Κυριακή, 11 Αύγουστος 2013 15:47

Δε χάνει η Ατλέτικο Παραναένσε, «Άσσος» η Πόντε Πρέτα

Γράφτηκε από τον
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Τελευταία Κυριακή σήμερα χωρίς γεμάτο κουπόνι, καθώς από την άλλη εβδομάδα κάνουν πρεμιέρα τόσο η Superleague, όσο και η Premier League με την Primera Division.
Σήμερα έχουν την τιμητική τους η Α’ Βραζιλίας, η Φινλανδία και η Α’ και Β’ Νορβηγίας. Στην Αγγλία  σήμερα διεξάγεται ο τελικός του Σούπερ Καπ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά Φέργκιουσον εποχή να αντιμετωπίζει την υποβιβασμένη, αλλά κάτοχο του Κυπέλλου Γουίγκαν. 
 
Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις και πάμε στο δυνατό μας σημείο που είναι το Χ2 της Ατλέτικο Παραναένσε με αντίπαλο την Ιντερνασιονάλ σε απόδοση 2.15. Στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας Πόντε Πρέτα – Κρισιούμα. Εδώ θα πάμε με τον «Άσσο» που παίζεται σε απόδοση 1.85. Συνεχίζουμε με Σούπερ Καπ και πάμε στην Αγγλία όπου θα προτιμήσουμε την έκπληξη στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γουίγκαν στο Χ2 σε απόδοση 3.40. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν πείθουν μέχρι στιγμής και στο φιλικό «πρόβα τζενεράλε» ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1 από τη Σεββίλη. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Κεντρικό σημείο η υπόθεση με τον Ρούνι, που έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να φύγει από την ομάδα, με την Τσέλσι του Μουρίνιο να κάνει το κάθε τι για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η μεγάλη …ήττα μεταγραφικά αυτό το καλοκαίρι ήταν η άρνηση της Μπαρτσελόνα για την παραχώρηση του Φάμπρεγκας. Μοναδική προσθήκη αυτή του Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας. Από την άλλη πλευρά στην Τσάμπιονσιπ θα αγωνίζεται από φέτος η Γουϊγκαν και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της, κερδίζοντας άνετα την Μπάρνσλεϊ. Θα πάμε με την έκπληξη που πληρώνει καλά, θεωρώντας πως αξίζει το ρίσκο. Στην Τουρκία για τον ίδιο θεσμό η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Φενέρ. Εμείς θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.38. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν και στον περσινό τελικό με τη Γαλατασαράι να επικρατεί 3-2. Η Γαλατά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν πέρσι και κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική φορά το Πρωτάθλημα, ενώ στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στους «8» και εκεί αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στον πάγκο της παρέμεινε ο Φατίχ Τερίμ (ο οποίος «κουβαλά» τιμωρία από πέρσι και σήμερα θα δει το ματς από την κερκίδα) με στόχο να την οδηγήσει σε ακόμη μία χρονιά επιτυχιών. Όσο για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, κανείς βασικός δεν αποχώρησε, ενώ οι σημαντικότερες μεταγραφές της είναι αυτές του στόπερ Σεντζού από τη Λιλ και του μέσου Ερμάν Κίλιτς από τη Σίβασπορ. Στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε καλό πρόσωπο, κερδίζοντας, μεταξύ άλλων, Άρσεναλ (2-1) και Πόρτο (1-0), ενώ ηττήθηκε 3-2 από τη Νάπολι. Η Φενέρ από την άλλη πλευρά άλλαξε προπονητή και αρκετούς παίκτες. Ήδη σκέφτεται τους αγώνες για τα πλέι οφ τους Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ. 
 
Στην Ολλανδία ο πρωταθλητής Άγιαξ αναμετριέται με την Αλκμάαρ εκτός έδρας. Εμείς κρατάμε την έκπληξη στο 1Χ σε απόδοση 2.15. Πρόκειται για ντέρμπι της Noord-Holland με σχέση μίσους μεταξύ των δύο αντιπάλων και μεγάλη κόντρα στο οπαδικό κίνημα. Τα επεισόδια στα παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές. Μπορεί από άποψη αποτελεσμάτων η Άλκμααρ (αντίπαλος του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Europa League) να ξεκίνησε με δύο ήττες τη νέα αγωνιστική περίοδο, η εικόνα της όμως ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη στα δύο αυτά παιχνίδια. Αρχικά ήταν η παρουσία της στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου ηττήθηκε με 3-2 από τον Άγιαξ, δύσκολα και στην παράταση. Και όλα αυτά, ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο δεύτερο ημίχρονο. Θα προτιμήσουμε τους γηπεδούχους που ήρθε η ώρα να αποδείξουν πως διαθέτουν καλό σύνολο και να πάρουν αυτό που τους αξίζει, όταν παίζουν καλά. Κλείνουμε τη Β’ Νορβηγίας και το Χ2 της Μιοντάλεν με αντίπαλο την Κρίστιανσουντ σε απόδοση 2.10 και το Χ2 της Ζούλτε Βάρεγκεμ κόντρα στην Κλάμπ Μπρίζ που πληρώνει 2.04. Ο στόχος της συμμετοχής στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ χάθηκε νωρίς για την Κλαμπ Μπριζ, η οποία την Πέμπτη αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 στην έδρα της με τη Σλασκ Βρότσλαβ και σε συνδυασμό με την ήττα της στο πρώτο ματς (1-0) έμεινε εκτός συνέχειας των προκριματικών της διοργάνωσης. Μάλιστα, υπήρχαν φήμες, οι οποίες όμως διαψεύστηκαν, ότι ο κόουτς Γκαρίδο θα απομακρυνθεί από τον πάγκο. Η Αϊντχόφεν έδωσε ένα καλό μάθημα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ την οποία κέρδισε 3-0 στην έδρα της την Τετάρτη (7/8) και την απέκλεισε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 5-0. Τώρα, η βελγική ομάδα θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στο πλαίσιο των οποίο θα αναμετρηθεί με τον ΑΠΟΕΛ. Στο Πρωτάθλημα, από την άλλη, έχει ξεκινήσει ιδανικά, έχοντας πανηγυρίσει μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές ισάριθμες νίκες, αρχικά κόντρα στη Λιρς (2-1 εκτός) και στη συνέχεια απέναντι στην Κορτράικ (1-0 εντός). Στον αγώνα της Κρίστιανσουντ με τη Μιοντάλεν πάμε με το Χ2. Η Μιοντάλεν έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην αναμέτρηση με τη Στρόμεν με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2. Τουλάχιστον, παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό ματς αήττητη, καθώς είχαν προηγηθεί δύο «τρίποντα», απέναντι σε Χαμ Καμ (εκτός) και Μιοντάλεν (εντός) με το ίδιο σκορ, 2-1. Ο φορ Ορ (10 συμμ.) αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ενώ ο Κάρλσεν (ΜΕ 16/1) συνεχίζει την καριέρα του στην Μπόντο Γκλιμτ. . Ενισχύθηκε μεταγραφικά αποκτώντας τον φορ Μπερζέ και το μέσο Μαντς Γκούντερσεν.
 
Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.