Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2016 15:20

Από ημίχρονο η Γαλλία, όλα για όλα η Σλοβακία

Γράφτηκε από τον

Η Γαλλία, έστω και με τη ψυχή στο στόμα, νίκησε στην πρεμιέρα τη Ρουμανία και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του τουρνουά.

Αντίθετα η Αλβανία στο πρώτο της παιχνίδι σε Euro ηττήθηκε από την Ελβετία και έχασε και τον αρχηγό της Λορίκ Τσάνα που αποβλήθηκε. Κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ακόμα πιο ευάλωτη στα μετόπισθεν. Η Γαλλία έχει πλέον λιγότερη πίεση και λογικά θα παρουσιαστεί βελτιωμένη απέναντι σε μια άπειρη Αλβανία, που δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση που θα της ασκηθεί.

Ο άσος πληρώνει... ψίχουλα (1.13) και για να ανεβάσουμε την απόδοση, θα τον επιλέξουμε από το ημίχρονο με δεδομένη τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, αλλά και το γεγονός ότι η Γαλλία θα παίξει μπροστά σε 67.000 φιλάθλους της. Καλή επιλογή είναι και το όβερ 2.5 που πληρώνει (1.60) περίπου το ίδιο με το 1 ημίχρονο - 1 τελικό.

Στον δεύτερο όμιλο, η Ρωσία πήρε χωρίς να το αξίζει βαθμό στο φινάλε με την Αγγλία, ενώ η σημερινή αντίπαλός της Σλοβακία μπήκε με το αριστερό στη διοργάνωση χάνοντας από την Ουαλία του Μπέιλ. Ετσι θα τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Ρωσία, η οποία ίσως αυτή τη φορά χρειαστεί να κάνει παιχνίδι και η Σλοβακία αν βρει κενούς χώρους δεν συγχωρεί.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν αναξιόπιστες άμυνες, οπότε δεν είναι απίθανο να ανοίξει το σκορ.

Θα ρισκάρουμε με το αουτσάιντερ διπλό (3.05) γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι είναι μια αναμέτρηση ανοιχτή σε κάθε αποτέλεσμα. 

ΠΡΟΤΑΣΗ

512. Ρωσία - Σλοβακία 2 3.05

 

514. Γαλλία - Αλβανία 1 ημίχρονο - 1 τελικό 1.53

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « O… Betατζής: Μένουμε... Ευρώπη! Νίκη και Over για Γαλλία »