Σάββατο, 02 Απρίλιος 2016 13:51

Στο… Πι και Φι: Επιστροφή στη δράση

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα επιστρέφουν.

Το ματς που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο φυσικά από το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, που καθηλώνει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους. Καλύτερα πάντως να το απολαύσεις, παρά να στοιχηματίσεις, μιας και σε τέτοιο ντέρμπι τα δεδομένα πάνε.. περίπατο, όταν ο διαιτητής σφυρίξει την έναρξη. 

Από την Ισπανία αξίζει το διπλό της Βιγιαρεάλ στην έδρα της Εϊμπάρ.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κρατήσουν την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι γηπεδούχοι είναι άνετοι, όντας στη μέση της βαθμολογίας.

Μονόπλευρο το κίνητρο και στο Σάντερλαντ - Γ. Μπρομ, με τους γηπεδούχους να "καίγονται" για τη νίκη ώστε να μείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο +13 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Χωρίς περιθώρια και η Μάντσεστερ Γ., που υποδέχεται την αδιάφορη βαθμολογικά Εβερτον. Η Μάντσεστερ με νίκη θα μείνει κοντά στη συντοπίτισσα Σίτι και την 4η θέση που σημαίνει Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ιδιος ο στόχος και για την Ιντερ στο Καμπιονάτο, η οποία φιλοξενεί την ντεφορμέ και με σημαντικές απουσίες Τορίνο. 

Προβάδισμα στην έδρα στο Μάλμε - Νόρκεπινγκ έχοντας στο μυαλό μας ότι πέρυσι τελευταία αγωνιστική η Μάλμε παρουσιάστηκε… αδιάφορη και η Νόρκεπινγκ πήρε το διπλό και το πρωτάθλημα!

Στη Γαλλία η Παρί έχει κατακτήσει εδώ και καιρό τον τίτλο και τα παιχνίδια της προσφέρουν γκολ και θέαμα. Η Νις ξεχειλίζει από ποιότητα στην επίθεση και ένα γκολ μπορεί να το πετύχει, ώστε να επιβεβαιωθεί το αμφίσκορο.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

832. Μάλμε - Νόρκεπινγκ 1 1.60

929. Σάντερλαντ - Γ. Μπρομ 1 1.95

977. Παρί Σεν Ζερμέν - Νις G.G. 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1231. Μάντσεστερ Γ. - Εβερτον 1 1.91

1302. Εϊμπάρ - Βιγιαρεάλ 2 2.40

 

1313. Ιντερ - Τορίνο 1 1.70