Σάββατο, 16 Απρίλιος 2016 13:24

Στο… Πι και Φι: Νικά ή πέφτει η Νιούκαστλ

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Νικά ή πέφτει η Νιούκαστλ

 

Καλημέρα σας. Ματς χωρίς… αύριο είναι για τη Νιούκαστλ το σημερινό με τη Σουόνσι, καθώς αν δεν κερδίσει, θα πρέπει να ετοιμάσει βαλίτσες για τη Τσάμπιονσιπ. 

Στον αντίποδα η Σουόνσι έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και το μονόπλευρο κίνητρο μας ωθεί στον άσο. Το ίδιο ισχύει και στο Κάρπι - Τζένοα. με τους γηπεδούχους να βρίσκονται ισόβαθμοι με την Παλέρμο στη ζώνη του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους στην 10η θέση και χωρίς κανένα πλέον άγχος. 

Στο ντέρμπι Εϊμπάρ - Σοσιεδάδ καλύτερη επιλογή είναι το όβερ, με δεδομένο ότι αμφότερες δεν κυνηγούν κάτι στο πρωτάθλημα και θα ψάξουν τη νίκη για το γόητρο. Πολλά γκολ περιμένουμε και στη βαθμολογικά αδιάφορη αναμέτρηση  Μαρίτιμο - Γκιμαράες, μιας και ούτε κινδυνεύουν, αλλά ούτε και Ευρώπη προλαβαίνουν. Αντίθετα στο Μονακό - Μαρσέιγ υπάρχει κίνητρο, αλλά και εδώ θα προτιμήσουμε το όβερ.  Αφενός γιατί οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να τσεκάρουν το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και αφετέρου γιατί η Μαρσέιγ αν χάσει θα μπλέξει σε περιπέτειες παραμονής. Εκτός έδρας άλλωστε έχει λιγότερη πίεση και βρίσκει συνέχεια δίχτυα.

Στην Τουρκία η Κασίμπασα με δύο σερί νίκες ελπίδες στην κατάκτηση της 4ης θέση και στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Καϊσερισπόρ, που κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ο άσος στο 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1066. Νιούκαστλ - Σουόνσι 1 2.20

1115. Κάρπι - Τζένοα 1 2.50

1166. Εϊμπάρ - Σοσιεδάδ όβερ 1.85

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1277. Κασίμπασα - Καϊσερισπόρ 1 2.05

1446. Μαρίτιμο - Γκιμαράες όβερ 1.85

 

1457. Μονακό - Μαρσέιγ όβερ 1.80

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ