Δευτέρα, 28 Φεβρουάριος 2022 19:11

FIFA και UEFA θα αποβάλλουν τη Ρωσία από τις διεθνείς διοργανώσεις!

Γράφτηκε από τον
FIFA και UEFA θα αποβάλλουν τη Ρωσία από τις διεθνείς διοργανώσεις!

Η FIFA σχεδιάζει να αποκλείσει τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας, ενώ μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την UEFA για το θέμα και η απόφαση μπορεί να ληφθεί αργότερα σήμερα.

Η FIFA σχεδιάζει να αποκλείσει τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας από το διεθνές ποδόσφαιρο μέχρι νεωτέρας, λόγω της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία, όπως δήλωσε στο Reuters πηγή που γνωρίζει τις σχετικές διεργασίες.
Η FIFA βρίσκεται σε προχωρημένες συνομιλίες με την UEFA για το θέμα και η απόφαση μπορεί να ληφθεί αργότερα σήμερα. Η UEFA αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα, προκειμένου να αποφασίσει για διάφορα θέματα που σχετίζονται με το ρωσικό ποδόσφαιρο.
Η Ρωσία είναι προγραμματισμένο να υποδεχθεί την Πολωνία στα play off για το Παγκόσμιο Κύπελλο στις 24 Μαρτίου, όμως η πολωνική ομοσπονδία έχει ανακοινώσει ότι θα αρνηθεί να παίξει εναντίον της ρωσικής ομάδας.
Η αναστολή θα αφορά όλες τις εθνικές ομάδες της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της γυναικείας ομάδας, η οποία πρόκειται να παίξει στο EURO 2022 της UEFA, στην Αγγλία τον Ιούλιο.

Πέραν της Πολωνίας, αρκετές ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα παίξουν διεθνείς αγώνες με τη Ρωσία μέχρι νεωτέρας. Η Ουαλία, η Σκωτία, η Ιρλανδία, η Δανία, η Νορβηγία, η Ελβετία και η Αλβανία ακολούθησαν τα βήματα της Αγγλίας, της Τσεχίας και της Σουηδίας αρνούμενοι να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία σε οποιοδήποτε επίπεδο του διεθνούς ποδοσφαίρου.

Πηγή: www.sport-fm.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ