Δευτέρα, 09 Αύγουστος 2021 14:19

Πρώτη συγκέντρωση η Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την πρώτη συγκέντρωση για την αγωνιστική χρονιά 2021-2022 θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα η ομάδα Κ19 της Καλαμάτας.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Ασπροχώματος και μία ώρα αργότερα αναμένεται να γίνει και η πρώτη προπόνηση.
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές θα υποδεχτούν στα αποδυτήρια του γηπέδου ο τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας της ΠΑΕ Καλαμάτα Τάσος Χατζηαγγελής, ο προπονητής της Κ19 Φραγκίσκος Κεράνης και οι συνεργάτες του τη νέα χρονιά, ο γυμναστής Χρήστος Οικονομίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Τζανέτος Κατσαρέας.
Η Κ19 απαρτίζεται κυρίως από ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2003 και 2004, αλλά και γεννηθέντες τα έτη 2005 και 2006. Σίγουρα θα μπορούν να συμμετάσχουν και γεννηθέντες το 2002, όμως αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει όταν η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Super League 2 δώσει στις ομάδες την προκήρυξη, όπου θα αναφέρονται όλα όσα αφορούν το πρωτάθλημα.
Ο Φραγκίσκος Κεράνης θα στηριχθεί στους νεαρούς παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ17 και σε όσες κινήσεις ενίσχυσης γίνουν το επόμενο διάστημα μέσα από το μεταγραφικό παζάρι. Ηδη έχουν αποκτηθεί 7 ποδοσφαιριστές από σωματεία της Καλαμάτας, ενώ επέστρεψε και ο επιθετικός Παναγιώτης Ρουμελιώτης που είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πάμισο. Οι παίκτες που αποκτήθηκαν είναι ο μέσος Γιάννης Σαούτης από τον Εθνικό Μελιγαλά και οι επιθετικοί Παναγιώτης Σαούτης (αδερφός του Γιάννη) από τα Πράσινα Πουλιά, Χρήστος Διονυσόπουλος από τη Δόξα Καλαμάτας, Γιώργος Μούζος και Αχιλλέας Γκότσης από τον Απόλλωνα Καλαμάτας, Βασίλης Καραγιάννης και Κώστας Μωραγιάννης από τον Αστέρα Αρφαρών. Σε αυτούς θα προστεθεί και ο μεσοεπιθετικός Χάρης Γιαννόπουλος από τον ΠΑΣ Ράχη, για τον οποίος απομένουν λεπτομέρειες για να ενταχθεί στην ομάδα. Ο μοναδικός παίκτης που αποχώρησε είναι ο Παναγιώτης Οικονομέας, ο οποίος πέρασε σε σχολή στην Αθήνα και θα φύγει για να σπουδάσει. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες θα αγωνιστεί στην ομάδα Κ19 του Ιωνικού.
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αυτή την στιγμή αποτελείται από τους Παναγιώτη Τσιφτσή, Στράτο Παπανικολό (τερματοφύλακες), Μιχάλη Στυλιανόπουλο, Παναγιώτη Γουρνά, Γιώργο Σκοπέτο, Ανδρέα Μεμά, Σμαράλντο Σάλα, Νίκο Παυλή, Κωνσταντίνο Παπαγεωργακόπουλο (αμυντικοί), Παναγιώτη Σερπάνο, Γιάννη Σαούτη, Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Ευθύμη Βλάχο (μέσοι), Χρήστο Δρούγα, Παναγιώτη Σαούτη, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Αγγελο Δικαιουλάκο, Σάββα Μουζάκη, Βαλάντη Ρούπα, Χρήστο Διονυσόπουλο, Γιώργο Μούζο, Αχιλλέα Γκότση, Βασίλη Καραγιάννη, Κώστα Μωραγιάννη, Αναστάση Σακκά.
Η Καλαματιανή ομάδα πέρα από την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα K19 της Super League 2, έχει δηλώσει συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας, αλλά και στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.
Εδρα της για προπονήσεις, αλλά και τις επίσημες διοργανώσεις θα είναι το δημοτικό γήπεδο Ασπροχώματος.

Τα πρώτα φιλικά

Τα τρία πρώτα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας έχουν οριστικοποιήσει οι υπεύθυνοι της ομάδας Κ19. Το πρώτο είναι με τον Ηρακλή Καλαμάτας και έχει οριστεί για το Σάββατο 28 Αυγούστου. Μια εβδομάδα αργότερα στις 4 Σεπτεμβρίου θα παίξει με τον Εθνικό Μελιγαλά και το τρίτο φιλικό θα διεξαχθεί στις 11 Σεπτεμβρίου και θα αντιμετωπίσει την Εράνη. Και οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Μετά θα ακολουθήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είναι για το κύπελλο Μεσσηνίας.