Παρασκευή, 26 Νοέμβριος 2021 11:35

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Περιμένουν κόσμο με Εργοτέλη

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα πέτυχε στην Αρτα την πρώτη νίκη στη Super League 2 (1-0 τον Καραϊσκάκη) και περιμένει με ανεβασμένη ψυχολογία τον δυνατό Εργοτέλη.

Ενα ματς που θα διεξαχθεί αύριο στη Μεσσήνη υπό το φως των προβολέων (5 μ.μ.) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Η “Μαύρη Θύελλα” ποντάρει στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου, που αναμένεται να δώσει δυναμικό “παρών”, όπως έκανε και με τον Παναθηναϊκό Β’. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι και πάλι 15 και 20 ευρώ. Η διάθεσή τους ξεκίνησε χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ και θα συνεχιστεί σήμερα από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Σταδίου της Μεσσήνης.

“Οι φίλαθλοι παρακαλούνται για λόγους μη ύπαρξης συνωστισμού να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους όσο γίνεται νωρίτερα. Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει σύμφωνα με όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο στα πλαίσια της αντιμετώπισης της πανδημίας", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Προπώληση των εισιτηρίων των 15 ευρώ γίνεται και από τη Λέσχη Φιλάθλων"Bulldogs" σήμερα (10 π.μ. έως 12 μεσημέρι και 6 έως 9 μ.μ). και το Σάββατο (10 π.μ. έως 1 μ.μ.)
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν υπολογίζει τον Ανδρέα Τάτο που αποβλήθηκε την Τετάρτη, ενώ εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Τιμόθεος Τσελεπίδης.
Τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Εργοτέλη θα διαιτητεύσει ο Κώστας Ανδριανός (Αχαΐας) , με βοηθούς τους Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Δημήτρη Φίλο (Βοιωτίας), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος (Ηλείας)