Σάββατο, 23 Απρίλιος 2016 14:39

O… Betατζής: Πρόωρο... σούβλισμα των αποδόσεων!

Γράφτηκε από τον

Μία εβδομάδα νωρίτερα φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν... Πάσχα οι απανταχού bookmakers, μιας και προχώρησαν ήδη σε... σούβλισμα των αποδόσεων στο στοιχηματικό κουπόνι του προσεχούς τριημέρου.

Οι τιμές των περισσότερων δυνατών φαβορί πετσοκόβονται όχι ημέρα με την ημέρα αλλά ώρα με την ώρα γι’ αυτό το λόγο η ταχύτητα στο ποντάρισμα ίσως μας δώσει κάποιο κέρδος παραπάνω.

Στην Τουρκία η νεοφώτιστη Οσμανλίσπορ, έχοντας εξασφαλίσει άνετα την παραμονή, διεκδικεί και το ευρωπαϊκό εισιτήριο με σούπερ αήττητη πορεία (7 νίκες, 4 ισοπαλίες) από τον περασμένο Ιανουάριο! Απέναντί της η ευρισκόμενη στη μέση του... πουθενά Αντάλιασπορ που ουσιαστικά αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με μεγαλειώδη νίκη 4-2 επί της Γαλατά την περασμένη αγωνιστική. Εκτός έδρας οι φιλοξενούμενοι... χάνονται φέτος και δύσκολα θα βρουν κίνητρο για να κόψουν τόσο πολύτιμους βαθμούς από τους γηπεδούχους. Ο «άσος» στο 1,75.   

Στο Μεξικό ο νεοφώτιστη Ντοράδος υποβιβάστηκε, καθώς δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της σεζόν να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και το... σκότωμα των ελπίδων της ήρθε με βαριά ήττα (5-2) από την Τίγκρες. Δύσκολα θα προλάβουν οι παίκτες της να ξεπεράσουν τόσο γρήγορα το σοκ του υποβιβασμού, ευκαιρία συνεπώς για τη φορμαρισμένη (4 σε ρίνίκες) Μονάρκας να εδραιώσει τη θέση της στην οκτάδα και στα πλέι οφ με το «διπλό» στο 2,20. 

Στη Δανία η... σταχτοπούτα της φετινής σεζόν δεν είναι άλλη από τη Σοντερίσκε, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει να αντέχει στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς ουσιαστικό κίνητρο και άκρως προβληματική εκτός έδρας η Νόρτζελαντ, που έχει να κάνει «διπλό» από τον περασμένο Νοέμβριο, αξίζει ο «άσος» σε τιμές διπλασιασμού.

Στη Β’ Νορβηγίας παρ’ ότι είναι ακόμα νωρίς, δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το εκπληκτικό μπάσιμο της Λεβάνγκερ στη νέα σεζόν (3 στις 3 νίκες), σε αντιδιαστολή με το... μίζερο ξεκίνημα της Χοντ στο φετινό πρωτάθλημα (ψάχνει ακόμα την πρώτη της νίκη). Με ηθικό στα ύψη οι γηπεδούχοι, μπορούν να συνεχίσουν το απόλυτο και σε τιμές γύρω στο 2,00 ο «άσος» αξίζει. 

Να γράψουμε και δυο κουβέντες για τα σημεία με μεγαλύτερο ρίσκο, που μπορούν να μπουν σε ένα δελτίο με ζητούμενα. Η Μπάγερν θα κάνει μερικό έως και ολικό ροτέισον ενόψει του ημιτελικού Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο και η Χέρτα έχει σαφώς πιο ισχυρό κίνητρο για το τρίποντο που θα τη διατηρήσει τετράδα.

Το Σιάτλ μοιάζει πιο ποιοτικό από το Κολοράντο φέτος στις ΗΠΑ, κάτι που δεν αποτυπώνεται στη βαθμολογία.

Τεράστιο κλάσικο Λα Πλάτα το Χιμνάσια – Εστουδιάντες, όμως οι «φοιτητές» θυμίζουν αρκετά φέτος την ένδοξη ομάδα της περασμένης δεκαετίας και μετρούν 5 σερί νίκες!

Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς από την Πατσούκα έχει η Γουαδαλαχάρα στο Μεξικό και στην (εκρηκτική) κατάσταση που βρίσκεται δεν θα έπρεπε το «διπλό» να πληρώνει ίσαμε 3,75.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

2156. ΟΣΜΑΝΛΙ – ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 1 1,75

2426. ΝΤΟΡΑΔΟΣ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ 2 2,20

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2470. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1 2,05

2628. ΛΕΒΑΝΓΚΕΡ – ΧΟΝΤ 1 2,02

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

2190. ΧΕΡΤΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 6,25

2420. ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΙΑΤΛ 2 2,85

2678. ΧΙΜΝΑΣΙΑ – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2 2,60

2422. ΠΑΤΣΟΥΚΑ – ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ 2 3,75

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

2118. ΓΙΕΓΙΟΥ – ΣΕΟΓΚΝΑΜ

2486. ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΖΥΡΙΧΗ

2355. ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡ. - ΝΤΕΦΕΝΣΑ

2674. ΡΕΝ - ΜΟΝΑΚΟ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΚΡΙΛΙΑ – ΟΥΡΑΛ 1

ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 1

ΦΛΙΤΓΟΥΝΤ – ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ 1

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΛΕΪΤΟΝ ΟΡΙΕΝΤ 1

ΜΠΟΡΧΑΜ – ΓΚΙΣΛΕΪ 1

ΑΚΧΙΣΑΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2

ΜΠΡΕΪ – ΣΕΝ ΠΑΤΡΙΚΣ 2

Γ. ΣΙΔΝΕΪ – ΜΠΡΙΣΜΠΕΪΝ 1

ΡΟΣΤΟΦ – ΖΕΝΙΤ 1Χ

ΑΝΖΙ – ΚΟΥΜΠΑΝ 1

ΛΑ ΕΚΟΥΙΔΑΔ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Επιλογές από Ιταλία Τα βρίσκει... σκούρα η Μπράγκα »