Παναγιώτης Πρεζεράκος

Παναγιώτης Πρεζεράκος

Την πρώτη του νίκη θα επιδιώξει να πετύχει αύριο ο Απόλλων Καλαμάτας στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απολλώνιο Κερατσινίου, παιχνίδι για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League.

Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Τέντα η προπόνηση αθλητών γεννημένων τα έτη 2010-2011 για τη στελέχωση του κλιμακίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Με μια ημέρα διαφορά οι ομάδες Κ16 και Κ14 της Καλαμάτας πέτυχαν ισάριθμες νίκες απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Thunders αντίστοιχα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αττικα Καπ.

Στην κορυφή του Δ’ ομίλου του πρωταθλήματος νεανίδων Κ20 της ΕΣΠΕΠ ανέβηκε ο Απόλλων Καλαμάτας μετά τις δύο νίκες που σημείωσε στα δύο παιχνίδια για την 3η και 4η αγωνιστική που έγιναν το τριήμερο 19 με 21 Οκτωβρίου.

Με τη συμμετοχή 20 ομάδων που χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 10 θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής.

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε η Κ19 της Καλαμάτας τους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, καθώς έχασε με 1-0 από την Παναχαϊκή.

Εποχή Δημήτρη Σπανού από χθες στην Καλαμάτα με τον έμπειρο προπονητή να αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, μετά το τέλος της συνεργασίας με το Νίκο Αναστόπουλο.

Θα συνεχιστεί σήμερα το απόγευμα η προεπιλογή για τη στελέχωση της μικτή Κ16 με το δεύτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι το 2009-2010.

 

Με εντός έδρας ήττα ξεκίνησε ο Απόλλων Καλαμάτας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα της Pre League.

Με τη συμμετοχή 20 ομάδων, χωρισμένες σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής, τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Σελίδα 1 από 191