Σάββατο, 12 Μάρτιος 2016 14:36

Επιστρατεύοντας τα Over

Γράφτηκε από τον

Μεγάλο αλλά χωρίς... ζουμί το νέο κουπόνι με τις συνεχόμενες μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις αρκετών συλλόγων όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στην αμερικάνικη ήπειρο να... θολώνουν αρκετά τα νερά.

Ελάχιστα τα... καθαρά σημεία που προκύπτουν με τους μπουκ έτοιμους να πετσοκόψουν ακόμα περισσότερο τις αποδόσεις καθιστώντας τα ασύμφορα.

Δεν μπορούμε, ωστόσο, να αγνοήσουμε την εκπληκτική πορεία της Μπάρνσλεϊ μέσα στο 2016. Η... ξανθιά με τις πρόκες, όπως την αποκαλούν στα αγγλικά γήπεδα μοιάζει με καθαρόαιμο άλογο που τρέχει ξέφρενα λίγο πριν από την τελική ευθεία χωρίς αντίπαλο. Κανονικά και με το... νόμο μπήκε στην 6άδα των πλέι οφ της Λιγκ 1 και με την ταχύτητα που έχει αναπτύξει κανείς δεν ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει. Τη Σάουθεντ στην κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την εποχή μοιάζει ικανή να τη νικήσει εύκολα και ο «άσος» κινείται σταθερά πτωτικά μέχρι το 1,75, ίσως αποχωρήσει ακόμα περισσότερο.

Στη Γ’ Γερμανίας η Φορτούνα Κολωνίας είναι μακράν η πιο επιθετική ομάδα. Εντός έδρας διαθέτει την καλύτερη πάραγωγή τερμάτων στην κατηγορία (33 σε 14 ματς) αλλά και μία από τις χειρότερες άμυνες με 32 γκολ παθητικό στα ίδια παιχνίδια. Η ουραγός Στουτγάρδη Β’ σκοράρει από ένα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και από ‘δω και πέρα είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει περισσότερο, αν θέλει να μείνει ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Ανεκτό το Over στο 1,70.

Δεν φαίνεται να αγχώνει την Αρούκα η προοπτική του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Σταθερά καλή στην επίθεση, έχει στρώσει αρκετά στα μετόπισθεν κι έχει σαφώς μεγαλύτερο κίνητρο από τη Σετούμπαλ που εξασφάλισε την παραμονή από τον πρώτο γύρο. Η αδιαφορία των φιλοξενούμενων αποτυπώνεται στα πιο πρόσφατα αποτελέσματά τους και καθιστά ελκυστικό τον «άσο» του 1,85.

Εξι Over σε ισάριθμα φετινά ματς στο αργεντίνικο πρωτάθλημα για την Κολόν Σάντα Φε που συνεχίζει να παίζει με 4-3-3 παρά τις πρόσφατες βαριές ήττες, οι οποίες ήρθαν να καταδείξουν οξύ αμυντικό πρόβλημα. Η Ρίβερ θα εμφανιστεί λογικά με αναπληρωματικούς έχοντας... καπάκι υποχρεώσεις στο Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά όποιοι κι αν αγωνιστούν το πιο πιθανό είναι να πάμε σε ματς... ροντέο λόγω Κολόν. Το ενδεχόμενο να μπουν τρία ή περισσότερα γκολ πληρώνει δύο φορές τα λεφτά μας, απόδοση που μας καλύπτει.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟ)

2330. ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ Β’ OVER 1,70

2391. ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΣΑΟΥΘΕΝΤ 1 1,75

(ΚΥΡΙΑΚΗ)

2683. ΑΡΟΥΚΑ – ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1 1,85

2782. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΙΒΕΡ OVER 2,00

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ Χ2

ΛΙΒΟΡΝΟ – ΕΝΤΕΛΑ 1

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ – ΛΑΝΣΙΑΝΟ 1

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2

ΚΑΡΝΤΙΦ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ 1

ΙΝΒΕΡΝΕΣ – ΧΑΜΙΛΤΟΝ Χ2

ΦΟΡΦΑΡ – ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ 1

ΠΡΙΜΠΡΑΜ – ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ 1

ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ – ΚΑΡΑΜΠΟΥΚ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ 1

ΕΝΒΙΓΑΔΟ – ΙΤΑΓΚΟΥΪ 2

ΓΙΕΓΙΟΥ – ΙΝΤΣΕΟΝ 1

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ – ΓΑΛΑΤΑ 1

ΓΚΕΝΚ – ΟΣΤΑΝΔΗ 1

ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ 1Χ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων