Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 14:17

Χ2 στο ημίχρονο η Πολωνία

Γράφτηκε από τον
Χ2 στο ημίχρονο η Πολωνία

 

 

Σε ρυθμούς Euro, αλλά και Κόπα Αμέρικα θα κινηθούμε για μία ακόμη ημέρα. Τρία παιχνίδια περιλαμβάνονται στο σημερινό πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Αγγλία – Ουαλία, Ουκρανία – Βόρειος Ιρλανδία και Γερμανία – Πολωνία), ενώ στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, ΗΠΑ και Ισημερινός κοντράρονται για μία θέση στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

 

Μπορεί η Πολωνία

Ξεκινάμε με τον αγώνα Γερμανία – Πολωνία, στον οποίο θα πάμε με το Χ2 στο ημίχρονο, σε απόδοση 1.86. Η Γερμανία στην πρεμιέρα, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας. Είχε κακή παρουσία στο πρώτο 45λεπτο, όπου προηγήθηκε νωρίς με τον Μουστάφι, αλλά στην πορεία χαλάρωσε υπέρ το δέον, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ανέβασε ρυθμό, έτρεξε περισσότερο και δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα απ’ τους μαχητικούς Ουκρανούς. «Η Πολωνία είναι καλά οργανωμένη, αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη της. Περιμένουν και ψάχνουν την αντεπίθεση. Νομίζω ότι είναι καλύτερη απ’ την Ουκρανία σ’ αυτό το κομμάτι, διότι διαθέτουν πιο ευέλικτους παίκτες. Είναι μια απ’ τις πιο ικανές ομάδες στην αντεπίθεση που έχω δει τα τελευταία δύο χρόνια. Όλα τα παιχνίδια εναντίον τους ήταν πάντα δύσκολα», είπε ο Λεβ για το σημερινό αγώνα. Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία, στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση επιβλήθηκε 1-0 της Βορείου Ιρλανδίας, ένα σκορ που την... αδικεί, καθώς δημιούργησε πλήθος ευκαιριών για γκολ. Η νίκη επί της Βόρειας Ιρλανδίας ήταν το απαραίτητο αποτέλεσμα για να μπουν τα θεμέλια της πρόκρισης, ακόμη και αν έρθει η ήττα σήμερα, όλα θα παιχτούν στην κρίσιμη αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής εναντίον της Ουκρανίας. Σήμερα οι Πολωνοί μπορούν να βάλουν δύσκολα στη Γερμανία, πιστεύουμε ότι στο ημίχρονο θα κατορθώσουν να μην χάνουν, στη χειρότερη των περιπτώσεων.

Εύκολα η Αγγλία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Αγγλία – Ουαλία, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των Άγγλων, σε απόδοση 2.00 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Αγγλίας με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Αγγλία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Μία από τα ίδια για την Αγγλία, καθώς για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει σε πρεμιέρα Euro, μένοντας στο 1-1 απέναντι στη Ρωσία. Σε κάθε περίπτωση, οι Άγγλοι μπαίνουν σήμερα με υποχρέωση νίκης απέναντι στη γειτόνισσα, καθώς ένα ενδεχόμενο τρίποντο θα τους φέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου και θα τους δώσει σαφές πλεονέκτημα πρόκρισης ενόψει του ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στους Σλοβάκους. Στα θετικά είναι η πολύ καλή παράδοση στα τελευταία ματς απέναντι στους γείτονες Ουαλούς. Την ίδια στιγμή, οι φίλαθλοι της Αγγλίας στις εξέδρες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ήδη έχουν γίνει αυστηρές προειδοποιήσεις από την ΟΥΕΦΑ για τα όσα συνέβησαν (εντός κι εκτός γηπέδου) στις… συναντήσεις τους με τους Ρώσους φιλάθλους. Η Ουαλία, από την πλευρά της, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση, επικρατώντας 2-1 της Σλοβακίας. Δύσκολο, ωστόσο, το έργο της σήμερα, πιστεύουμε ότι οι Άγγλοι όχι μόνο θα κερδίσουν, αλλά θα καλύψουν και το χάντικαπ.

Προβάδισμα οι ΗΠΑ

Ολοκληρώνουμε με Κόπα Αμέρικα και τον αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ΗΠΑ – Ισημερινός, στον οποίο θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).Μπορεί να ξεκίνησαν με ήττα τη διοργάνωση οι ΗΠΑ (0-2 από την Κολομβία), ωστόσο το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλίνσμαν κατάφερε όχι μόνο να πάρει την πρόκριση αλλά και την πρωτιά του γκρουπ με τις επόμενες δυο νίκες που πέτυχε (4-0 την Κόστα Ρίκα και 1-0 την Παραγουάη). Αρκετοί επικριτές έπαψαν τα κακόβουλα σχόλιά τους μετά από αυτήν την επιτυχία και πλέον οι οικοδεσπότες θα παίζουν με ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει από πάνω τους και αυτό είναι κάτι που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει. Αήττητος συνεχίζει το ταξίδι του στο επετειακό Κόπα Αμέρικα ο Ισημερινός, καθώς κατάφερε να προκριθεί ως δεύτερος στο γκρουπ που αποτελούταν επίσης από το Περού, τη Βραζιλία και την Αϊτή, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης τη Βραζιλία. Μέτρησε μια νίκη (4-0 την Αϊτή) και δυο ισοπαλίες (0-0 με τη Βραζιλία, 2-2 με το Περού) και στη σημερινή αναμέτρηση μοιάζει έτοιμος να διεκδικήσει και την πρόκρισή του στους «4», απέναντι στη διοργανώτρια Αμερική που έδειξε να είναι πολύ δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα. Στο διά ταύτα, πιστεύουμε ότι στη σημερινή αναμέτρηση οι ΗΠΑ έχουν το προβάδισμα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Τα βίντεο για τα παιχνίδια

Αγγλία – Ουαλία

Ουκρανία – Β. Ιρλανδία

Γερμανία – Πολωνία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ζευγάρι που υπόσχεται γκολ Διαφορά ποιότητας »