Ένα ξέσπασμα τον Σέρβων στις αρχές της τέταρτης περιόδου, με ενορχηστρωτή τον «μπόμπερ», Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς τη νίκη επί του Νότιου...
Μια σημαντική προσθήκη στο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ο Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου, καθώς ο Κώστας Αντωνόπουλος είναι πλέον Α' Αντιπρόεδρος του συλλόγου.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Αριστείδης Καστόρας και Αρλιντ Χότζα θα λάβουν μέρος στην προετοιμασία που θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα η Καλαμάτα στο Ελατοχώρι.
Ο Εμμανουήλ Καραλής επιβεβαίωσε την εξαιρετική περίοδο που διανύει και προκρίθηκε στον τελικό (Δευτέρα 5/8, 20:00 ώρα Ελλάδας) των Ολυμπιακών Αγώνων, που φιλοξενούνται στο Παρίσι.
Με την απόκτηση του Χάγκαν Φρίμπονγκ συνέχισε η Καλαμάτα την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της, φτάνοντας παράλληλα τις 14 μεταγραφές της θερινής σεζόν.
Την πόρτα του Γιάννη Σαρδέλη χτύπησε η ατυχία, καθώς στην χθεσινή (2/8) προπόνηση της Athens Kallithea ο Μεσσήνιος ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο.
Οι έμπειροι Έλτον Ντέρτζια και Δημήτρης Παντελόπουλος είναι οι πρώτες φετινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού Καλαμάτας, με τον δεύτερο να επιστρέφει στους “πράσινους” μετά από 13 χρόνια.
Στη στελέχωση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας προχώρησε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Πάμισου, γνωστοποιώντας τις προσθήκες της Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και του Νίκου Κατσίποδα.