Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 14:24

Πολλά γκολ στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ

Γράφτηκε από τον

 

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να διαψεύσει τα Προγνωστικά πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρό του, την είσοδο του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς αν και πάλεψε μέχρι τέλους, γνώρισε την ήττα με 2-3 από τη Σάλκε.

Έτσι το συγκρότημα του Στέφενς θα αρκεστεί στους ομίλους του Europa League με την κλήρωση να διεξάγεται την Παρασκευή. Χθες μαζί με τη γερμανική ομάδα, την πρόκριση πήραν η Άρσεναλ, η Βασιλεία, η Στεάουα και η Αούστρια Βιέννης. Σήμερα άλλες δέκα ομάδες διεκδικούν την πρόκριση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από τις οποίες 5 θα είναι οι τυχερές που θα ζήσουν την εκπληκτική εμπειρία. Στο σημερινό μας κουπόνι εκτός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια περιλαμβάνει αγώνες για το Λιγκ Καπ, τη Β’ Σουηδίας, το Κόπα Σουνταμερικάνα και φυσικά το μεγάλο παιχνίδι για το Ισπανικό Σούπερ Καπ, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ατλέτικο. Πρόκειται για τον επαναληπτικό του 1-1 στο «Καλδερόν», με τους «μπλαουγκράνα» να είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

 Αρχίζουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά με τη σούπερ αναμέτρηση στην Ιταλία και το over 3 μεταξύ της Μίλαν και της Αϊντχόφεν σε απόδοση 2.62. Η PSV έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα φετινά επίσημα παιχνίδια της, ενώ σε πέντε από αυτά σημείωσε τουλάχιστον δύο! Από την άλλη η Μίλαν δε θα κλειστεί για να κρατήσει το 1-1 του πρώτου αγώνα και αναμένουμε πολλά γκολ. Έτσι προτιμάμε το over 3 και σε περίπτωση που μπουν ακριβώς τρία γκολ τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Περνάμε στοΣοσιεδάδ - Λυών όπου και εδώ θα ποντάρουμε σε γκολ. Κρατάμε το over 2.5 σε απόδοση 1.88. Οι Βάσκοι πέρασαν εύκολο στο πρώτο ματς από τη Γαλλία και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Από την άλλη οι «λυονέ» θα κυνηγήσουν το γρήγορο τέρμα που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι. Αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, με την έδρα να σπρώχνει τη Ρεάλ και το σκορ του πρώτου αγώνα να αναγκάζει τη Λυών να βγει μπροστά. Τα ίδια περίπου ισχύουν και για το παιχνίδι της Μάριμπορ με την Πλζεν, όπου και εδώ πάμε με το over 2.5 σε απόδοση 1.80. Η Βικτόρια Πλζεν έχει κερδίσει και τα 11 παιχνίδια της στα προκριματικά του Champions League (2011 και φέτος), έχοντας σκοράρει μάλιστα συνολικά 37 τέρματα! Εξάλλου και η Μάριμπορ βρίσκει εύκολα δίχτυα καθώς έχει σκοράρει στις 15 από τις 17 εντός έδρας αναμετρήσεις. Τέλος η επιλογή μας «δυναμώνει» από το στατιστικό πως και τα πέντε παιχνίδια της Πλζεν για τα προκριματικά ήταν στο Over 2,5, τέσσερα από αυτά στο Over 3,5, ενώ δύο επαλήθευσαν και το Over 6,5!

 Στο US Open ο Μάρκος Παγδατής αντιμετωπίζει τον Go Soeda. Εμείς θα κοντράρουμε τον Κύπριο αθλητή θεωρώντας πως η έκπληξη είναι εφικτή και η απόδοση πολύ καλή (3.25). Στο ζευγάρι Tim Smyczek – J. Duckworth επιλέγουμε το -3.5 games Smyczek σε απόδοση 1.91 στην Paddy Power, ενώ τέλος το δυνατό μας σημείο είναι η νίκη του Blake κόντρα στον Karlovic σε απόδοση 1.80.

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Formula 1 και Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές .