Τρίτη, 12 Απρίλιος 2016 14:42

O… Betατζής: Απ’ το Περού μέχρι την Κορέα

Γράφτηκε από τον

Τίποτα δεν μας πήγε καλά το περασμένο Σαββατοκύριακο που πέρασε αλλά το στοίχημα δεν τελειώνει ούτε σε ένα ταμείο, ούτε σε ένα αποτυχημένο διήμερο. Ας ελπίσουμε ότι το νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι θα είναι γούρικο για τη στήλη, όπως άλλωστε και το προηγούμενο.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες πλησιάζουμε προς το τέλος της φάσης των ομίλων και οι αδιάφορες ομάδες γίνονται όλο και περισσότερες. Στο 4ο γκρουπ η Ατλέτικο Νασιονάλ από την Κολομβία έχει ήδη καθαρίσει όχι μόνο την πρόκριση, αλλά και την πρωτιά, μετρώντας 4 στα 4 νίκες. Αντίθετα η Σπόρτινγκ Κριστάλ από το Περού παίζει τα... ρέστα της για την πρόκριση, καθώς για την ώρα βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Ουρακάν. Οι Περουβιανοί θα παίξουν με το γνωστό επιθετικό στιλ τους, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα των αντιπάλων τους που θα αγωνιστούν με αρκετούς αναπληρωματικούς. Ο «άσος» έχει απόδοση 2,30.

Στη Νότια Κορέα η Ιντσεόν φαίνεται πως θα αποτελέσει... σάκο του μποξ για τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας, καθώς μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μισό βαθμό, μετρώντας μόνο ήττες. Τουλάχιστον τρεις κλάσεις ανώτερη η περσινή πρωταθλήτρια Γεονμπούκ, που είναι και πανίσχυρη στην έδρα της. Ο «άσος» μόνος του πληρώνει... ψίχουλα, αν όμως συνδυαστεί με το Over η τιμή του εκτοξεύεται στο 2,05 και αξίζει να ρισκάρουμε σε μία ευρεία νίκη των γηπεδούχων που χρειάζονται ένα ξέσπασμα ενόψει της συνέχειας τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στο ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ.

O… Betατζής

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

588. ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1 2,30

590. ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΙΝΤΣΕΟΝ 1 ΚΑΙ OVER 2,05

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

ΧΙΜΠΕΡΝΙΑΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ 1

ΣΠ. ΚΡΙΣΤΑΛ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1

ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ – ΙΝΤΣΕΟΝ 1

ΣΙΟΝ – ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ 1

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 1Χ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 1

ΣΠ. ΠΡΑΓΑΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ – ΜΠΟΛΙΒΑΡ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων