Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 15:01

Βιντεοανάλυση και προγνωστικά για τον τελικό του Champions League

Γράφτηκε από τον

Η μεγάλη βραδιά του Champions League έφτασε, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης να διεκδικούν την “κούπα με τα μεγάλα αυτιά” στο Μιλάνο, το βράδυ του Σαββάτου (21:45). Το Betarades.gr εγκαινιάζει μία νέα υπηρεσία με στόχο την καλύτερη και αμεσότερη ενημέρωση των επισκεπτών του!

 

Tο νέο εγχείρημα του Betarades.gr, λοιπόν, αφορά στην παρουσίαση των σημαντικότερων αγώνων του στοιχηματικού προγράμματος, μέσω βίντεο, με τους συντελεστές του site να αναλύουν και να σας προσφέρουν στο “πιάτο” όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

Ποια, λοιπόν, θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αφορμή για την πρεμιέρα των στοιχηματικών αναλύσεων και μέσω βίντεο, από τον τελικό του Champions League; Θοδωρης Ρίγανης και Βασίλης Μελίδης “ακτινογραφούν” για εσάς τους “μονομάχους” του Μιλάνου, επικεντρώνονται στα δυνατά και τα αδύναμα σημεία κάθε ομάδας, σας παρουσιάζουν τις ενδεκάδες με τις οποίες αναμένεται να παραταχθούν και, φυσικά, προβλέπουν ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο. Ρεάλ ή Ατλέτικο;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί!