Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 14:41

Νίκη για Αλμίρε Σίτι με κάλυψη Μπρομαποϊκάρνα και Μπαστιά

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Αλμίρε Σίτι με κάλυψη Μπρομαποϊκάρνα και Μπαστιά

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Με δύο ομάδες θα γίνει τελικά η εκπροσώπηση της Ελλάδος φέτος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς ο Ατρόμητος παρά τη μεγάλη του νίκη με 0-2 εκτός έδρας σε δύο… δόσεις στην Ολλανδία επί της Άλκμααρ, δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Έτσι ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ (κληρώθηκε στον γ’ όμιλο όπου θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα, την Παρί Σεντ Ζερμέν και την Άντερλεχτ) και ο ΠΑΟΚ που σήμερα θα μάθει τους αντιπάλους του, θα αγωνιστούν για να καταφέρουν να ανεβάσουν την Ελλάδα ψηλότερα στην ειδική βαθμολογία της UEFA.

Σήμερα επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και τη «μερίδα του λέοντος» καταλαμβάνουν οι αγώνες της Β’ Γαλλίας και της Β’ Ολλανδίας. Φυσικά το σούπερ ματς της ημέρας είναι ο αγώνας Μπάγερν – Τσέλσι για το ευρωπαϊκό σούπερ καπ με την κόντρα Μούρινιο - Γκουαρντιόλα να αναβιώνει σήμερα στην Πράγα.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις με τα δυνατά μας σημεία κρατώντας αρχικά τον «Άσσο» στον αγώνα Αλμίρε Σίτι - Τέλσταρ σε απόδοση 2.25. Μπορεί το ξεκίνημα της Αλμίρε στο πρωτάθλημα να μην ήταν καλό ωστόσο το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Ακίλιζ 29, πήρε τους πρώτους της βαθμούς και τους συνδύασε με νίκη. Η αντίδραση της στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, σκόραρε τρεις φορές και έβγαλε για πρώτη φορά κάποια από τα θετικά στοιχεία στο παιχνίδι της. Το σημερινό παιχνίδι με την Τελσταρ δε θα είναι εύκολο αλλά μία δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου της, η Αλμίρε, μπορεί να βελτιώσει και άλλο τη θέση της. Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν και σίγουρα η ψυχολογία μετά την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα είναι ανεβασμένη. Εξάλλου, από τη Β’ Ολλανδίας κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Φένλο κόντρα στην Μάαστριχ σε απόδοση 2.00. Συνεχίζουμε με Α’ Σουηδίας και το +1.5 της Μπρομαποϊκάρνα κόντρα στη Χέλσινμποργκ σε απόδοση 1.73. Το +1.5 (σ.σ: το ίδιο στοίχημα επιβεβαιώθηκε χθες στον αγώνα Νις - Απόλλων Λεμεσού 1-0 χαρίζοντάς μας απόδοση 1.83) είναι το στοίχημα που μας καλύπτει τόσο στη νίκη της Μπρομαποϊκάρνα, στην ισοπαλία του αγώνα, όσο και στην ήττα των φιλοξενούμενων με ένα γκολ διαφορά. Η Μπρομαποϊκάρνα πέτυχε σημαντική νίκη επί της Μιάλμπι, τόσο βαθμολογικά, όσο και για τη ψυχολογία της. Συνεχίζει να βρίσκεται στη θέση του μπαράζ παραμονής και βάσει των προηγούμενων εμφανίσεων της αυτό συνιστά επιτυχία. Το μόνο σίγουρο ότι θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια μέχρι τέλους για να παραμείνει στην κατηγορία και ιδιαίτερα τα παιχνίδι στην έδρα της είναι πολύ σημαντικά. Πολυτέλειες δεν υπάρχουν και πρέπει να ψάξει για το αποτέλεσμα οπουδήποτε. Από τη Β’ Γαλλίας κρατάμε το Χ2 της Μπαστιά κόντρα στη Σατουρού σε απόδοση 1.91. Η Μπαστιά κατάφερε να αντεπεξέλθει στη δύσκολη δοκιμασία που την περίμενε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Ανζέ και πανηγύρισε τον δεύτερο φετινό της βαθμό. Μετά από ένα άσχημο ξεκίνημα που συνοδεύτηκε με 2/2 ήττες, οι νεοφώτιστοι δείχνουν να... ξεθαρρεύουν και μετά τον βαθμό στην Ιστρ, πήραν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Από το ίδιο πρωτάθλημα κρατάμε επίσης το «Διπλό» Draw No Bet της Μπρεστ με αντίπαλο την Ανζέ σε απόδοση 2.75. Τέλος από την Primera Division επιλέγουμε τον «Άσσο» της Αλμερία κόντρα στην Έλτσε που πληρώνει 2.10 στην Paddy Power, ενώ κρατάμε και το Χ2 της Λεβάντε με αντίπαλο τη Βαγιεκάνο σε απόδοση 2.15. Συνολικά σήμερα στο ποδόσφαιρο έχουμε 11 προτάσεις από διάφορα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στο US Open μετά τη χθεσινή επιτυχία της πρόκρισης του Evans επί του Tomic που μας χάρισε απόδοση 3.00 και την επιβεβαίωση του +4.5 games Tipsarevic που πλήρωσε απόδοση 2.00, σήμερα κρατάμε το over 3.5 sets στην αναμέτρηση J. Nieminen – Joao Sousa σε απόδοση 1.88.

Στο Μπάσκετ λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική μας έφτασε χθες στην Τρίτη της νίκη στο τουρνουά Ακρόπολις. Εμείς θα επιλέξουμε σήμερα δύο σημεία από το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Αμερικής. Έτσι κρατάμε για το Παναμερικανικό το over 157. 5 πόντους στην αναμέτρηση Βενεζουέλα - Μεξικό σε απόδοση 1.85 και το over 148.5 Τζαμάικα - Καναδάς στην ίδια απόδοση.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Formula 1 και Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφές.