Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 16:22

Κερδίζει με Over η Φέγενορντ, με κάλυψη η Έβερτον

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει με Over η Φέγενορντ, με κάλυψη η Έβερτον

Σάββατο σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Επτά παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, ενώ από τις επιλογές μας δε θα μπορούσε να λείπει και το μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, πέρα από τα previews των αγώνων και τα καθημερινά προγνωστικά, μπορείτε, μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τη βαθμολογία στη Σούπερλιγκ, στη Β’ Εθνική αλλά και στα υπόλοιπα πρωταθλήματα.

Νίκη με Over για Φέγενορντ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Α’ Ολλανδίας, Εξέλσιορ – Φέγενορντ, στο οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε συνδυασμό με το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για το ντέρμπι του Ρότερνταμ, το οποίο δεν έχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα, καθότι για πολλά χρόνια οι γηπεδούχοι αποτελούν το «δορυφόρο» της Φέγενορντ, μια σχέση που επισήμως δεν υφίσταται πλέον. Η Εξέλσιορ αποτελεί μια απ’ τις ευχάριστες παρουσίες της μέχρι τώρα σεζόν, βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, αφήνει καλές εντυπώσεις έχοντας ένα απ’ τα χαμηλότερα μπάτζετ της κατηγορίας. :Από την άλλη, έψαχνε απαντήσεις η Φέγενορντ μετά από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, τις βρήκε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Τβέντε. «Ασέλγησε» στο… πτώμα του αντιπάλου η ομάδα του Ρότερνταμ, που προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, έκανε το 3-0 στο πρώτο λεπτό του δεύτερου μέρους και κάπου εκεί άπαντες άναψαν τσιγάρο. Το τελικό 5-0 επανέφερε με έμφαση την ομάδα του Φαν Μπρόνχορστ στις νίκες, μετράει 29 πόντους και βρίσκεται πάντα στο -3 απ’ τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Σήμερα θέλει τη νίκη τόσο διότι το ματς είναι τοπικό ντέρμπι, όσο και για να «πιάσει» τον «Αίαντα» στην κορυφή και να τον αγχώσει ενόψει της ιδιαίτερα δύσκολης αυριανής εξόδου του κόντρα στην Τσβόλε.

Προβάδισμα η Έβερτον

«Δυνατή» πρόταση προκύπτει και από την Πρέμιερ Λιγκ και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 1.91 στον αγώνα Μπόρνμουθ – Έβερτον (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την ευκαιρία να κάνει μία σημαντική εκτός έδρας «ζημιά» έχασε το περασμένο σαββατοκύριακο η Μπόρνμουθ. Για ένα ακόμα ματς οι «νεοφώτιστοι» κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους, όμως παράλληλα παρατηρήθηκε εκ νέου η αδυναμία διατήρησης του προβαδίσματος. Το ισόπαλο 2-2 με τη Σουόνσι σήμανε... τη συμπλήρωση επτά αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-5), παίρνοντας ταυτόχρονα τη σκυτάλη από τέσσερις σερί ήττες. Η Έβερτον, από την πλευρά της, έρχεται με εξαιρετική ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση. Τα «ζαχαρωτά» έχουν βάλει επτά βαθμούς στο σακούλι τους στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, πετυχαίνοντας τις εντυπωσιακές εντός έδρας νίκες επί των Σάντερλαντ (6-2) και Άστον Βίλα (4-0) και παίρνοντας μία παλικαρίσια ισοπαλία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ (1-1). Η παρουσία στην 7η θέση του πίνακα (20 β.) κρίνεται ικανοποιητική, αλλά το στοιχείο που ικανοποιεί περισσότερο τους φίλους της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών και θεωρούμε ότι σήμερα θα πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δε χάνει η Μάκλσφιλντ

Από το Νησί έρχεται μία ακόμη ιδιαίτερα ελκυστική στοιχηματική επιλογή, το «Χ2» σε απόδοση 2.00 στο ματς Ρέξαμ – Μάκλσφιλντ για την Κόνφερενς. Χωρίς ήττα εδώ και πέντε αγωνιστικές παραμένει η Ρέξαμ, που μετά την ισοπαλία με την Γκίλεσι (3-3), μετράει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Εντός έδρας νίκες κόντρα σε Μπάροου (4-1) και Γκέιτσχεντ (4-0) και «διπλά» στις έδρες των Γουόκινγκ και Όλντερσοτ, με το ίδιο σκορ (0-1). Τρεις σερί νίκες μετράει η Μάκλσφιλντ, από την πλευρά της, που ετοιμάζεται με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά το εντός έδρας 3-0 επί της Όλτρινχαμ και την εκτός έδρας «πεντάρα» επί της Γουόκινγκ, η ομάδα του Τζον Άσκι υποδέχθηκε την Μπρόμλεϊ κέρδισε 2-0 και πιστεύουμε ότι και σήμερα θα κατορθώσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της αντιπάλου της.

Συνεχίζει το σερί η Εντέλα

Επόμενη επιλογή, το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στον αγώνα της Β’ Ιταλίας, Μόντενα – Εντέλα. Μόλις μία νίκη κατάφερε να αποσπάσει η Μόντενα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτή κόντρα στην Προ Βερτσέλι (1-0 εντός έδρας) πριν από δύο βδομάδες. Στις υπόλοιπες, το συγκρότημα του Κρέσπο μοιράστηκε από ένα βαθμό με τις Σπέτσια (1-1 εντός έδρας) και Κόμο (1-1 εκτός έδρας), ενώ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Λιβόρνο (2-0 εκτός έδρας), Κάλιαρι (2-1 εκτός έδρας) και Τραπάνι (2-1 εκτός έδρας). Από την άλλη, αήττητη παραμένει η Βίρτους Εντέλα εδώ και εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες και έξι ισοπαλίες και θεωρούμε ότι σήμερα κόντρα στη Μόντενα έχει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνεχίσει το σερί της.

Σκοράρουν στη Νέα Σμύρνη

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία θα πάμε με το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. «Στάση» στην Ξάνθη έκανε το «τρένο» του Πανιωνίου. Οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν στο «μηδέν» μόλις για τρίτη φορά στις πρώτες 11 αγωνιστικές και υπέστησαν την τέταρτη ήττα στη φετινή Σούπερλιγκ, ένα δίκαιο αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση. Σήμερα θέλουν την τέταρτη φετινή εντός έδρας νίκη και τη δεύτερη σερί μετά το 2-1 επί του Πλατανιά, όπου επίσης η εμφάνιση τους ήταν μέτρια. Εκμεταλλεύτηκε την έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Καλλονή, κάτι που ήθελε διακαώς. Έκανε μια καλή εμφάνιση, είχε ευκαιρίες και δοκάρι, επικράτησε τελικά 2-1. Συνεχίζεται το αμυντικό πρόβλημα, χαρακτηριστικό είναι ότι ο ΠΑΣ έχει κρατήσει το «μηδέν» μόλις δύο φορές φέτος. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι στη σημερινή αναμέτρηση αμφότερες οι ομάδες μπορούν να σημειώσουν από ένα τέρμα, τουλάχιστον.

Κερδίζει η Λας Πάλμας

Περνάμε στην Ισπανία και τον «Άσσο» σε απόδοση 2.35 στον αγώνα Λας Πάλμας – Λα Κορούνια. Θετικότατες εντυπώσεις έχει αφήσει η Λας Πάλμας στο τελευταίο ζευγάρι αγώνων της και ευελπιστεί ότι θα τις συνεχίσει σήμερα κόντρα σε μία σκληροτράχηλη αντίπαλο. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν πέτυχε την εντός έδρας νίκη επί της Σοσιεδάδ (2-0) την προπερασμένη αγωνιστική, ενώ το περασμένο σαββατοκύριακο έφυγε με έναν δικαιότατο βαθμό από το «Μεστάγια». Από την άλλη, η Λα Κορούνια επιδεικνύει αξιοθαύμαστη σταθερότητα στην απόδοσή της έχοντας ως αναμφισβήτητο ηγέτη τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ, Λούκας Πέρεθ. Το μεγάλο τρίποντο της περασμένης αγωνιστικής επί της Θέλτα έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών ισοπαλιών και μίας ήττας, αλλά παράλληλα οι Γαλιθιάνοι μετρούν μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (3-4-1). Εμείς θα πάμε με τους γηπεδούχους που χρειάζονται άμεσα βαθμούς για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Με τα γκολ στο Τουλούζ - Νις

Τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.01 στο παιχνίδι Τουλούζ – Νις. Ολοένα και «βαθαίνει» η αγωνιστική κρίση της Τουλούζ, που δεν μπορεί να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν ωφελήθηκε απ’ τη διακοπή, αφού συνέχισε στις ήττες την περασμένη αγωνιστική, αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας απ’ την Γκινγκάμπ. Σήμερα χρειάζεται όσο τίποτα άλλο τη νίκη, βρίσκεται πλέον στο -5 απ’ τη γραμμή της σωτηρίας, η υπομονή του κόσμου δεν είναι ανεξάντλητη. Ακόμη μια απίστευτη εμφάνιση για τη Νις, έκανε τη Λυών να μοιάζει ομαδούλα την περασμένη εβδομάδα, πήρε μια εμφατική και απόλυτα δίκαιη νίκη με 3-0. Ήταν το δεύτερο σερί «τρίποντο» για την ομάδα της Νίκαιας, που πριν τη διακοπή είχε περάσει με άνεση και απ’ τη Μασσαλία, όπου επικράτησε 0-1 της Μαρσέιγ! Αυτές οι δύο επιτυχίες μας θύμισαν το επιθετικό προφίλ της ομάδας του Κλοντ Πιέλ, η οποία φιγουράρει στην 4η θέση με 24 πόντους, μόλις στο -1 απ’ τη δεύτερη Λυών. Εξαιρετική φέτος εκτός έδρας η Νις, ηττήθηκε μόλις μια φορά σε 7 ματς, προέρχεται από 4/5 «διπλά», στα οποία σκόραρε συνολικά 13 γκολ!

Over από την Τουρκία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον αγώνα του τουρκικού πρωταθλήματος, Μπουγιουκτσεκμετσέ - ΤΕΝΤ Άνκαρα, με την επιλογή μας να είναι το Over 159.5 πόντοι σε απόδοση 1.90. Η νεοφώτιστη Μπουγιουκτσεκμετσέ έχει παρουσιάσει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο και δείχνει ότι ήρθε στη μεγάλη λίγκα για να μείνει. Βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολη αποστολή η παραμονή στην Τουρκία αφού εκεί δεν υπάρχει καμία ομάδα που μπορούμε να πούμε ότι είναι τόσο αδύναμη ώστε να υποβιβασθεί με συνοπτικές διαδικασίες. Πριν δύο εβδομάδες πέτυχε θρίαμβο επί της Ούλκερ με 85-76 οπότε μόνο του αυτό το αποτέλεσμα λέει πολλά για την ομάδα. Η ΤΕΝΤ είναι ασταθής και άναρχη και γενικά είναι ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Σωστό φαβορί η γηπεδούχος Μπουγιουκτσεκμετσέ αλλά θα θέλαμε μεγαλύτερη απόδοση από το 1.45 του «άσσου». Θα πάμε με το Over 159.5 που φαντάζει μικρό για το συγκεκριμένο ζεύγος. Η Μπουγιουκτσεκμετσέ έχει στην έδρα της τα αποτελέσματα 91-90 με την Μπουγιουκσεχιρ, το 61-91 από την Εφές και το 85-76 επί της Ούλκερ. Εκτός έδρας οι επιδόσεις της πέφτουν αλλά ήταν λογικό το 79-70 στην έδρα της εξαιρετικά αμυντικής Ουσάκ όπως και το 69-73 στην Τραπεζούντα στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου με μια Τραμπζονσπόρ που δεν μπορούσε να σκοράρει ούτε με αίτηση. Η ΤΕΝΤ εκτός έδρας σκοράρει 72 πόντους και δέχεται 85 πόντους ανά παιχνίδι. Φυσιολογικό το όριο των 159.5 αλλά παραδόξως έχει αρχίσει να μειώνεται από χθες το βράδυ. Η επιλογή είναι το Over 159.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.