Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 13:47

O… Betατζής: Ξανά επιβάτες στο τρένο της Λέστερ...

Γράφτηκε από τον

Η άφιξη του Απρίλη σηματοδοτεί την ανοιξιάτικη στοιχηματική περίοδο, αυτήν που φοβούνται περισσότερο οι μπουκ, μιας και όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων τόσο αυξάνονται οι αδιάφορες ομάδες.

 

Το κίνητρο θα παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ΄δω και πέρα και είμαστε υποχρεωμένοι να το μετράμε σαν το σημαντικότερο στοιχείο.

Στην Αγγλία έχουμε μπει στην τελική ευθεία σε όλες τις κατηγορίες. Στην Τσάμπιονσιπ η Ρόδεραμ χτυπάει φόρμα στην πιο κρίσιμη καμπή της μάχης για την παραμονή και υποδέχεται τη Λιντς που ήδη σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Μονόπλευρο το κίνητρο για τους γηπεδούχους που αν νικήσουν κάνουν το πιο σημαντικό βήμα παραμονής, έχοντας περάσει τη μισή χρονιά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 2,20 ο «άσος», μας κάνει.

Στη Λιγκ 1 η Τζίλιγχαμ χρειάζεται μερικούς ακόμα βαθμούς για να εξασφαλίσει την είσοδό της στα πλέι οφ και βρίσκει την Κόβεντρι να... αγκομαχεί. Εφιαλτικός ο Μάρτης για τους «γαλάζιους ουρανούς» που απομακρύνονται από την εξάδα και δεν δείχνουν πως μπορούν να σηκώσουν κεφάλι. Η πανίσχυρη έδρα της Τζίλιγχαμ σηκώνει δίχως συζήτηση την απόδοση του «άσου» (2,30).

Ακόμα και επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν στην Πρέμιερσιπ οι μπουκ αρνούνται να αποδεχτούν ότι η Λέστερ κρατά στα χέρια της τον τίτλο. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η τιμή της νίκης της στο εντός έδρας ματς με τη Σαουθάμπτον. Δεν υπήρχε περίπτωση να πλήρωνε πάνω από δύο κάποιος άλλος πρωτοπόρος με πιο βαριά φανέλα. Οι «αλεπούδες» έχουν περάσει με άριστα όλες σχεδόν τις κρίσιμες... εξετάσεις που έδωσαν μέχρι τώρα στη μάχη του τίτλου και αξίζουν της εμπιστοσύνης μας. Η Σαουθάμπτον ξαναχτύπησε φόρμα και προέρχεται από απίστευτη νίκη - ανατροπή κόντρα στη Λίβερπουλ πριν από τη διακοπή, όμως η φετινή Λέστερ έχει τον τρόπο να καθαρίζει τέτοια παιχνίδια.

Στο ξεκίνημα της νορβηγικής λίγκας η Μπόντο Γκλιμτ εντυπωσιάζει και στην έδρα της παίζει πάντα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Δύο στις δύο ήττες για την αποδυναμωμένη Στάμπαεκ που δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το μακρινό νορβηγικό βορρά. Ο «άσος» στο 2,05 πληρώνει καλά.

Να γράψουμε και δύο λόγια για τα σημεία που αξίζουν το ρίσκο και υπάρχουν σε ξεχωριστό πινακάκι. Το κρισιμότατο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ υποχρεώνει τον Μπλαν να ανακατέψει αρκετά την... τράπουλα στην Παρί Σεν Ζερμέν που έχει ήδη πάρει το πρωτάθλημα στη Γαλλία. Ευκαιρία για την ανεβασμένη Νις που δεν έχει καπαρώσει την τρίτη θέση να κάνει την έκπληξη. 

Η Σιντ Τρούιντεν βρέθηκε κατά λάθος στα πλέι οφ του Βελγίου και δεν έχει καμία ευρωπαϊκή επιδίωξη, σε αντίθεση με την ποιοτικότερη Μαλίν και το «διπλό» εδώ πληρώνει 2,45.

Η Σαντιάγο Γουόντερερς διαθέτει την πιο «καυτή» έδρα αυτή τη στιγμή στη Χιλή και δεν θα έπρεπε να είναι αουτσάιντερ κόντρα στην Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε που έχει πιο βαριά φανέλα αλλά μέχρι εκεί.

Η Βιγιαρεάλ είχε μέχρι και πριν μερικές αγωνιστικές δεδομένη την 4η θέση (οδηγεί στα προκριματική του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ) στην  Ισπανία, όμως η Θέλτα και η Σεβίλλη πλησίασαν στους 6 βαθμούς και το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι τώρα υποχρεωμένο να περάσει νικηφόρα από το «Ιπουρούα» της αδιάφορης Εϊμπαρ για να μη χάσει κι άλλο πολύτιμο έδαφος.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

 

899. ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ 1 2,30

923. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΛΙΝΤΣ 1 2,20

 

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1182. ΛΕΣΤΕΡ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1 2,05

1273. ΜΠΟΝΤΟ ΓΚΛΙΜΤ – ΣΤΑΜΠΑΕΚ 1 2,05

 

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

 

977. ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ 2 5,00

1927. ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΜΑΛΙΝ 2 2,45

1253. ΣΑΝΤΙΑΓΟ ΓΟΥΟΝΤ. – ΟΥΝ. ΤΣΙΛΕ 1 2,60

1302. ΕΪΜΠΑΡ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 2,40

 

MATΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

844. ΦΟΡΤ. ΚΟΛΩΝΙΑΣ - ΕΡΦΟΥΡΤ

1038, ΖΥΡΙΧΗ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ

1103. ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ

 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΑΟΥΘΠΟΡΤ – ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ 1

ΚΑΟΥΝΤΕΝΜΠΙΘ – ΕΪΡ 2

ΣΤΡΑΝΡΑΕΡ – ΕΡΝΤΡΙ 1

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ Χ2

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ – ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ 2

ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛΟΥΜΠ – ΤΙΓΚΡΕ 1

ΣΙΚΑΓΟ – ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1

ΠΑΤΡΟΝΑΤΟ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ 1

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 1

ΧΑΚΕΝ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ 1

ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΧΙΣΑΡ 1

ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΤΖΟΥΝΙΟΡ 1

ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων