Τετάρτη, 21 Αύγουστος 2013 19:59

2 ή 3 γκολ στο Σάλκε - ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Σήμερα σερβίρεται το δεύτερο πιάτο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Γερμανία επί της Σάλκε να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Συνολικά μετά τους 5 χθεσινούς αγώνες (σ.σ: από τους οποίους η Ζενίτ ουσιαστικά προκρίθηκε στην επόμενη φάση, η Βικτόρια Πλζεν, η Λυών και η Καραγκαντί πήραν ισχυρό προβάδισμα, ενώ ανοικτούς λογαριασμούς άφησαν Αϊντχόφεν και Μίλαν) η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται με άλλες 5 αναμετρήσεις. Εκτός από το παιχνίδι του «δικεφάλου» το οποίο μεταδίδεται ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση στις 21:45, υπάρχουν 4 αμφίρροπα ματς. Η Άρσεναλ δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, η Στεάουα υποδέχεται τη Λέγκια Βαρσοβίας, η Αούστρα Βιέννης φιλοξενείται στην Κροατία από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τέλος η «πρωτάρα» Λουντογκόρετς αντιμετωπίζει στη Βουλγαρία τη Βασιλεία. Το κουπόνι μας ακόμα περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ της Ατλέτικο Μ. και της Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, το ματς Τσέλσι - Άστον Βίλα για την Premier League, τέσσερις αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Φινλανδίας, ένα παιχνίδι για το Κύπελλο Νορβηγίας και αναμετρήσεις για το MLS και το Κόπα Σουνταμερικάνα.

  Συνεχίζουμε με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και το 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση Στεάουα - Λέγκια Βαρσοβίας σε απόδοση 1.97. Το απόλυτο φαβορί του ζευγαριού χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή η Στεάουα Βουκουρεστίου, μια μοντέρνα ομάδα που προσπαθεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι Ρουμάνοι πραγματοποιούν φοβερές εμφανίσεις μέχρι στιγμής σε εγχώριες υποχρεώσεις και Ευρώπη, κάτι που φαίνεται ότι επικράτησαν στα εφτά από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια, με μοναδική ισοπαλία το 1-1 με τη Ντιναμό Τιφλίδας στον προηγούμενο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Διαθέτουν εξαιρετική φυσική κατάσταση, ρίχνουν ασταμάτητο τρέξιμο και έχουν μερικούς πολύ ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, όπως οι Τανασέ και Άντι Πόπα, οι οποίοι κάνουν τη διαφορά. Το 2 ή 3 γκολ παίζεται «ψηλά» και ικανοποιεί, δεδομένου πως στα πρώτο παιχνίδι οι δύο αντίπαλοι θα ακολουθήσουν συντηρητική πολιτική, καθώς οι μεν γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να κρατήσουν αρχικά ανέπαφη την εστία τους και να βρουν δίχτυα, οι δε φιλοξενούμενοι να μη δεχτούν γκολ και αν μπορέσουν να πετύχουν ένα «χρυσό» εκτός έδρας γκολ. Ακριβώς η ίδια ανάλυση γίνεται και στην αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αούστρια Βιέννης, όπου και εδώ κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. Κλείνοντας με τις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ επιλέγουμε το under 2.5 στον αγώνα Λουντογκόρετς – Βασιλεία σε απόδοση 1.75. Δικαιωματικά η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η σταχτοπούτα της διοργάνωσης, που έκανε την τεράστια υπέρβαση φέτος, φτάνοντας στα playoffs του Champions League και πιο σημαντικό απ’ όλα την εξασφαλισμένη είσοδο τουλάχιστον στους ομίλους της δεύτερης την τάξη διασυλλογική διοργάνωση, το Europa League. Ίσως βέβαια ακόμα και η λέξη υπέρβαση να μην μπορεί να συμπεριλάβει το κατόρθωμα της ομάδας από τη Βουλγαρία, που μέχρι πριν από τρία χρόνια έπαιζε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Με το που ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, κατέκτησε δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και ένα νταμπλ. Στον ίδιο ρυθμό συνεχίζει και φέτος στο πρωτάθλημα, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας με τη Λιούμπιμετς στην κορυφή, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ήττα. Από την άλλη πλευρά η Βασιλεία παραμένει χωρίς νίκη στα εννιά τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια εκτός έδρας, με πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες! Οι Ελβετοί είναι το φαβορί, ωστόσο δε διανύουν και την καλύτερη περίοδο. Εμείς προτιμάμε το under 2.5 γκολ, κάτι που συνηθίζουν οι φιλοξενούμενοι, καθώς τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια στη Ευρώπη που έχουν δώσει ήταν στο Under 2.5 και στο Νo Goal.

Κλείνοντας το δυνατό μας σημείο έρχεται από τη Φινλανδία και είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Γιβασκίλα με αντίπαλο τη Μαρίεχαμν σε απόδοση 3.15.

Στο Τένις τα προκριματικά για το US Open συνεχίζονται και οι στοιχηματικές ευκαιρίες είναι αρκετές. Αρχικά το δυνατό σημείο της ημέρας είναι η νίκη του Maceiras κόντρα στον Albot σε απόδοση 1.66, ενώ δυνατά πιστεύουμε και τον Olivetti κόντρα στο Lajovic σε απόδοση 2.00. Τέλος κλείνουμε από τη συγκεκριμένη διοργάνωση με τη νίκη του Gabashvili κόντρα στον Dancevic σε απόδοση 2.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές Superleague 2013.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας παιχνίδια με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στη «Veltins Arena» κόντρα στη Σάλκε. Κρατάμε το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05. Η Σάλκε πέρυσι, με τον Στέφενς ακόμα στον πάγκο της, βρέθηκε στους ομίλους με τον Ολυμπιακό, για να πάρει δύο νίκες, με 2-1 στο «Καραϊσκάκης» και 1-0 στη Γερμανία. Στο παρελθόν, και τη σεζόν 2001-02, είχε τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό, πάλι με τον Στέφενς στον πάγκο της, αλλά είχε υποστεί δύο ήττες με το ίδιο σκορ, 0-2. Η γερμανική ομάδα δεν κινήθηκε ιδιαίτερα στα μεταγραφικά, παρά μόνο φρόντισε να βρει ένα καλό backup για τη γραμμή κρούσης. Το μεγάλο όνομα ο Ούγγρος φορ Σζαλάι (σκόραρε στο ντεμπούτο του), που ήρθε από τη Μάιντς αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ. Από την άλλη, κράτησε στις τάξεις της τον Χουντελάαρ, ενώ θα έχει ξανά υγιή και διαθέσιμο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Για να συμπληρωθεί το παζλ, αναζητείται ένας παίκτης για το αριστερό άκρο της επίθεσης, που έμεινε κενό μετά τη φυγή του Μπάστος για την Αλ-Αϊν. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι η γερμανική ομάδα παραμένει το φαβορί στο ζευγάρι, παρά τα προβλήματα που βγάζει τελευταία, με κυριότερο τον τραυματισμό του Χουντελάαρ. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει αρκετά όπλα στην προσπάθεια του, με πρώτο και καλύτερο την παρουσία του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του, ενός καταξιωμένου προπονητή, που ξέρει τη Σάλκε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Το πλάνο του Ιβάν Σαββίδη τον έπεισε, για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσει το χτίσιμο μιας ομάδας που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην Ευρώπη. Το μεταγραφικό μπαμ το κρατούσε ο Σαββίδης για το τέλος, καταφέρνοντας να φέρει δανεικό από τη Φενέρ τον Σλοβάκο Στοχ, παίκτη που αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και μπορεί αναμφίβολα να κάνει τη διαφορά. Κατά τα άλλα, Νέτσιντ και Λούκας ήρθαν για να δώσουν ποιότητα στον ΠΑΟΚ, ενώ Τζιόλης και Σπυρόπουλος προτιμήθηκαν ως γνώστες της ελληνικής πραγματικότητας. Εμείς επιλέγουμε στοίχημα σε γκολ, καθώς θεωρούμε πως αμφότερες οι ομάδες δε θα ρισκάρουν ιδιαίτερα. Το 2-3 γκολ φαντάζει ως ιδανική επιλογή ειδικά στο 2.05.