Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 18:53

Η φανέλα της Καββαδία στην Εκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων στο "Elite City Resort"

Γράφτηκε από τον
Η φανέλα της Καββαδία στην Εκθεση Ολυμπιακών Κειμηλίων στο "Elite City Resort"

Η έκθεση του Τάσου Παπαδόπουλου “Κειμήλια Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων” στο "Elite City Resort"  όλο και εμπλουτίζεται.

Το περασμένο Σάββατο η πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης καλαθοσφαίρισης Τατιάνα Καββαδία βρέθηκε στο "Elite City Resort" και παρέδωσε την φανέλα της και υλικό από την προσωπική της συλλογή στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου και τον κ. Τάσο Παπαδόπουλο.
«Είμαι ευτυχής που συμβάλλω στην έκθεση του κ. Παπαδόπουλου παραδίδοντας την φανέλα των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι μια ευκαιρία να προβληθεί το γυναικείο μπάσκετ», τόνισε ο Ελληνίδα πρωταθλήτρια ενώ ο κ. Παπαδόπουλος την ευχαρίστησε για την προσφορά της και επισήμανε ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος επισκέπτεται την έκθεση .
Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του "Elite City Resort" Γεωργία Γεωργαρά από την πλευρά της τόνισε: «Εχουν συμπληρωθεί δύο χρόνια από την ζωντανή αυτή έκθεση την οποία έχουν επισκεφθεί περίπου 7.000 άτομα, κυρίως παιδιά. Το ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται ως μουσείο όπου οι επισκέπτες μαθαίνουν για το ολυμπιακό ιδεώδες. Ευχαριστούμε την κ. Καββαδία και τον Σύλλογο των Ολυμπιονικών και τονίζουμε ότι οι πόρτες της έκθεσής μας είναι πάντα ανοικτές για όλους».
Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Ιωάννης Σταθόπουλος σημείωσε: «Πάντα χαιρόμαστε όταν ερχόμαστε στην έκθεση του "Elite". Πριν δύο χρόνια έγινε πράξη η ιδέα του κ. Παπαδόπουλου που έχει στόχο να προάγει τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την παιδεία. Σήμερα εμπλουτίζουμε ακόμη περισσότερο την έκθεση».