Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 14:18

Betarades.gr: Τα σημερινά προγνωστικά

Γράφτηκε από τον

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Ακόμα ένα τριήμερο γεμάτο γκολ, θέαμα, πάθος και εκπληκτικό ποδόσφαιρο πέρασε και σήμερα μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Πρωταθλημάτων, αφήνοντας πίσω τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 3-1 μέσα στο Περιστέρι από την Αλκμάαρ, αποχαιρετώντας ουσιαστικά τη διοργάνωση.

Σήμερα όπως κάθε Παρασκευή ξεχωρίζει η Β’ Γαλλίας, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων έναν αγώνα για την Bundesliga (Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης) και έναν για τη Ligue 1 (Μονακό – Τουλούζ). To κουπόνι μας γενικά είναι αρκετά μεγάλο με αγώνες τόσο για τα ευρωπαϊκά, όσο και για τα πρωταθλήματα της Αμερικής.

 Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το Χ2 της Χέλμοντ Σπορ κόντρα στη Φένλο σε απόδοση 2.20. Συνεχίζουμε με τη Δανία όπου κρατάμε τον «Άσσο» της Άαρχους κόντρα στη Σοντερίσκε σε απόδοση 2.25.Αν έλεγε κανείς πως θα έφευγε δυσαρεστημένη από το «Parken» και την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη με το βαθμό της ισοπαλίας, μάλλον δεν θα γινόταν πιστευτός. Βέβαια η φετινή Κοπεγχάγη δεν θυμίζει σε τίποτα -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- την ομάδα που ξέρουμε, αλλά η ουσία είναι πως το συγκρότημα του Σόρενσεν εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με την τραγική εικόνα που έδειξε στην πεντάρα από την Έσμπιεργκ και πήρε απολύτως δίκαια το θετικό αποτέλεσμα. Με δεδομένο ότι έχει βγάλει κι ένα δύσκολο πρόγραμμα, δεν κρίνεται άσχημη η συγκομιδή της (2-1-2), όμως σε ματς σαν το σημερινό επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες. Από την άλλη πλευρά η Σοντερίσκε έχει γίνει η... χαρά των νεοφώτιστων έχει γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Σόντεργκαρντ, αφού μετά την ισοπαλία που παραχώρησε υποδεχόμενη την Βεστσάελαντ, την προηγούμενη εβδομάδα διασύρθηκε από την Βίμποργκ με 3-0! Αυτή μάλιστα ήταν η έκτη ήττα στα επτά μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας όπου και αγνοεί τη νίκη! Βέβαια είχε προηγηθεί αυτών των δύο αγώνων ακόμα ένα αρνητικό αποτέλεσμα, εκείνο στη Μίντιλαντ και δεν δείχνει τίποτα να πηγαίνει καλά για τη Σοντερίσκε το τελευταίο διάστημα. Τόσο -κυρίως- επιθετικά, όσο και αμυντικά, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα, με μοναδική θετική εξέλιξη την επιστροφή σήμερα για τον έμπειρο επιθετικό Μπέχμαν, που αναμένεται και στο βασικό σχήμα. Για τη Β’ Εθνική της Ρωσίας έχουμε ξεχωρίσει δύο σημεία. Το πρώτο είναι το Χ2 της Λουχ Ενέρτζια κόντρα στην Σπαρτάκ Νάλτσικ σε απόδοση 2.02 και το δεύτερο ο «Άσσος» της Σιμπίρ κόντρα στη Χίμικ Ντζερζινσκ σε απόδοση 1.85.

 Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει δυνατά δύο σημεία από το ITF Men Switzerland F5. Πρόκειται αρχικά για τη νίκη του Marcora κόντρα στον Grassi σε απόδοση 1.75. Κατόπιν πάμε και με τον Mateo Martinez που παίζει με αντίπαλο τον Ramirez και η νίκη του δίνει 1.85. Για τα προκριματικά του US Open κρατάμε την πρόκριση του Albano Olivetti κόντρα στον Schwartzman σε απόδοση 1.80.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές Superleague 2013.