Σάββατο, 04 Ιουνίου 2016 14:11

O… Betατζής: Τρίτο φιλικό σε 9 μέρες η Ολλανδία!

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Τρίτο φιλικό σε 9 μέρες η Ολλανδία!

Αρκετά άγνωστο το περιεχόμενο του νέου κουπονιού του στοιχήματος, με το επετειακό Κόπα Αμέρικα στη σέντρα, ένα σωρό φιλικά και πολλά ματς πρωταθλημάτων που μάλλον δεν αξίζει να ακουμπήσουμε.

Από τη Νότια Κορέα έχουμε δυνατό δείγμα μέχρι τώρα. Η περσινή πρωταθλήτρια Γεονμπούκ Μότορς όσο ήταν μπλεγμένη με το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ αντιμετώπιζε προβλήματα, όταν όμως σταμάτησαν οι διεθνείς υποχρεώσεις της πήρε μπροστά και ξαναβρέθηκε στην κορυφή. Εμπειρη ομάδα με νοοτροπία νικητή, θεωρούμε πως θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Γκουνγκτζού που δεν είναι εύκολος αντίπαλος αλλά σε ποιότητα παραμένει ένα σκαλί πιο κάτω.

Η Ολλανδία θα είναι η μεγάλη απούσα από το φετινό EURO που ξεκινά σε μερικές ημέρες και δίνει συνεχόμενα φιλικά, πριν οι παίκτες της πάνε διακοπές. Το αποψινό με την Αυστρία είναι το τρίτο σε 9 ημέρες και η κούραση έχει αρχίσει να γίνεται έντονη. Πολύ πιο συγκεντρωμένη η Αυστρία που ετοιμάζεται για τα γήπεδα της Γαλλίας, θα έχει και το αβαντάζ της έδρας και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει να την εμπιστευθούμε.

Στη Β’ Αργεντινής τα... κουκιά είναι μετρημένα για τη Γιουβεντούδ, που χρειάζεται δύο νίκες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Την πρώτη πιθανότατα θα την πετύχει απόψε κόντρα στη Χιμνάσια Χουχούι που έχει ξεμείνει από στόχους και ο προπονητής της κάνει δοκιμές για την επόμενη σεζόν.

«Αέρας» η Σάντεφιορντ στη Β’ Νορβηγίας, κερδίζει το ένα τρίποντο μετά το άλλο και ήδη έχει πάρει διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Η Κόνγκσβινγκερ παραμένει στη μετριότητα και δύσκολα θα καταφέρει να σταματήσει τους πρωτοπόρους. Το «διπλό» προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

2469. ΓΚΟΥΑΝΓΚΤΖΟΥ – ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ 2 1,85

2442. ΑΥΣΤΡΙΑ – ΟΛΛΑΝΔΙΑ 1 2,55

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

2795. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ – ΧΟΥΧΟΥΙ 1 1,81

2886. ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ 2 2,40

MATΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

2728. ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ

2890. ΣΤΡΟΜΕΝ - ΚΡΙΣΤΙΑΝΣΟΥΝΤ

2470. ΣΕΟΥΛ – ΓΕΓΙΟΥ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

2727. ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ – ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ 2 4,50

2457. ΜΠΡΕΪ – ΛΟΝΓΚΦΟΡΝΤ 2 3,80

2905. ΠΛΑΣΑ ΚΟΛΟΝΙΑ – ΝΤΑΝΟΥΜΠΙΟ 2 7,00

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΠΟΝΦΕΡΑΝΔΙΝΑ – ΧΙΡΟΝΑ Χ

ΚΟΡΔΟΒΑ – ΑΛΜΕΡΙΑ Χ

ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ 1

ΓΑΛΛΙΑ – ΣΚΩΤΙΑ 1

ΑΪΤΗ – ΠΕΡΟΥ 1Χ

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Χ2

ΟΜΙΓΙΑ – ΚΑΣΙΜΑ 2

ΧΟΝΤ – ΡΑΟΥΦΟΣ 1

ΜΠΟΚΑ ΟΥΝ. – ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚΑΓΟ 2

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ – ΧΟΥΧΟΥΙ 1

ΣΠ. ΡΕΣΙΦΕ – ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ 1

ΜΠΡΕΝΤΑΒΛΙΚ – ΧΑΦΝΑΡΦΙΟΡΝΤΟΥΡ 2

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ 1

ΜΕΞΙΚΟ – ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.