Σάββατο, 11 Ιούνιος 2016 13:38

Καλό Forecast Γερμανία - Πολωνία

Γράφτηκε από τον

 

Δεκάδες ειδικά στοιχήματα προσφέρουν οι εταιρείες για το Euro και από τα πιο δημοφιλή είναι το Forecast ομίλων, η σειρά δηλαδή με την οποία θα τερματίσουν οι ομάδες.

Στη φετινή διοργάνωση ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει, με δεδομένο ότι προκρίνονται και οι 4 καλύτεροι τρίτοι, ενώ ορισμένες ομάδες ίσως… επιλέξουν αντίπαλο για τα νοκ - άουτ.

Κάτι που δύσκολα θα κάνει η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία που βρίσκεται στον 3ο όμιλο μαζί με Πολωνία, Ουκρανία και Β. Ιρλανδία. Οι Γερμανοί θα πρέπει να... προσπαθήσουν πολύ για να χάσουν την πρώτη θέση, οπότε ψάχνουμε να βρούμε το δεύτερο.

Πολωνία - Ουκρανία είναι ένα σκαλί πιο πάνω από την πρωτάρα Β. Ιρλανδία και θα δώσουν μάχη για το 2ο εισιτήριο. Η Πολωνία έχει τον πιο "καυτό" φορ περιοχής στο τουρνουά και λόγω Λεβαντόφσκι θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο. Το  Forecast 1η Γερμανία -  2η Πολωνία πληρώνει 2.50 στον ΟΠΑΠ. 

Στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, η Ουαλία αντιμετωπίζει σήμερα τη Σλοβακία, σ' ένα κομβικό ματς και για τις δύο όσον αφορά την πρόκριση, μιας και η λογική λέει ότι η Αγγλία θα τερματίσει πρώτη στον δεύτερο όμιλο. 

Ουαλία και Σλοβακία παίζουν για πρώτη φορά σε Euro, έχουν ενθουσιασμό και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. Μπέιλ από τη μία Χάμσικ από την άλλη.

Ποντάρουμε στις επιθέσεις και στο αμφίσκορ 2.00, μιας και η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού. 

Αντίθετα στο Αγγλία - Ρωσία υπάρχει φαβορί. Η Αγγλία έκανε το απόλυτο (10 στα 10) στα προκριματικά και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να νικήσει τη Ρωσία που έχει σοβαρές απουσίες στη μεσαία γραμμή. 

Την Κυριακή η Πολωνία δίνει θεωρητικά το πιο εύκολο ματς του ομίλου με αντίπαλο τη Β. Ιρλανδία και οφείλει να κερδίσει αν θέλει να συνεχίσει στους 16. 

Λίγο αργότερα η Γερμανία αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ουκρανία και όσο και αν  δεν είναι η ίδια ομάδα με το Μουντιάλ, τέτοια ματς τα καθαρίζει. 

Ανεβάζουμε την απόδοση παίρνοντας τον άσο από το ημίχρονο. 

FORECAST ΤΡΙΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ: 1η Γερμανία - 2η Πολωνία 2.50

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

502. Ουαλία - Σλοβακία G.G. 2.00

503. Αγγλία - Ρωσία 1 1.75

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

505. Πολωνία - Β. Ιρλανδία 1 1.55

 

506. Γερμανία - Ουκρανία  1 ημίχρονο - 1 τελικό 2.10