Δευτέρα, 11 Μάιος 2015 17:23

Κοντονής: "Δεν έχουμε καμία ευθύνη"

Γράφτηκε από τον

Η ελληνική Κυβέρνηση έχει προχωρήσει στις αναγκαίες επανατοποθετήσεις στο νομοσχέδιο, δείχνοντας την διάθεση επιθυμίας οι ελληνικές ομάδες να μην αποκλειστούν από τις διεθνείς διοργανώσεις, όπως τόνισε ο Σταύρος Κοντονής.


Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Υφυπουργός Αθλητισμού βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε συνάντηση με τον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, για να τον ενημερώσει για τα πεπραγμένα των τελευταίων εβδομάδων. Η συνάντηση διήρκησε 50 λεπτά και κατά την έξοδό του, ο Σταύρος Κοντονής τόνισε πως η Πολιτεία έδειξε τη διάθεση και τη βούλησή της, χωρίς να έχει πλέον καμία ευθύνη.
«Ήταν μια συνάντηση με έντονο το συναισθηματικό στοιχείο γιατί ο Πρόεδρος ήταν καθηγητής μου στη νομική. Με τιμά και τιμάμε όλους τους δασκάλους που μας έμαθαν το «ευ ζην». Από το δημοτικό σχολείο, μέχρι αυτούς τους λαμπρούς ανθρώπους στο Πανεπιστήμιο. Είμαι ευτυχής και συγκινημένος για τη συνάντηση. Τον ενημέρωσα για ότι συνέβη για τη ψήφιση του νομοσχεδίου κατά της βίας και συζητήσαμε αναλυτικά για το τι πρέπει να κάνουμε. Με έκανε πολύ σοφότερο η συνάντηση», ήταν τα πρώτα του λόγια.
Ερωτηθείς αν έχει ενημέρωση από την UEFA και τη FIFA, έπειτα από την αποστολή του μεταφρασμένου νομοσχεδίου, απάντησε: «Δεν έχουμε πάρει κάποια απάντηση. Θα έχουμε επικοινωνία μέσα την εβδομάδα και θα σας ενημερώσουμε. Όπως έχω τονίσει κατ’ επανάληψη, η Κυβέρνηση έκανε τις αναγκαίες επανατοποθετήσεις, γιατί θέλαμε να δώσουμε την εικόνα και τη διάθεση σε όλους του Έλληνες φιλάθλους, ότι θέλαμε και επιθυμούμε οι ελληνικές ομάδες και η Εθνική Ελλάδας να συνεχίσουν στις διεθνείς διοργανώσεις. Γι’ αυτό κάναμε τις παρεμβάσεις για να αποδίδουν με πειστικότητα αυτό που σας λέω. Γι’ αυτό σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάτι αρνητικό, ευθύνες θα έχουν άλλοι. Εμείς δεν έχουμε καμία ευθύνη. Αν συμβεί κάτι αρνητικό».
Τέλος, για το αν είχε επικοινωνία με την ΕΠΟ, σχολίασε: «Δεν είχαμε. Την Παρασκευή, όπως ξέρατε, είχαμε την τελική ψηφοφορία, η οποία ολοκληρώθηκε με ευρύτατη πλειοψηφία, και σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε άλλα πράγματα, όπως τη στελέχωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Εμείς θα έχουμε επικοινωνία με την ΕΠΟ αλλά και συνεργασία για το καλό του ποδοσφαίρου. Θα το επιδιώξουμε».
Πηγή: onsports.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ