Τρίτη, 29 Μάρτιος 2016 18:12

O… Betατζής: Φτωχό κουπόνι...

Γράφτηκε από τον

Αλλο ένα... νηστίσιμο μεσοβδόμαδο κουπόνι αυτό που έχουμε μπροστά μας, εντελώς ακατάλληλο για σοβαρό στοιχηματισμό.

Συνεπώς ή δεν παίζουμε καθόλου ή ρίχνουμε κάτι ψιλά έτσι για να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπότε η φουλ αγωνιστική δράση επιστρέφει σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Για όποιον έχει όρεξη να παίξει τις επόμενες ημέρες υπάρχει μία τριάδα που μπορεί να τον οδηγήσει στο ταμείο. Τόσο η Αυστρία όσο και η Τουρκία προκρίθηκαν στο EURO 2016 παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στα πιο πρόσφατα φιλικά που έδωσαν με Αλβανία και Σουηδία αντίστοιχα, αμφότερες ήταν ορεξάτες και δύσκολα θ’ αλλάξει κάτι μέσα σε ελάχιστες ημέρες. Περιμένουμε και το μεταξύ τους τεστ να έχει αρκετές φάσεις ώστε να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά και να πιάσουμε το Over που προσφέρεται σε γενναιόδωρη απόδοση (1,92).

Η Αγγλία πέτυχε σούπερ ανατροπή στη Γερμανία την περασμένη Πέμπτη με την ανανεωμένη επιθετική γραμμή της να βγάζει... φωτιές. Λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απέναντι στην Ολλανδία που ακόμα ψάχνεται μετά το... κάζο του αποκλεισμού από την τελική φάση του EURO. Kόντρα στη Γαλλία πριν 3 μέρες οι «οράνιε» πέτυχαν δύο γκολ αλλά ηττήθηκαν 3-2 εμφανίζοντας τεράστια κενά στην άμυνα.

Χαμηλός αλλά εξίσου δυνατός ο «άσος» της Κολομβίας στα προκριματικά της Νότιας Αμερικής για το επόμενο Μουντιάλ. Οι «καφετέρος» πήραν τρίποντο... θρίλερ στη Βολιβία πριν από μερικές ημέρες και θέλουν να το εξαργυρώσουν στην έδρα τους με νέα νίκη επί του πρωτοπόρου και πλέον άνετου βαθμολογικά Ισημερινού.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

575. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ OVER 1,92

571. ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1 1,58

584. ΑΓΓΛΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 1,60

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Χ

ΠΓΔΜ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 1Χ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 1

ΣΟΥΗΔΙΑ – ΤΣΕΧΙΑ 1

ΒΕΛΓΙΟ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1Χ

ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 1

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1Χ

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στήριγμα η Χιλή Κερδίζει η Στεάουα »