Δευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 13:46

Ντέρμπι... αναγκών στο "Ολντ Τράφορντ", νίκη-ανάκαμψη ζητά η Άρσεναλ

Γράφτηκε από τον
Ντέρμπι... αναγκών στο "Ολντ Τράφορντ", νίκη-ανάκαμψη ζητά η Άρσεναλ

Μια ημέρα που είναι σχεδόν αφιερωμένη στο Μεγάλο Νησί είναι η σημερινή, καθώς ως γνωστόν, οι Άγγλοι δεν… καταλαβαίνουν από γιορτές. Φουλ αγωνιστική δράση σε όλες τις κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, απ’ αυτές ξεχωρίσαμε τρεις επιλογές, ενώ πρόγραμμα υπάρχει και στην Τουρκία, όπου ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος με δύο αναμετρήσεις.

 

Να σημειωθεί ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα, μια εκ των οποίων είναι και η Goalbet.

Με το Over 2,5 στο Γούοτφορντ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Γουότφορντ – Τότεναμ, όπου επιλέγουμε το Over 2,5 σε απόδοση 2.04. Ακόμα ένα δύσκολο τεστ πέρασε με επιτυχία η Γουότφορντ, που κατάφερε να φύγει με βαθμό και από το "Στάμφορντ Μπριτζ". Οι αναμετρήσεις κόντρα στις "μεγάλες" του Νησιού συνεχίζονται χωρίς σταματημό και σήμερα είναι η σειρά της Τότεναμ να αγωνιστεί κόντρα στο σύνολο του Κίκε Σάντσεθ Φλόρες. Θυμίζουμε ότι η ισοπαλία με την Τσέλσι πήρε τη σκυτάλη από τα κολλητά τρίποντα επί των Άστον Βίλα (2-3), Νόριτς (2-0), Σάντερλαντ (0-1) και Λίβερπουλ (3-0). Οι γηπεδούχοι, που επέστρεψαν φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, παραμένουν σταθεροί στην πρώτη επτάδα του πίνακα, με απόσταση μόλις ενός βαθμού από τη ζώνη της Ευρώπης. Στο 3-0-1 το σερί στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, με ανέπαφη εστία συνδυάστηκαν οι τρεις νίκες. Σε εξαιρετική κατάσταση συναντάμε, όμως, και την Τότεναμ, η οποία διατηρείται εντός της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ και έχει πλέον κάθε δικαίωμα να κοιτά και ψηλότερα. Το διπλό της 19ης Δεκεμβρίου επί της Σαουθάμπτον (0-2) συνοδεύθηκε από το σαββατιάτικο άνετο τρίποντο επί της Νόριτς, με τον Χάρι Κέιν να συνεχίζει το επιθετικό κρεσέντο του και να συμπαρασύρει ολόκληρη την ομάδα. Δύσκολο το σημερινό ματς για τα "σπιρούνια", όμως έχουν δείξει ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν πολύ καλά και μακριά από το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν". Άλλωστε, είναι αήττητα στις τελευταίες επτά εξόδους πρωταθλήματος, με τρία διπλά και τέσσερις ισοπαλίες. Δεν πρέπει, βέβαια, να ξεχάσουμε το γεγονός ότι οι Λονδρέζοι μετρούν μόλις δύο ήττες στις πρώτες 18 αγωνιστικές.

 

Παίρνει αποτέλεσμα η Στόουκ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση Έβερτον – Στόουκ, όπου επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 2.05. Η πολυπόθητη επιστροφή στα τρίποντα ήρθε για την Έβερτον την Boxing Day, με τον Τομ Κλέβερλι να βάζει "φαρδιά πλατιά" τη σφραγίδα του. Έτσι, τα "ζαχαρωτά" υποδέχονται σήμερα με... άγριες διαθέσεις τη Στόουκ, επιζητώντας το "χτίσιμο" ενός θετικού σερί. Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Λέστερ και οι ισοπαλίες απέναντι σε Μπόρνμουθ (3-3 εκτός), Κρίσταλ Πάλας (1-1 εντός) και Νόριτς (1-1 εκτός). Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 9η θέση του πίνακα, στο -4 από τη ζώνη της Ευρώπης. Στο 3-3-3 το εντός έδρας σερί στο πρωτάθλημα. Η Στόουκ, από την πλευρά της, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την... μπερδεμένη κατάσταση στο εσωτερικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πανηγυρίζοντας το Σάββατο ένα μεγάλο τρίποντο επί των "κόκκινων διαβόλων". Μάλιστα, φρόντισε να "καθαρίσει" το ματς από νωρίς, καθώς δε γνώρισε την... τεράστια πίεση μετά το 2-0. Οι "πότερς" μετρούν μόνο μία ήττα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), ενώ έχουν κρατήσει και ανέπαφη εστία στα 3/4 ματς. Παράλληλα, καταφέρνουν και διατηρούν ανέπαφη εστία στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, στα οποία "τρέχουν" σερί 3-2-1.

 

Μπορεί τον «άσσο» η ΚΠΡ

Πάμε στην Τσάμπιονσιπ, όπου ξεχωρίζουμε τον «άσσο» της ΚΠΡ στην αναμέτρηση με τη Χάντερσφιλντ, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05. Χωρίς νίκη παραμένει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα η ΚΠΡ. Μετά τους τρεις βαθμούς που απέσπασε κόντρα στη Ρέντινγκ (1-0 εκτός έδρας) στις 3 Δεκεμβρίου το συγκρότημα του Χάσελμπαϊνκ αναδείχθηκε ισόπαλο με τις Μπέρνλι (0-0 εντός έδρας), Μπράιτον (2-2 εντός έδρας) και Μπρίστολ Σίτι (1-1 εκτός έδρας). Το Σάββατο (26/12) δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Ίπσουϊτς, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 2-1. Αήττητοι παραμένουν οι Λονδρέζοι στις οχτώ τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν τρεις νίκες και πέντε ισοπαλίες. Στον αντίποδα, εννέα βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Χάντερσφιλντ στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα το συγκρότημα του Βάγκνερ επικράτησε των Μπέρμιγχαμ (2-0 εκτός έδρας), Ρόδεραμ (2-0 εντός έδρας) και Πρέστον (3-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Μπρίστολ Σίτι (2-1 εντός έδρας) και Μπρέντφορντ (4-2 εκτός έδρας).

 

Νίκη με Over 2,5 για τη Φενέρμπαχτσε

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την Τουρκία με τον «άσσο» και Over 2,5 της Φενέρμπαχτσε κόντρα στη Σίβασπορ, επιλογή που βρίσκουμε σε απόδοση 2.05. Επιστροφή στο -1 απ’ την κορυφή θέλει σήμερα η Φενέρμπαχτσε, που είναι το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Σίβασπορ. Η νίκη της Μπεσίκτας άφησε τους γηπεδούχους στο -4 απ’ την πρώτη θέση, αν θέλουν να επιστρέψουν σε απόσταση «αναπνοής» οφείλουν να πάρουν σήμερα την πέμπτη σερί νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη εβδομάδα η Φενέρ πέρασε με «επαγγελματικό» τρόπο απ’ την έδρα της Γκεντσλέρ με 0-1, αποτέλεσμα που ήρθε χάρη στο γκολ του Φερναντάο στο πρώτο μέρος. Ήταν η έκτη νίκη της στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους. Μεσοβδόμαδα διέλυσαν εντός έδρας την Αντάλιασπορ για το Κύπελλο και διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 17 ματς για όλες τις διοργανώσεις (11-6-0). Απ’ την άλλη, «αγκομαχώντας» πορεύεται η Σίβασπορ εδώ και αρκετό καιρό, καθότι δεν παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει και χρειάζεται. Είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στη δημιουργία, έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στην Καϊσερίσπορ και έχασε την ευκαιρία να αποσπαστεί απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ήταν η τρίτη φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές που δε σκοράρει, το μόνο θετικό είναι ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο σερί ματς. Παραμένει οριακά εκτός της τελευταίας τριάδας της κατάταξης, μετράει 14 πόντους και είναι στο +1 απ’ την 16η Γκεντσλέρ. Προβληματική εκτός έδρας η Σίβασπορ, προέρχεται από 4/5 ήττες, μετράει συνολικό ρεκόρ 1-2-5 με γκολ 6-12.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.