Παναγιώτης Φαντάκος

Παναγιώτης Φαντάκος

Στην Καλαμάτα έφθασαν πριν από λίγη ώρα  οι δύο ευρωπαϊκές κούπες που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, με εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους φίλους των “ερυθρόλευκων” να τις υποδέχονται με ενθουσιασμό.

Αλλαγή του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο αποφάσισε η Καλαμάτα, προχωρώντας στη μετάβαση από ψυχρόφιλη ποικιλία σε θερμόφιλη.

Με τα χρώματα της Καλαμάτας θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Στέφανος Στρούγγης.

"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Ριμπέιρο Νταντάς Ελιβέλντο. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία που είχαμε και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια, που κατέκτησε φέτος ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο, θα έχουν οι φίλοι των “ερυθρόλευκων” στην Καλαμάτα.

Μετά τον ποδοσφαιρικό Πάμισο και ο μπασκετικός βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Φώτη Τσόπελα.

Δύο ακριβώς μήνες πριν από τη σέντρα στη Super League 2, η Καλαμάτα μπαίνει σήμερα στο γήπεδο για να ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Με δύο ομάδες θα εκπροσωπηθεί τη νέα σεζόν η Μεσσηνία στη National League 2, καθώς ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ανανέωσε τη θητεία του στην κατηγορία και η Καλαμάτα ’80 κέρδισε τον τίτλο στην Α1 κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στις εθνικές κατηγορίες.

Μετά τους Λαμπίρη, Πέτση, Κατσαργύρη και οι Μιχάλης Μπακογιάννης και Χρήστος Κοσσάρας συμφώνησαν με τη διοίκηση της Δίωνα Κυπαρισσίας για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

 

Καλημέρα σας. Το Εuro 2024 τελείωσε με την Ισπανία, να νικά όπως είχαμε προβλέψει, στον τελικό την Αγγλία και να επιστρέφει μετά από δώδεκα χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης.

Σελίδα 1 από 593