύγουστος 2020 16:41

Παραμένει Υφυπουργός Αθλητισμού ο Αυγενάκης

Γράφτηκε από τον
Παραμένει Υφυπουργός Αθλητισμού ο Αυγενάκης

Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα, ο Λευτέρης Αυγενάκης διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργείου Αθλητισμού και δεν τον αλλάζει ο πρωθυπουργός.

Οι αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα δεν επηρεάζουν τελικά τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Παρά τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα, ο Ηρακλειώτης πολιτικός διατηρεί το χαρτοφυλάκιό του και συνεχίζει κανονικά στη θέση του.

Αν και την περίοδο που το ποδόσφαιρο είχε έρθει σε πρώτο πλάνο στην κυβερνητική ατζέντα, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και να μετατοπίζει την αρμοδιότητα των θεμάτων στον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, που έκανε και επαφές με FIFA-UEFA, εντούτοις ο Αυγενάκης δεν αλλάζει.

Η αθλητική ατζέντα ναι μεν είναι σημαντική και μάλιστα κάποια στιγμή τέθηκε και ζήτημα "κοινωνικής συνοχής", εντούτοις για τον πρωθυπουργό άλλα είναι τα ζητήματα που "καίνε" στην παρούσα φάση και οι όποιες διορθωτικές κινήσεις έγιναν στην κυβέρνηση, αφορούσαν νευραλγικές θέσεις σε άλλα Υπουργεία και όχι στο Αθλητισμού.

Πηγή: sport24.gr