Τρίτη, 13 Αύγουστος 2013 14:34

Κρατάει η Σαλίσμπερι κόντρα στη Λούτον, Άσσος η Αμέρικα Μινέιρο

Γράφτηκε από τον

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Μία μέρα πριν την επιστροφή στις αναμετρήσεις των Εθνικών Ομάδων, που προετοιμάζονται για τους επίσημους αγώνες του Σεπτεμβρίου ενόψει των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, σήμερα στο κουπόνι μας την… παράσταση κλέβει το κυρίως πιάτο της 15ης αγωνιστικής στη βραζιλιάνικη Serie B.

Από κοντά και η Κόνφερανς που άρχισε τις «εμβόλιμες» αγωνιστικές. Αύριο η Εθνική μας με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Αυστρία, με σκοπό ο Φερνάντο Σάντος να τεστάρει την κατάσταση των παικτών του. 

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από την Κόνφερενς και το Χ2 της Σαλίσμπερι με αντίπαλο τη Λούτον σε απόδοση 2.60. Η Σαλίσμπερι επιστρέφει φέτος στην Κόνφερενς μετά από απουσία ετών και προ πάντων, θέλει να χαρεί την παρουσία της εδώ. Από τον πρώτο αγώνα της πάντως, κατάλαβε ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα φέτος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να αποφύγει εκ νέου τον υποβιβασμό. Γενικότερα, στον πρώτο αγώνα έδειξε ισορροπημένη σαν ομάδα και σταθερή σε όλες τις γραμμές, παρά την ήττα της. Από την άλλη πλευρά η Λούτον που αρχίζει σα φαβορί γνώρισε μία ανέλπιστη ήττα από τη Σάουθπορτ και απέδειξε ό,τι είναι ανέτοιμη για… μεγάλα λόγια. Εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους που παρατάσσονται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και έτοιμοι να αποδείξουν πως διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο. Στη Β’ Βραζιλίας το σημείο που ξεχωρίζει είναι ο «Άσσος» της Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στη Σάο Καετάνο σε απόδοση 1.95. Να… βάλει τέλος στην ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την ΑΣΑ, η οποία «έσπασε» ένα εξαιρετικό σερί 6 νικών και 4 ισοπαλιών στο πρωτάθλημα, θέλει σήμερα η Αμέρικα Μινέιρο. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 22 βαθμούς (ένα ματς λιγότερο), απέχοντας μόλις έναν πόντο από την πρώτη τετράδα. Επιστρέφει από τιμωρία ο αρχισκόρερ Ροντριγκίνιο (ΜΕ 11/7). Διαφορετικοί οι στόχοι για τη Σάο Καετάνο, καθώς οι 16 βαθμοί τη φέρνουν στην... πόρτα της γραμμής υποβιβασμού (15β. έχει η 17η Παϊσάντου). Η παράλληλη συμμετοχή στο Κόπα Παουλίστα έχει στοιχίσει στους φιλοξενούμενους, όντας χαρακτηριστικό ότι μετρούν μόλις δύο νίκες στις τελευταίες 8 αγωνιστικές (2-2-4). Βέβαια, στην περασμένη αγωνιστική πέτυχαν σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της Σπόρτ Ρεσίφε (2-1). Σημαντική η απουσία του αρχισκόρερ Ντανίλο Μπουένο, με τους Ρενάτο Ριμπέιρο και Έντερ να ερίζουν για τον αντικαταστάτη του. Στο ματς υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία προσφέρεται σε μία αξιόλογη απόδοση. 

Συνεχίζουμε στο Τένις όπου για το ATP Masters Cincinnati επιλέγουμε τον Gilles Simon κόντρα στον Pospisil σε απόδοση 1.70. Συνεχίζουμε με τη νίκη του Davydenko κόντρα στον Paire σε απόδοση 3.00 για την ίδια διοργάνωση. Για το ATP Challenger κρατάμε τη νίκη του Μiki Jankovic κόντρα στον Checa Calvo σε απόδοση 2.50. 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις μεταγραφές των ομάδων της Superleague.