Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 15:20

O… Betατζής: Η αλέγκρο Σπόρτινγκ Κριστάλ και το υψόμετρο φόβητρο

Γράφτηκε από τον

 

Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα είναι αυτά που ξεχωρίζουν στο νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι, όμως οι μπουκ έχουν ήδη λάβει τα μέτρα τους πετσοκόβοντας τις αποδόσεις.

Ισως αν ο «άσος» της Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωνε λίγο παραπάνω να ποντάραμε υπέρ των Γάλλων που υποδέχονται τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς όλα δείχνουν ότι θα επικρατήσουν των... ξεζουμισμένων «πολιτών» που φέτος έχουν τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή τους.

Η στήλη αφήνει την Ευρώπη και ταξιδεύει στην άλλη πλευρά του πλανήτη, αναζητώντας το δρόμο προς το ταμείο με ένα Over και ένα σημείο από το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Σπόρτινγκ Κριστάλ μπορεί να έχασε τον τίτλο στο Περού το 2015 από την Καχάμαρκα, παραμένει όμως η πιο υπολογίσιμη δύναμη της χώρας. Πιστή στο αλέγκρο ποδοσφαιρικό στυλ που τη χαρακτηρίζει, δεν προσαρμόζεται σε αμυντικές τακτικές και σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί να αξιοποιήσει την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτουν οι μέσοι και οι επιθετικοί της. Η Ουρακάν είναι πιο κοντρολαρισμένο σύνολο αλλά στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι στο Περού παρασύρθηκε από το ρυθμό της Σπόρτινγκ και τελικά γνώρισε την ήττα με 3-2.

Περιμένουμε ένα εξίσου ανοιχτό παιχνίδι και στην Αργεντινή και είναι απορίας άξιον πως το Over προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ γι’ αυτό και το ποντάρουμε δίχως ενδοιασμούς.

Αυτό που... τρέμουν οι αργεντίνοι και βραζιλιάνικοι σύλλογοι είναι το υψόμετρο των άλλων κρατών της νότιας Αμερικής, καθώς οι ίδιοι είναι συνηθισμένοι να αγωνίζονται στο επίπεδο της θάλασσας κι όταν έρθει η ώρα να παίξουν στο βουνό δεν έχουν ανάσες. Καλή και... άγια η Ατλέτικο Μινέιρο αλλά στον Ισημερινό θα τα βρει... μπαστούνια στο υψόμετρο 2.500 μέτρων του Σανγκολκί, όπου εδρεύει η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε. Οι γηπεδούχοι διεκδικούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους τον εγχώριο τίτλο κι αυτό αποδεικνύει πως έχουν δυναμώσει αρκετά. Χάρη και στο ισχυρό πλεονέκτημα του υψομέτρου είναι ικανοί να βάλουν κάτω τους Βραζιλιάνους και να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης. Ο «άσος» στο 2,30 με πτωτικές τάσεις, φυσιολογικά θα πάει κάτω από το 2,00 πριν αρχίσει το ματς, συνεπώς αξίζει να πονταριστεί από νωρίς.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1774. ΟΥΡΑΚΑΝ – ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ OVER 1,90

1416. ΙΝΤ. ΝΤΕΛ ΒΑΛΕ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΙΝ. 1 2,30

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΙΔΝΕΪ – ΠΟΧΑΝΓΚ 1

ΑΣΤΡΑ – ΠΑΝΤΟΥΡΙ 1

ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΜΠΡΑΪΤΟΝ 2

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΡΟΔΕΡΑΜ 1

ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ – ΓΕΟΒΙΛ Χ

ΟΛΤΡΙΓΧΑΜ – ΝΤΟΒΕΡ 2

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ 1

ΟΥΡΑΚΑΝ – ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ Χ2

ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΧΑΚΕΝ Χ2

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Σ. 1

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. 2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ (ΟΥΡ.) – ΝΑΣΙΟΝΑΛ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων