Πέμπτη, 10 Δεκέμβριος 2020 13:04

Νέο στρώμα στο Δημοτικό Στάδιο

Γράφτηκε από τον

Σε αντικατάσταση του παλιού και φθαρμένου στρώματος στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με νέο υψηλών προδιαγραφών και πιστοποιημένο από την IAAF., προχώρησε ο Αθλητικός Οργανισμός.

Πρόκειται για την υλοποίηση μίας ακόμα δέσμευσης του δημάρχου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δήμος, προσθέτοντας ότι: “Τόσο ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, όσο και ο πρόεδρος του
Αθλητικού Οργανισμού Παναγιώτης Βασιλόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, τονίζοντας ότι η προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό. Η προμήθεια αφορούσε σε στρώμα ύψους με πάπλωμα anti spike , κάλυμμα κατά των καιρικών συνθηκών και μεταλλική πλατφόρμα (σχάρα), πιστοποιημένο από την IAAF, διαστάσεων 600 Χ 325/300Χ 70cm. Συνολικά αποτελείται από 4 τεμάχια, 3 στοιχεία από ειδικό αφρώδες υλικό και 1 αντί – σπάϊκ πάπλωμα 6,00 Χ 3,25/3,00 Χ 0,07Μ”.
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος κατά την παρουσία του στο Δημοτικό Στάδιο έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στις προσπάθειες του προέδρου όσο και των εργαζόμενων στον Αθλητικό Οργανισμό, προκειμένου
αφενός να διατηρούν τις αθλητικές υποδομές σε καλό επίπεδο, αφετέρου να υλοποιούν σε σύντομο χρόνο έργα και παρεμβάσεις που η Δημοτική Αρχή έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει για τις εν λόγω υποδομές.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ