Παρασκευή, 17 Απρίλιος 2015 16:09

"Στολίδι" το γήπεδο της Κορώνης, μετά την τοποθέτηση χλοοτάπητα

Γράφτηκε από τον

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, τα εγκαίνια του ποδοσφαιρικού γηπέδου Κορώνης.

Οι εκδηλώσεις, εκτός από τα εγκαίνια και τον καθιερωμένο αγιασμό του γηπέδου περιελάμβαναν φιλικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων της περιοχής. Το πολυπόθητο γήπεδο βρίσκεται στο Μεμί και διαθέτει πλέον φυσικό χλοοτάπητα.
Ο αγιασμός τελέσθηκε από τους ιερείς των ενοριών της Κορώνης, παρουσία του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, του περιφερειακού συμβούλου Άγγελου Χρονά, των προέδρου ΕΠΣ Μεσσηνίας και Δήμαρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου, του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδη, των μελών του δημοτικού και τοπικού συμβουλίου Πύλου-Νέστορος, των προέδρων των ομάδων Α.Ο. Ακρίτα Κορώνης και Θύελλας Χαρακοπιού, και πολλών φιλάθλων της περιοχής. Ακολούθησε ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ Ακρίτα Κορώνης και Θύελλας Χαρακοπιού που έληξε ισόπαλος.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Καφαντάρης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση, ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ένα όνειρο ζωής των κατοίκων και των αθλητών της περιοχής πήρε σάρκα και οστά μετά από πολλές δυσκολίες και εμπόδια που παρουσιάστηκαν, για αυτό νιώθουμε υπερήφανοι  που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και εγκαινιάζουμε το γήπεδο της Δ.Ε Κορώνης. Αυτό το πραγματικό στολίδι για την περιοχή είναι στο χέρι μας να το σεβόμαστε και να το διατηρήσουμε στην κατάσταση που το παραλαμβάνουμε σήμερα. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν τα μέγιστα μέχρι το γήπεδο να πάρει τη σημερινή του μορφή. Επίσης προχωράει η υλοποίηση του βοηθητικού γηπέδου στην περιοχή της Φαλάνθης».  
Στη συνέχεια η αντιδήμαρχος Πύλου-Νέστορος Πελαγία Λευτάκη δήλωσε: «Η άθληση είναι ανάγκη των πολιτών και με βάση αυτή την ανάγκη, η Δημοτική Αρχή κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να παραδοθούν σήμερα σε όλους εμάς, τους δημότες Πύλου-Νέστορος, κατάλληλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, η αγαστή συνεργασία όλων μας, έφερε τα καλύτερα αποτελέσματα. Το γήπεδο της Κορώνης αξίζει να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση.  Εύχομαι στα νέα παιδιά, αλλά και σε αυτούς που αισθάνονται νέοι στην ψυχή, να χαίρονται το καινούργιο μας γήπεδο κάθε μέρα.».
Με τη σειρά του, ο κ. Σταθόπουλος τόνισε ότι: « Το γήπεδο τιμά πρώτα εσάς που αγωνίζεστε και έπειτα αυτούς που μόχθησαν για να το φτιάξουν. Η περιοχή της Κορώνης το είχε ανάγκη και η διατήρηση και βελτίωση αυτού του γηπέδου εναπόκειται σε εσάς. Θα ήταν άδικο να μην αναφερθώ στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση που είχε δοθεί στους πολίτες. Είστε τυχεροί που έχετε φίλαθλο δήμαρχο, ο οποίος πάντα πρωτοπορεί.».
Τέλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Πετράκος, απέστειλε χαιρετισμό για την εκδήλωση τελετής των εγκαινίων, καθώς δεν παραβρέθηκε  λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που είχε στη βουλή και έδωσε ευχές για επιτυχία των αθλητών.  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ