Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 11:32

Παραμένει το “λουκέτο” στον αθλητισμό

Γράφτηκε από τον

Τη χθεσινή μέρα περίμεναν πώς και πώς οι άνθρωποι του αθλητισμού, ελπίζοντας ότι θα ανάψει το “πράσινο φως” για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι προσδοκίες τους όμως για μία ακόμα φορά διαψεύστηκαν, καθώς ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό, δεν αναφέρθηκε καθόλου στο άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας., είτε σε ερασιτεχνικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι που σημαίνει ότι τα μόνα πρωταθλήματα που συνεχίζονται είναι η Super League 1, η Super League
2 και η Basketball League. Ο κ. Χαρδαλιάς δεν έκανε καμία αναφορά για τη Football League και τη Γ’ εθνική, οι άνθρωποι των οποίων πίστευαν ότι θα τους επιτραπεί από την προσεχή εβδομάδα η επιστροφή στις προπονήσεις. Ετσι οι δύο κατηγορίες παραμένουν στον “πάγο”, όπως και τα τοπικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, ενώ το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα υπόλοιπα σπορ. Μετά και την παραπάνω εξέλιξη είναι πλέον πολύ πιθανό τα πρωταθλήματα να ακυρωθούν, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.