Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 17:03

Με το No Goal στο Παρίσι, περνά εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης

Γράφτηκε από τον
Με το No Goal στο Παρίσι, περνά εύκολα η Ρεάλ Μαδρίτης

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, με δύο μεγάλα ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο πρόγραμμα. Δράση υπάρχει και στην Ελλάδα με την εξ αναβολής αναμέτρηση Ηρακλής – Ολυμπιακός, όπως και σε χώρες της βόρειας Ευρώπης.

Πριν περάσουμε στην παρουσίαση των προτάσεων του Betarades.gr, σας υπενθυμίζουμε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να διαβάσετε τα αναλυτικά previews των αγώνων και να επιλέξετε τις κορυφαίες προβλέψεις Champions League.

Ποντάρουμε στο No Goal στο Παρίσι

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Σίτι, όπου επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.05. Επιμένει να αντιμετωπίζει αγγλικές ομάδες η Παρί Σεν Ζερμέν, που μπαίνει για ακόμη μια φορά στα παιχνίδια ως φαβορί. Επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις κόντρα στην Τσέλσι και προκρίθηκε με χαρακτηριστική άνεση (δύο νίκες) στα προημιτελικά για τέταρτη σερί σεζόν. Ωστόσο, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά για τους Παριζιάνους σε σχέση με τις προηγούμενες, αφού δεν υπάρχει Μπαρτσελόνα στο προσκήνιο και έχουν την υποχρέωση να περάσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης έπειτα από 21 χρόνια! Αρνήθηκε την ταμπέλα του φαβορί ο Λοράν Μπλαν, που εξήγησε ότι είναι εξόχως σημαντικό για την ομάδα του να μη δεχτεί γκολ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παριζιάνοι διαθέτουν την κορυφαία άμυνα της διοργάνωσης, με μόλις τρία γκολ παθητικό. Στον αντίποδα, ένα βήμα παραπέρα πήγε στο Τσάμπιονς Λιγκ η φετινή Μάντσεστερ Σίτι, που παίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά της διοργάνωσης! Θα αποτελούσε λόγο για πανηγύρια για οποιαδήποτε άλλη ομάδα εκτός των «πολιτών», οι οποίοι έχουν επενδύσει πακτωλό εκατομμυρίων τα τελευταία χρόνια και στο πίσω μέρος του μυαλού τους σίγουρα βρίσκεται ένας τελικός ή ακόμη και η κατάκτηση (κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον) της κούπας με τα «αυτιά». Όπως αναμενόταν, η ομάδα του Μάντσεστερ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, «καθάρισε» την πρόκριση απ’ το πρώτο ματς με 1-3 εκτός έδρας, έκανε αγγαρεία στη ρεβάνς (0-0). Στο 1-1-4 το ρεκόρ της Μάντσεστερ Σίτι στους νοκ-άουτ αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, φέτος κράτησε το «μηδέν» μόλις μια φορά στα 8 παιχνίδια της διοργάνωσης (0-0 με Ντιναμό Κιέβου), ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι προέρχεται από έξι διαδοχικά ΝG ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Περνάει «αέρας» η Ρεάλ Μαδρίτης

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επιλέγουμε το Ρεάλ Μαδρίτης -1 γκολ σε απόδοση 2.05 (Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Βόλφσμπουργκ δίνει το «παρών» στα προημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης σε επίπεδο συλλόγων στον κόσμο. Για να φτάσει ως εδώ το συγκρότημα του Χέκινγκ κατέκτησε την πρώτη θέση του 2ου ομίλου συγκεντρώνοντας 12 βαθμούς (τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες), αφήνοντας δεύτερη την Αϊντχόφεν και τρίτη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη φάση των "16", οι "λύκοι" αντιμετώπισαν την Γάνδη, κόντρα στην οποία πανηγύρισαν δύο νίκες (3-2 εκτός και 1-0 εντός έδρας). Πλέον, στο διάβα των Γερμανών βρίσκεται η δέκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αποτελεί το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα η Βόλφσμπουργκ απέχει από τις νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όπου σημείωσε μία ισοπαλία και δύο ήττες. Απ’ την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη της στο "κλάσικο" με την Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νου" (2-1) το Σάββατο (2/4). Το συγκρότημα του Ζιντάν έχει επικρατήσει στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στη Γερμανία, ενώ πριν από αυτές είχε καταφέρει να πανηγυρίσει μόλις μία νίκη σε 25 αναμετρήσεις, στις οποίες γνώρισε 18 ήττες! Οι Ισπανοί είναι σε εξαιρετικό μομέντουμ, καθώς προέρχονται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μπορούν να επιβεβαιώσουν το στοίχημα που προτείνουμε.

Κερδίζει η Γκέτεμποργκ

Πάμε στη Σουηδία, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Γκέτεμποργκ κόντρα στη Χάκεν σε απόδοση 1.90. Παρά την γκρίνια που υπήρξε πριν την έναρξη της φετινής σεζόν για το κάζο που έπαθε στο Κύπελλο, η Γκέτεμποργκ έκανε εύκολη τη ζωή της και πέρασε νικηφόρα μέσα από την Φάλκενμπεργκ με το άνετο 0-2. Δύναμη της για ακόμη μία σεζόν δείχνει να είναι η αμυντική της συμπεριφορά (η ομάδα με την καλύτερη άμυνα πέρσι, 22 γκολ παθητικό). Υποδέχεται την γειτόνισσα Χάκεν και στόχος είναι το 2Χ2, ώστε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου, τον οποίο απογοήτευσε πέρσι στο πρωτάθλημα και φέτος στο Κύπελλο. Από τη δική της πλευρά, η Χάκεν θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερή για τη νίκη που πέτυχε κόντρα στην Έλφσμποργκ με 2-1, εντός έδρας. Δεν έπεισε με την απόδοση της, ωστόσο έκανε το αυτονόητο και πήρε το "τρίποντο" ξεκινώντας με θετικό τρόπο τη νέα σεζόν. Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εμφάνιση της ομάδας του ο Γκέρχαρντσον, υποστήριξε μετά το τέλος του αγώνα: "Ακόμη είναι αρχή και θέλουμε δουλειά, μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο στη συνέχεια". Σήμερα θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Εκμεταλλεύεται την έδρα η Σάντα Φε

Περνάμε τον Ατλαντικό και πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Σάντα Φε κόντρα στην Κορίνθιανς, σε απόδοση 2.00. Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι θέλει η Σάντα Φε. Σε περίπτωση νίκης κόντρα στην Κορίνθιανς, οι Κολομβιανοί θα την προσπεράσουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ενώ παράλληλα θα έρθουν ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Αλέξις Γκαρσία φιλοξένησε την Κομπρεσάλ -με τον Πελούσο ακόμη στον πάγκο της- και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-0. Πλέον ισοβαθμεί στους εφτά βαθμούς με τη Σέρο Πορτένο, την οποία θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική, εκτός έδρας. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 1-0 επί της Πατριότας Μπογιάσα, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την ευκαιρία να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου της έχει στην αποψινή αναμέτρηση η Κορίνθιανς, η οποία θα παίξει για να πάρει βαθμό ή βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τίτε φιλοξένησε τη Σέρο Πορτένιο, κόντρα στην οποία κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0. Το τέρμα του Λούκα στο 23' και το αυτογκόλ του Μαρέκο στο 61' ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στους Βραζιλιάνους, οι οποίοι έφτασαν έτσι τους εννέα βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές. Προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Παλμέιρας, για το Παουλίστα Α1. Θα πάμε με τη δύναμη της έδρας.

Επιλογή απ’ το Eurocup

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ το Eurocup, όπου θα επιλέξουμε το Under 17.5 πόντοι του Έρικ Μακόλουμ σε απόδοση 1.87. Ο Μακόλουμ σκοράρει 18.9 πόντους ανά αγώνα από τους 17 που έχει δώσει όλη τη σεζόν στη διοργάνωση και είχε 18 στο πρώτο ματς παίζοντας 31 λεπτά. Σήμερα είναι λογικό να δεχθεί μεγάλη αμυντική πίεση από την Γκραν Κανάρια αφού είναι το βασικό "όπλο" της Γαλατασαράι και σε αυτόν θα πρέπει να αφοσιωθεί η άμυνα της γηπεδούχου. Μπορεί ο μέσος όρος του να είναι μεγαλύτερος από το όριο που του προσφέρεται, αλλά ο μέσος όρος έχει φτάσει τόσο ψηλά λόγω των επιδόσεων του Μακόλουμ στον πρώτο γύρο, που είχε αντιπάλους χειρότερες άμυνες όπως Νεπτούνας, επί της οποίας σκόραρε 32 και 30 πόντων, ΑΕΚ, που σκόραρε 25 και 24 πόντους, Κράσνι, επί της οποίας σκόραρε 21 και 16, και τις επιδόσεις 18 επί Χάποελ, 22 επί Νίζνι. Έπειτα σε LAST-32, φάση των 16, προημιτελικούς και ημιτελικούς τα νούμερά του του έπεσαν στους 16.5 πόντους. Εμπιστευόμαστε λοιπόν την άμυνα της Γκραν Κανάρια και επιλέξαμε το Under 17.5 πόντοι του Έρικ Μακόλουμ της Γαλατσαράι.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.