Σάββατο, 01 Απρίλιος 2023 14:33

Εύκολο απόγευμα για την Καλαμάτα 4-0 τον Ολυμπιακό Β'

Γράφτηκε από τον
Εύκολο απόγευμα για την Καλαμάτα 4-0 τον Ολυμπιακό Β'

Την πιο ευρεία νίκη της φετινής σεζόν σημείωσε η Καλαμάτα, επικρατώντας με 4-0 του Ολυμπιακού Β' στο Δημοτικό Στάδιο, για την 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Super League 2.

Το τελικό σκορ μαρτυρά και την εικόνα της αναμέτρησης με τη "Μαύρη Θύελλα" να παίρνει εύκολα την 7η νίκη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη συνεχόμενη στο δεύτερο γύρο, ύστερα από αυτή με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη. Κορυφαίος για τη μεσσηνιακή ομάδα ο Ανδρέας Τάτος που σημείωσε δύο όμορφα γκολ, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι επιθετικοί Χρήστος Ρόβας και Γιάννης Πασάς. Ο πρώτος σκόρερ της Καλαμάτας άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 37'. Στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα 4 λεπτών, ο Ανδρέας Τάτος καθάρισε την υπόθεση νίκη, σκοράροντας με σουτ στο 59' από το ύψος υου πέναλτι και με τεχνικό πλασέ στο 63' . Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Πασάς με κεφαλιά στο 85'. Ετσι η Καλαμάτα πάει με καλή ψυχολογία την Τετάρτη στην Πάτρα για το πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή. 

Το Live του ματς

85' Γκολ για την Καλαμάτα 4-0. Ο Λιποράσε έκανε τη σέντρα - σουτ από αριστερά και ο αφύλακτος Γιάννης Πασάς με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

83' Ο Μπά βρέθηκε απέναντι από τον Ταϊρη που απέκρουσε σε κόρνερ. 

Στο ίδιο λεπτό βγήκε και ο Πινακάς για τον Ολυμπιακό Β' και μπήκε ο Συρμής. 

82' Τρεις αλλαγές για την Καλαμάτα. Ο Πασάς θα πάρει τη θέση του Τάτου. Ο Λούκατσικ του Ρόβα και ο Δρούγας του Βασιλόγιαννη. 

75'  Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Μπήκαν οι Κεραμιδάς και Σαπουντζής και βγήκαν οι Αποστολόπουλος και Λιάτσος. 

73' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Πινακά να μπαίνει στην περιοχή από πλάγια θέση δεξιά, να σουτάρει και τον Ταϊρη να διώχνει με γροθιές. 

65' Δεύτερη αλλαγή για την Καλαμάτα. ο Κωνσταντινόπουλος στη θέση του Αρναρέλλη.

63' Γκολ για την Καλαμάτα 3-0. Ξανά ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος πήρε την μπάλα από δεξιά συνέκλινε και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Στουρνάρα. 

60' Δύο αλλαγές για τον Ολυμπιακό. Μπήκαν οι Σουρλής, Μπα και βγήκαν οι Μαυρουδής, Τσέλιος. 

59' Γκολ για την Καλαμάτα. Πάλι σε φάση διαρκείας, ο Βασιλόγιαννης σέντραρε από δεξιά, ο Αρναρέλλης πήρε την κεφαλιά, απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Τάτος από το ύψος του πέναλτι με ωραίο σουτ έκανε το 2-0.

54' Αλλαγή για την Καλαμάτα, αναγκαστική, καθώς τραυματίστηκε ο Ασίγκμπα και στη θέση του πέρασε ο Μόζερ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. 

Ημίχρονο στο Στάδιο. Καλαμάτα - Ολυμπιακός Β' 1-0 με γκολ του πρώτου σκόρερ της "Μαύρης Θύελλας" Χρήστου Ρόβα στο 37'

38' Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με τον Νίκολιτς που σούταρε μέσα από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του γκολκίπερ. 

37' Γκολ για την Καλαμάτα 1-0. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Στουρνάρας απομάκρυνε πάνω όμως στον Λιποράσε που σούταρε, η μπάλα έσκασε στο έδαφος με τον Ρόβα στη συνέχεια να πιάνει την γυριστή κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα πρώτα στο  δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα.

35'  Σε αντεπίθεση ο Τάτος έδωσε στον Αρναρέλλη, που ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε άουτ.

13' Ατομική προσπάθεια και σουτ Τάτου μπλόκαρε ο Στουρνάρας. 

7' Πρώτη καλή στιγμή για την Καλαμάτα. Ο Τάτος από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Ρόβας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. 

Στη σέντρα η Καλαμάτα. 

Ολα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει το ματς, που θα διαιτητεύσει ο Γρηγόρης Ρηγόπουλος από την Ηλεία. 

To '"Notosport" βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο και θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Ταϊρης, Ασίγκμπα, Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Ματέους Αλβες, Καραγκούνης, Τάτος, Βασιλόγιαννης, Αρναρέλλης, Ρόβας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Στουρνάρας, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος, Τσέλιος, Αποστολόπουλος, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Πινακάς.