Τρίτη, 03 Μάιος 2016 14:02

«Όρθια» στο Μόναχο η Ατλέτικο

Γράφτηκε από τον
«Όρθια» στο Μόναχο η Ατλέτικο

Σούπερ ημιτελικός απόψε στο Μόναχο, με την Μπάγερν να υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Το συγκρότημα το Ντιέγκο Σιμεόνε έχει το υπέρ του 1-0 του πρώτου αγώνα και οι παίκτες του Γουαρδιόλα καλούνται να κάνουν την ανατροπή εάν θέλουν να είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση για τον τελικό. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Champions League.

 

Μπάγερν Μονάχουν εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης, λοιπόν, και η στοιχηματική επιλογή μας είναι το χάντικαπ +1 γκολ των Μαδριλένων σε απόδοση 1.91 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Ατλέτικο ή ισοπαλίας. Αν η Ατλέτικο ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της Μπάγερν είναι το αποψινό σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καταλανός κόουτς αποχωρεί το καλοκαίρι και θα ήθελε να αφήσει παρακαταθήκη ένα τρόπαιο με «μεγάλα αυτιά», ως απάντηση σε όσους έχουν ασκήσει σκληρή κριτική εναντίον του στη Βαυαρία. Σήμερα η ομάδα του χρειάζεται την καλύτερη δυνατή εμφάνιση για να τα καταφέρει κόντρα στην Ατλέτικο του Σιμεόνε, η οποία επικράτησε δίκαια στο πρώτο ματς. «Δεν ήταν το καλύτερο δυνατό παιχνίδι μας», είπε ο Νόιερ, ενώ ο Γουαρδιόλα έκανε παράπονα για το ψηλό χόρτο. Προφανώς και εξυπακούεται ότι η Μπάγερν είναι ομάδα με χαρακτήρα, άφθονες προσωπικότητες και αυτοπεποίθηση, κάτι που έδειξε και κόντρα στη Γιουβέντους, όταν το 0-2 του ημιχρόνου έγινε 2-2 στο 90’ και εντέλει πρόκριση με 4-2. «Δε θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η Ατλέτικο κλείνει γρήγορα τους χώρους, είναι πολύ συμπαγής, αλλά θα βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Χρειαζόμαστε μια κορυφαίου επιπέδου εμφάνιση», είπε ο Ισπανός προπονητής των Βαυαρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί έχουν προκριθεί στις 5/7 περιπτώσεις μετά από εκτός έδρας ήττα 1-0 στο πρώτο ματς, ωστόσο προέρχονται από 9/12 αποκλεισμούς έπειτα από ήττα στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι (ανεξαρτήτως σκορ).

Από την άλλη πλευρά, για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία χρόνια, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με φόντο την παρουσία της σ’ έναν ακόμη τελικό. Πήρε προβάδισμα με το 1-0 της περασμένης εβδομάδας, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από εκπληκτική παρουσία σε όλα τα επίπεδα, μπροστά σ’ ένα «κολασμένο» κοινό. «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι», εξήγησε ο Ντιέγκο Σιμεόνε και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του. Για κάθε βιρτουόζο Σαούλ υπήρχε ένας Αουγκούστο Φερνάντες να παλεύει σε κάθε μονομαχία και για κάθε Γκριεζμάν, ένας απίστευτος Γκάμπι να «καταπίνει» τα χιλιόμετρα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν άφησαν ούτε… σπιθαμή στους Βαυαρούς οι «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι παρ’ όλα αυτά χρειάστηκαν τον Όμπλακ σε 1-2 περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι Γερμανοί ανέβασαν την πίεση. Την ίδια παθητική προσέγγιση περιμένουμε και σήμερα απ’ τον Σιμεόνε, που σημείωσε: «Θα μείνουμε πιστοί στο στυλ μας, καθώς ο μόνος τρόπος να είμαστε άνετοι με τον εαυτό μας είναι απλά να είμαστε ο εαυτός μας. Δε νιώθω ντροπή να πω ότι φοβάμαι πριν από κάθε ματς. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κερδίζω και προετοιμάζομαι για αυτό, όχι για να ευχαριστώ τους άλλους». Περιμένουμε, λοιπόν, ότι η Ατλέτικο θα κατορθώσει να σταθεί όρθια στο Μόναχο και θα την επιλέξουμε με το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.