Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2024 17:15

Μπήκαν στο Κλειστό οι νέοι led προβολείς

Γράφτηκε από τον
Μπήκαν στο Κλειστό οι νέοι led προβολείς

Νέοι led προβολείς μπήκαν στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, εγκαταστάθηκαν 20 προβολείς led ισχύος 450 watt έκαστος, αναβαθμίζοντας την ποιότητα φωτισμού του αθλητικού χώρου, επιτυγχάνοντας στο εξής σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.


“Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τους αθλητικούς μας χώρους. Σήμερα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των νέων προβολέων, που θα φωτίζουν στο εξής το Κλειστό, παρέχοντας καλύτερο και ποιοτικότερο φωτισμό, κυρίως όμως εξοικονόμηση δαπανών για τον Δήμο μας”, δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, που βρέθηκε χθες στο Κλειστό, μαζί με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού Γιώργο Λαζαρίδη και επιβλέποντες μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου.


Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, οι νέοι προβολείς έχουν δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης του φωτός (dimmer), που σημαίνει στοχευμένο φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες (προπόνηση, αγώνες κ.ά.), και μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Ήδη είναι φανερή η αλλαγή στον φωτισμό του χώρου που είναι ιδανικός για τους αθλούμενους και για τους θεατές, ενώ καλύπτει τις προδιαγραφές για την άρτια τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων.