Παναγιώτης Φαντάκος

Παναγιώτης Φαντάκος

Καλαμάτα και Καλλιθέα αντάμωσαν χθες για τέταρτη φορά στη σεζόν, καθώς είχαν προηγηθεί το νοκ - άουτ ματς για το Κύπελλο Ελλάδας και τα δύο ματς για την κανονική σεζόν στη Super League 2.

Μια ομάδα που ο αντίπαλος θα φτύνει αίμα για να την κερδίσει είναι ο στόχος του Νίκου Αναστόπουλου.

Την τρίτη εντός έδρας ήττα στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2, γνώρισε χθες η Καλαμάτα με 0-1 από την Καλλιθέα και παραμένει ουραγός στη βαθμολογία, δίχως νίκη, αλλά και γκολ.

Την ήττα με 1-0 από την Καλλιθέα γνώρισε πριν από λίγο η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο και παραμένει δίχως νίκη, αλλά και γκολ στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2. 

Πρωταθλήτρια στη Β' τοπική και μαθηματικά, είναι από την περασμένη αγωνιστική η Ομόνοια.

Το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα στην πρωτοπόρο Καλαμάτα B.C. και την τρίτη της βαθμολογίας, Καλαμάτα ‘80, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

 
Τέλος στο αρνητικό σερί που την θέλει χωρίς νίκη, αλλά και γκολ στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2, θέλει να βάλει σήμερα η Καλαμάτα. 

Καλημέρα σας. Πρώτη στάση για σήμερα η Γερμανία.

 

Με το σύνθημα “Ναι στο σκάκι και στη φιλία, όχι στη βία στα σχολεία”, θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στην Καλαμάτα το Σχολικό Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκάκι, για μαθητές γυμνασίου και λυκείου του νομού Μεσσηνίας.

Από την Α.Ε. Μυκόνου θα φιλοξενηθεί την Κυριακή η Εράνη, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Σελίδα 1 από 576