Κυριακή, 18 Αύγουστος 2013 13:47

Over 2 γκολ στη Λεωφόρο, δε χάνει η Ίνγκλοσταντ

Γράφτηκε από τον

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Μετά από ένα δυνατό Σάββατο, περνάμε σε μία ακόμα πιο… δυνατή Κυριακή με αγώνες για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο. Την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τις ισοπαλίες 2-2 του Πλατανιά με τη Βέροια και του Ατρομήτου με τον Εργοτέλη, διαδέχονται οι 5 σημερινοί αγώνες της Superleague, με την πρώτη επίσημη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο να κλέβει την παράσταση.

Το «τριφύλλι» μετά από 5 χρόνια επιστρέφει στην ιστορική του έδρα αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό. Στην Αγγλία η δεύτερη θητεία του Μουρίνιο στην Τσέλσι αρχίζει και επίσημα σήμερα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάθεται στον πάγκο των Λονδρέζων στην αναμέτρηση κόντρα στη νεοφώτιστη Χαλ. Στην Primera Division η Μπαρτσελόνα των Μέσι και Νεϊμάρ υποδέχεται τη Λεβάντε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης με τον Αντσελότι στο «τιμόνι» της παίζει με την Μπέτις.

Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το Over 2 γκολ στον αγώνα Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός σε απόδοση 1.83. «Restart» σε όλα τα επίπεδα για τον Παναθηναϊκό, που μπαίνει σε μια νέα εποχή, αυτή των προσεκτικών και μετρημένων μεταγραφικών επιλογών, της ισχυροποίησης του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ και της επιστροφής στην ιστορική Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κάτι που ζητούσαν οι οπαδοί του εδώ και χρόνια. Άπαντες θέλουν να ξεχάσουν την περσινή σεζόν για τους πράσινους, μια από τις χειρότερες της ιστορίας τους και να επικεντρωθούν στη φετινή προσπάθεια, με «μαέστρο» τον Γιάννη Αναστασίου, στην πρώτη του προπονητική απόπειρα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Δεν τρέφει κανείς αυταπάτες για πρωτάθλημα, ωστόσο θεωρείται εφικτή η παρουσία στα πλέι οφ και η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Πραγματοποιήθηκε πολύ γερό «λίφτινγκ» στο ρόστερ, κυρίως στην άμυνα, όπου υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα, ενώ αρκετές ήταν οι προσθήκες και σε άλλες θέσεις, με κοινό παρανομαστή τα νιάτα. Εκεί «ποντάρει» ο Αναστασίου, στη διάθεση και τη… σπιρτάδα των νεαρών παικτών που κυριαρχούν πλέον στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, που σήμερα κόντρα στον Παναιτωλικό αναμένεται να παραταχθεί με ενδεκάδα που θα έχει μέσο όρο ηλικίας τα 23 έτη! Ποντάρουμε στο πάθος και την έκρηξη των νεαρών παικτών του «τριφυλλιού», αλλά και στην εμπειρία του Παναιτωλικού, που κράτησε σχεδόν όλο τον κορμό της περσινής χρονιάς. Έτσι στοχεύουμε σε τρία γκολ και πάνω για πάμε… ταμείο, ενώ αν μπουν ακριβώς δύο γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Συνεχίζουμε με ακόμα ένα δυνατό σημείο αυτή τη φορά από τη Β’ Γερμανίας. Πρόκειται για το Χ2 της Ίνγκλοσταντ κόντρα στη Μόναχο 1860 σε απόδοση 2.15. Από τη Ζweite Liga κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Άλεν με αντίπαλο την Κότμπους σε απόδοση 2.88. Τέλος ευκαιρία βρίσκουμε και στον «Άσσο» της Διναμό Δρέσδης κόντρα στη Φρανκφούρτη σε απόδοση 1.85. Για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας πάμε με το Χ2 της Γκοϊάς με αντίπαλο την Πόντε Πρέτα σε απόδοση 1.83. Από τη Λατινική Αμερική έρχεται ακόμα ένα δυνατό σημείο. Πρόκειται για το «Διπλό» Draw No Bet της Λεόν κόντρα στην Πούμας που πληρώνει 1.91. Σε μία... κλωστή κρέμεται πλέον το μέλλον του τεχνικού Τόρες Σερβίν στην Πούμας. Ο Τύπος της χώρας... βοά πως αν δεν καταφέρει να γευτεί τη χαρά της νίκης ούτε στο αποψινό ματς με τη Λεόν, ο 45χρονος τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας. Αυτό βέβαια όχι αναίτια, αφού μετά από έξι αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει δύο βαθμούς όλους κι όλους. Την προηγούμενη εβδομάδα δέχτηκε την δεύτερη διαδοχική της ήττα στην έδρα της Τιχουάνα και μάλιστα συμπλήρωσε τέσσερα σερί ματς στο πρωτάθλημα χωρίς να σκοράρει. Τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα με παθητικό τουλάχιστον δύο γκολ παθητικό! Από την άλλη πλευρά η Λεόν παραμενει αήττητη και έχει μία μεγάλη ευκαιρία να διατηρήσει το σερί της και να φύγει με ένα μεγάλο «Διπλό» κόντρα στην πληγωμένη Πούμας.

Στο Σούπερ Καπ της Ιταλίας Γιουβέντους και Λάτσιο διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο σούπερ ματς της χρονιάς στη γείτονα χώρα. Εμείς θα στηρίξουμε τη Γιουβέντους στον «Άσσο» σε απόδοση 2.10. Ο τελικός είναι μονός και τυπικά γηπεδούχος είναι η ομάδα του Κόντε, με τον αγώνα να διεξάγεται στην έδρα της Λάτσιο. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια, θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστούν πέναλτι. Η «Γιούβε» κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και μάλιστα πιο εύκολα από το προηγούμενο. Ο στόχος για φέτος είναι σαφώς αρχικά να διατηρήσει τα κεκτημένα εντός των συνόρων και να από εκεί και πέρα να ψάξει το κάτι παραπάνω και στο Champions League. Έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά σταμάτησε πάνω στο εμπόδιο της εκπληκτικής Μπάγερν. Στα μεταγραφικά, οι μεγάλες προσθήκες είναι αυτές των Γιορέντε, Τέβες και Ογκμπόνα. Και όσο και αν για τον Ισπανό αυτό ήταν γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, για τον Τέβες η επιλογή ήταν πραγματικά έκπληξη. Πάντως, πρόκειται για παίκτη που ταιριάζει στο στυλ της Γιούβε και μπορεί σαφώς να δώσει αξιόπιστες λύσεις στην επίθεση. Όσο για τον 25χρονο στόπερ Ογκμπόνα, επιβραβεύτηκε για την εξαιρετική σαιζόν με την Τορίνο και ήρθε για να διεκδικήσει με το καλημέρα θέση βασικού. Σαφώς καλύτερη από τη Λάτσιο πιστεύουμε πως θα αρχίσει τη χρονιά με μία νίκη και ένα τρόπαιο.

Στη Β’ Νορβηγίας κρατάμε το 1Χ της Φόλο κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ σε απόδοση 3.25. Σε ελεύθερη πτώση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Χοντ. Η ήττα που γνώρισε η Μπόντο Γκλιμτ από τη Χαμ Καμ την προηγούμενη αγωνιστική την άφησε για τέταρτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη, ενώ στους οκτώ πιο πρόσφατους αγώνες της στην Αντεκολίγκα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη (1-3-4), μακριά από το γήπεδό της απέναντι στη Σάντεφιορντ με 0-2 τον Ιούνιο. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους με «διπλή ευκαιρία» σε πολύ μεγάλη απόδοση, κόντρα σε μία ομάδα που δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και φυσικά η απόδοσή της δε δικαιολογεί την απόδοση του «Διπλου». Για τη Δανία έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Βίμποργκ κόντρα στη Σοντερίσκε σε απόδοση 3.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές Superleague 2013.