Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 15:20

O… Betατζής: Οι Εθνικές... θολώνουν τα νερά

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Οι Εθνικές... θολώνουν τα νερά

Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε για την εβδομάδα που ακολουθεί τα μεγάλα κουπόνια που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, καθώς το επόμενο επταήμερο η σκυτάλη περνάει στις Εθνικές ομάδες.

Οποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με τα φιλικά των ευρωπαϊκών χωρών καλώς να το πράξει, δεν αποκλείεται, άλλωστε, η ειδησεογραφία να βγάλει κάποια σημεία. Εμείς θα πάμε σε επίσημα ματς ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι την Πέμπτη.

Η Κορκ αποτελεί τον... κακό δαίμονα της Ντάνταλκ στην Ιρλανδία, καθώς μετά τον πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ, τη νίκησε ξανά το προηγούμενο Σάββατο. Περιμένουμε από την πρωταθλήτρια να βγάλει αντίδραση και να μιλήσει ο πληγωμένος εγωισμός των παικτών της. Μόνο εύκολη αντίπαλος δεν είναι η Σεντ Πάτρικς, όμως θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα και σε αποδόσεις που ξεπερνούν το διπλασιασμό.

Στην Αργεντινή η Ουρακάν έχει μόλις μία ήττα φέτος κι αυτή σε παιχνίδι που αγωνίστηκε με... δευτερότριτα, καθώς ακολουθούσε ιδιαίτερα σημαντικό ματς στο Λιμπερταδόρες με την Καράκας.

Μάλιστα κατά την επιστροφή από τη Βενεζουέλα και μετά την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής το λεωφορείο  που μετέφερε την αποστολή συμμετείχε σε τροχαίο ατύχημα. Ο τραυματισμός αρκετών παικτών της είχα σαν αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί καθόλου για δύο εβδομάδες, αλλά από τη στιγμή που επέστρεψε βγάζει εικόνα σπουδαίας ομάδας. Ο... γλόμπος (όπως είναι το προσωνύμιο της) μετρά τέσσερις σερί νίκες στο Τρανζισιόν και την Αλντοσίβι που... παραπαίει μοιάζει να την έχει του χεριού του. Παραδοσιακά ομάδα έδρας η Ουρακάν, θα την δώσουμε τον πρώτο λόγο παρ’ ότι θα θέλαμε τον «άσο» λίγο πιο ψηλά από το 1,70.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2211. ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ 2 2,15

2212. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ 1 1,70

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΚΡΟΑΤΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 1

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΕΡΒΙΑ Χ2

ΙΝΤ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ Χ

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 1

ΔΑΝΙΑ – ΙΣΛΑΝΔΙΑ 1

ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ – ΝΤΑΝΤΑΛΚ 2

ΧΙΛΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 2

ΠΕΡΟΥ – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων