Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 14:06

Βetarades.gr: Aσσος στο 2.46 για τον ΟΦΗ

Γράφτηκε από τον

Πολλά… υποσχόμενη είναι η εβδομάδα που αρχίζει σήμερα και το Betarades.gr θα είναι καθημερινά μαζί σας με όλα τα προγνωστικά στοιχήματος τόσο για το Eurobasket 2013 που αρχίζει στις 4/9 όσο και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 και τους κρίσιμους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος.

Σήμερα, όπως και κάθε Δευτέρα το κουπόνι μας περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια, ωστόσο μπορούμε να βρούμε και να κρατήσουμε κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες. Η 3η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις. Στις 19:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη, με τους κίτρινους να ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα και τους Περιστεριώτες «γιατρικό» για τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ. Αμέσως μετά (σ.σ: στις 21:30) η αυλαία πέφτε με το ντέρμπι της Κρήτης μεταξύ του ΟΦΗ και του Πλατανιά στο «Γεντί Κουλέ». Στο πρόγραμμα υπάρχουν επίσης μεταξύ άλλων ματς για τη Β’ Γαλλίας, τη Β’ Ιταλίας, τη Β’ Γερμανίας, τη Β’ Σουηδίας, τη Β’ Νορβηγίας και τη Β’ Ολλανδίας.

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό σημείο της ημέρας, που είναι ο «Άσσος» του ΟΦΗ κόντρα στον Πλατανιά σε απόδοση 2.46. Οι γηπεδούχοι παραμένουν η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και σήμερα με τη βοήθεια των οπαδών τους θα κυνηγήσουν το πρώτο «τρίποντο» κόντρα σε έναν σύλλογο που μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για τον ΟΦΗ, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ακόμη σε πρώιμο στάδιο της σεζόν. Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να πάρουν τα αποτελέσματα που θα ήθελαν στα πρώτα δύο ματς κόντρα σε Πανιώνιο και Βέροια, απ’ τα οποία ο ένας βαθμός δεν είναι αποδεκτή συγκομιδή. Ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα αναμένεται να πραγματοποιήσει σήμερα ο Γκαλέτι, για τον οποίο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι έχει καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και είναι έτοιμος. Έτσι στηρίζουμε τους γηπεδούχους σε μία εξαιρετική απόδοση (2.46) σε ένα ματς που έχει όλα τα φόντα να αποτελέσει το εφαλτήριο των ασπρόμαυρων για τα θετικά αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε με το Χ2 της Σοντερίσκε κόντρα στη Ράντερς σε απόδοση 1.83. Το στατιστικό της προϊστορίας αναφέρει πως τα 4/8 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα. Το πρώτο φετινό της παιχνίδι της Ράντερς όπου κρατάει το μηδέν στην άμυνα, δεν συνδυάστηκε και με νίκη για το συγκρότημα του Τοντ, που έφυγε πάντως με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπρόντμπι. Πολύ μέτρια εμφάνιση αυτή τη φορά από τους Κυπελλούχους Δανίας και δεν άξιζαν τίποτα απολύτως παραπάνω από το συγκεκριμένο ματς. Παράλληλα αυτό ήταν και το δεύτερο μόλις παιχνίδι που δεν βρίσκει δίχτυα, στα οχτώ συνολικά που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις κι ενώ παραμένει με μόλις μία ήττα στη Superliga στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Σοντερίσκε μπήκε δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και μετά από την «κοιλιά» που έκανε ευελπιστεί σήμερα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Από τη Β’ Νορβηγίας έρχεται το επόμενο σημείο μας που είναι ο «Άσσος» της Μπρίνε κόντρα στη Στάμπαεκ σε απόδοση 2.10. Πολύ καλή εικόνα παρουσιάζει τη φετινή σεζόν η Μπρίνε και έχει φτάσει να διεκδικεί την άνοδό της στην Α’ κατηγορία. Αξιοπρεπώς στάθηκε και την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σάντεφιορντ, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-0, δεχόμενη τα τέρματα σε κομβικά σημεία του αγώνα.. Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη που υπέστη στην τελευταία πεντάδα αγώνων της στην Αντεκολίγκα, η άλλη από την ασταμάτητη Μπόντο Γκλιμτ, και στα τρία υπόλοιπα ματς έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες. Σήμερα ευελπιστούμε πως οι γηπεδούχοι θα επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και θα πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο που θα τους φέρει πιο κοντά στην άνοδο. Κλείνουμε τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου με τον «Άσσο» Draw No Bet της Έργκριτε κόντρα στη Γιόνσεπινγκ για τη Β’ Σουηδίας που πληρώνει 2.02.

Στο US Open οι επιτυχίες δεν έχουν… τέλος. Συγκεκριμένα ο tipster μας στις τελευταίες 8 προτάσεις του έχει 7 θετικές προβλέψεις. Ανάμεσά τους ποσοστά όπως το 3.40 στη νίκη του Kohlschreiber επί του Isner, το 3.00 στη νίκη του Evans επί του Tomic και το 2.62 χθες στην πρόκριση του Youzhny με αντίπαλο τον Tomy Haas. Για σήμερα κρατάμε την πρόκριση του Gasquet κόντρα στον Raonic σε απόδοση 2.30.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Tennis και Formula 1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για όλες τις Mεταγραφές της τελευταίας στιγμής.