Παρασκευή, 30 Οκτώβριος 2015 17:19

Με Γοδόι Κρουζ και το Over της Μπενφίκα

Γράφτηκε από τον
Με Γοδόι Κρουζ και το Over της Μπενφίκα

Παρασκευή σήμερα και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ορισμένες εξαιρετικά ενδιαφέρουσες στοιχηματικά αναμετρήσεις.

Τέσσερα παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και δύο ακόμη από την Euroleague.

Κερδίζει η Γοδόι Κρουζ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Αργεντινή και τον αγώνα Γοδόι Κρουζ – Κολόν Σάντα Φε, στον οποίο θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.12. Οι γηπεδούχοι είναι αυτή τη στιγμή 21οι με 31 βαθμούς και τους χωρίζουν δύο βαθμοί από τη 18η Ολίμπο, που σηματοδοτεί τη ζώνη των πλέι οφ για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Σε καλό mood η Γοδόι, προέρχεται από τα εμφατικά τρίποντα επί των Ατλέτικο Τεμπερλέι (3-0) και Ατλέτικο Ραφαέλα (1-4), που έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών ηττών. Η Κολόν Σάντα Φε, από την πλευρά της, θέλει να κερδίσει το σημερινό ματς, προκειμένου να ξεμπερδέψει μια και καλή με την υπόθεση-παραμονή. Στο 1-4-2 το σερί στα επτά τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Over στο «Ζοάο Καρντόσο»

Συνεχίζουμε με το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 1.95 στο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Πορτογαλίας, Τοντέλα – Μπενφίκα. Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα παραμένει εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η Τοντέλα. Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Ρουί Μπέντο δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Γκιμαράες (1-0 εκτός έδρας), Εστορίλ (1-0 εντός έδρας) και Μαρίτιμο (1-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Μορεϊρένσε (1-1 εντός έδρας) και Αρούκα (1-1 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, βαρύτατη εντός έδρας ήττα γνώρισε στο ντέρμπι της Λισαβόνας η Μπενφίκα την προηγούμενη βδομάδα από τη Σπόρτινγκ με 3-0. Πριν από αυτό το αποτέλεσμα το συγκρότημα του Ρουί Βιτόρια, το οποίο την Τρίτη (3/11) θα υποδεχτεί τη Γαλατασαράι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε καταφέρει να επικρατήσει εντός έδρας της Πάκος Φερέιρα με 3-0. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετά γκολ σήμερα και θα πάμε με το Over.

Με τα γκολ στην Πολωνία

Επόμενη επιλογή ένα ακόμη Over 2.5 γκολ, αυτή τη φορά από την Πολωνία και την αναμέτρηση Γκόρνικ Λέτσνα – Κρακόβια, σε απόδοση 2.00. Όρθια στάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Ζαγκλέμπιε η Γκόρνικ, καταφέρνοντας να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Καλή εμφάνιση για το συγκρότημα του Σατάλοφ που παρέμεινε αήττητο για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ μετράει συνολικά μόλις μια ήττα στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις του. Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους «8» του Κυπέλλου Πολωνίας έκανε η Κραόβια, από την πλευρά της, επικρατώντας εκτός έδρα της Ζαγκλέμπιε με 1-2. Δεύτερη διαδοχική νίκη για το συγκρότημα του Ζιελίνσκι, αλλά και πέμπτη στα έξι τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να διασύρει την προηγούμενη αγωνιστική με 4-1 την 2η Πογκόν, πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση. Πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, με το Over να έχει αυξημένες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κερδίζει η Άστρα

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, ο «Άσσος» σε απόδοση 2.02 στον αγώνα του πρωταθλήματος της Ρουμανίας, Άστρα – Κραϊόβα. Θύμα έκπληξης έπεσε η Άστρα την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς ηττήθηκε στην έδρα της Τάργκου Μούρες με 3-1. Παρά την ήττα της, η Άστρα εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με 30 βαθμούς, είδε όμως την Βιτορούλ να μειώνει στον πόντο τη διαφορά τους. Από την άλλη, γρήγορα φαίνεται πως ξεπέρασε την ήττα από την Μποτοσάνι με 3-2, η Κραϊόβα, που την περασμένη Κυριακή επικράτησε με σχετική άνεση της Ντιναμό Βουκουρεστίου (3-0). Η ομάδα του Σαντόι βρίσκεται στην 6η θέση, ισοβαθμώντας με την Τάργκου Μούρες. Για τη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Άστρα, καθώς ο Εμίλ Σαντόι αντιμετωπίζει πολλά αμυντικά προβλήματα και αυτό γιατί οι αμυντικοί Ιζβοράνου, Άτσκα και Ίλιεφ τέθηκαν εκτός λόγου τραυματισμού.

Αξίζει το Στρασβούργο

Περνάμε στην Euroleague, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει δύο προτάσεις. Η πρώτη από το παιχνίδι Μπάγερν – Στρασβούργο, στο οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +7.5 πόντων του Στρασβούργου σε απόδοση 1.90. Η Μπάγερν συνεχίζει στην έδρα της απόψε με το Στρασβούργο και θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη της στον όμιλο. Το Στρασβούργο θριάμβευσε με την Ούλκερ και για να αποδείξει ότι μπορεί να αναζητήσει πρόκριση, πρέπει τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικό σε παιχνίδια όπως το αποψινό. Όπως φαίνεται στον όμιλο ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα μπορέσει να κυνηγήσει πρόκριση με αξιώσεις οπότε το ζεύγος Μπάγερν – Στρασβούργο θα αναμετρηθεί για την τέταρτη θέση που θα οδηγήσει στο ΤΟΡ-16 (οι άλλες είναι Ρεάλ, Κίμκι και Ούλκερ). Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και αξίζει η επιλογή Στρασβούργο +7.5.

«Μιλάνε» οι άμυνες

Η δεύτερη, το Under 145 πόντοι σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση Ζιελόνα Γκόρα – Λοκομοτίβ Κουμπάν. Η Ζιελόνα Γκόρα έχει υποστεί ήδη δύο ήττες, από Μπαρτσελόνα και Ζαλγκίρις, αλλά και στους δύο αγώνες ηττήθηκε οριακά και εντυπωσίασε στην Βαρκελώνη. Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Μπαρτζώκα είναι ανέτοιμη και έχει σκαμπανεβάσματα γι’ αυτό και ηττήθηκε στη Φινλανδία από την πολύ κατώτερη Νίλαν. Η Ζιελόνα πιθανώς να είναι για άλλη μια φορά μαχητική και να διεκδικήσει μια σπουδαία νίκη και παίζεται το πλεονέκτημά της +5.5. Για να καταφέρει η Ζιελόνα να μείνει στη διεκδίκηση της νίκης θα πρέπει να παίξει άμυνα, στοιχείο που είναι χαρακτηριστικό για την ομάδα του Φιλιπόφσκι. Η φετινή Λοκομοτίβ Κουμπάν του Μπαρτζώκα είναι επίσης ομάδας της άμυνας δεχόμενη μόλις 70 πόντους στην VTB και 72 στην Euroleague μέχρι σήμερα. Αν και σχετικά χαμηλό όριο η επιλογή μας είναι το Under 145.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω το livescore μας.