Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2013 18:05

Betarades.com: 2 ή 3 γκολ στην Ουκρανία, φεύγει με «διπλό» η Αούστρια

Γράφτηκε από τον
Betarades.com: 2 ή 3 γκολ στην Ουκρανία, φεύγει με «διπλό» η Αούστρια

Tο Betarades.gr είναι εδώ για να σας παρέχει καθημερινά αναλύσεις, προγνωστικά και τις στοιχηματικές ευκαιρίες της ημέρας. Το κουπόνι μας σήμερα περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στο δρόμο λοιπόν προς την τελική ευθεία για τα πλέι οφ της διοργάνωσης και ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται για το «θαύμα» στην Ουκρανία. Πάντως η σημερινή μέρα περιλαμβάνει αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και εκτός από Τσάμπιονς Λιγκ έχουμε αγώνες για το Βραζιλιάνικο και το Αργεντίνικο πρωτάθλημα, το Κόπα Σουνταμερικάνα και το Κύπελλο Αμερικής, το Λιγκ Καπ και το Γαλλικό Κύπελλο αλλά και έναν αγώνα για τη Β’ κατηγορία της Σουηδίας.

Ο ΠΑΟΚ έχει σήμερα στην Ουκρανία δύσκολο έργο, καθώς καλείται να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα τηςΤούμπας για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια ο αγώνας έχει και… εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες η Μέταλιστ έχει τιμωρηθεί για στημένο αγώνα στη χώρα της το 2008 με την Καρπάτι και το CAS έχει αποφανθεί κατά των Ουκρανών. Το σημείο μηδέν είναι αναμφίβολα η 13η Αυγούστου, όταν και θα εκδικαστεί η υπόθεση από την UEFA, με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μη δείχνει τα πράγματα να πηγαίνουν καλώς για την Ουκρανική ομάδα. Από την άλλη στον ΠΑΟΚ οφείλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες αγωνιστικά στο αποψινό παιχνίδι και στη συνέχεια, αν και εφόσον το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, θα πάρει σειρά το νομικό επιτελείο για τις περαιτέρω διαδικασίες… Καθαρά αγωνιστικά, είναι ξεκάθαρο ότι ο ΠΑΟΚ βρήκε απέναντι του μια ομάδα σαφώς πιο έτοιμη, πιο ποιοτική και σίγουρα αρκετά έμπειρη μετά τις τελευταίες παρουσίες της στην Ευρώπη. Σήμερα θα πάμε με το 2-3 γκολ σε απόδοση 1.97 στον Stoiximan. Πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ θα ανοιχτεί για να πετύχει πρώτος γκολ και να αποκτήσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα, ώστε να καταφέρει εν τέλει να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Από την άλλη η Μέταλιστ με ένα γκολ είναι «περασμένη». 

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και το παιχνίδι Χαφνάρφιορντουρ - Αούστρια Βιἐννης. Ο πρώτος αγώνας είχε ολοκληρωθεί με νίκη των Αυστριακών και η ομάδα από την Ισλανδία ελπίζει σήμερα σε ανατροπή του αποτελέσματος, αλλά και στη δυσκολία προσαρμογής στις καιρικές συνθήκες των Αυστριακών, που έρχονται από καύσωνα και θα συναντήσουν 15 βαθμούς κελσίου. Εμείς παρόλα αυτά θα πάμε με το «Διπλό» που προσφέρει απόδοση 1.87. Η Αούστρια είναι αρκετά πιο έμπειρη ομάδα, με συνεχή παρουσία στην Ευρώπη μέσω του Europa League. To «διπλό» παίζεται ψηλά και αξίζει το ποντάρισμά μας, καθώς διαθέτει τόσο την ικανότητα, όσο και το έμψυχο υλικό για να περάσει με δύο νίκες στην επόμενη φάση. Στην αναμέτρηση Σέριφ Τίρασπολ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. Με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί 1-0 υπέρ των Κροατών τα πάντα είναι ανοικτά σε αυτήν την αναμέτρηση. Σήμερα σε περίπτωση που η Ντιναμό πετύχει ένα γρήγορο γκολ το παιχνίδι ουσιαστικά θα «τελειώσει» και στο δεύτερο ημίχρονο αναμένουμε 1 ή 2 τέρματα που δε θα κρίνουν την πρόκριση. Όμως αν σκοράρει πρώτη η Σέριφ το ματς θα κλείσει και όποιος σκοράρει θα πάρει την πρόκριση. 

Στο Αγγλικό Κύπελλο περνάμε τώρα και κρατάμε το Χ2 της Λιντς με την Τσέστερφιλντ σε απόδοση 2.45. Με το δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της και το συγκρότημα του Κουκ, ο οποίος είδε την ομάδα του να φτάνει με χαρακτηριστική άνεση στη εκτός έδρας νίκη επί της -προερχόμενης από τη League 1- Mπέρι. Επιβλητική εμφάνιση από πλευράς Τσέστερφιλντ, που θα μπορούσε κάλλιστα να φτάσει σε μεγαλύτερα ύψη τον δείκτη του σκορ, επιβεβαιώνοντας με το καλημέρα του πρωταθλήματος τα προγνωστικά που την εντάσσουν στα φαβορί για την άνοδο. Αξίζει να αναφέρουμε πως μετράει έξι διπλά στις οχτώ τελευταίες της εξόδους (οι επτά αφορούν το περασμένο πρωτάθλημα). 

Στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα πάμε με δύο σημεία. Αρχίζουμε με το Διπλό της Κρουζέιρο με αντίπαλο την Κρισιούμα στο 2.10 και το Χ2 της Ναούτικο με αντίπαλο την Γκοϊάς σε απόδοση 2.20. Την κορυφαία επίθεση με 23 γκολ ενεργητικό έχει η Κρουζέιρο και παράλληλα την κορυφαία άμυνα με 9 γκολ παθητικό. Η Κρουζέιρο η οποία βρίσκεται στη «μάχη» για τον τίτλο, θα παραταχθεί με την ίδια «συνταγή» κόντρα στην Κρισιούμα. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν μόλις δύο πόντους από την πρωτοπόρο Μποταφόγκο και ελπίζουν σε δική τους νίκη και παράλληλη γκέλα των αντιπάλων τους έτσι ώστε να είναι αυτοί που θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί μέχρι στιγμής η ομάδα του Μαρσέλο Ολιβέιρα, η οποία μετράει έξι νίκες στα πρώτα έντεκα παιχνίδια, μόλις μια εκ των οποίων όμως ήρθε εκτός έδρας. Μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική θα είναι ο Λεάντρο Γκερέιρο, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Νίλτον. Σκόραρε στα 3/5 από τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της η Κρουζέιρο. Στο άλλο παιχνίδι 5/5 εκτός έδρας NG μετράει φέτος η Ναούτικο και σήμερα πιστεύουμε πως θα καταφέρει να πάρει έστω και ένα βαθμό, καθώς χρειάζεται άμεσα «επανεκκίνηση». 

Στο Τένις ο tipster μας κράτησε για σήμερα δύο προτάσεις. Αρχικά πάμε με τη νίκη του Donald Young κόντρα στον Bradley Klahn σε απόδοση 2.08 για το ATP Challenger Aptos και εν συνεχεία με τον Vasek Pospisil κόντρα στον Stepanek για το ATP Masters Montreal σε απόδοση 2.45


Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.