Πέμπτη, 05 Σεπτέμβριος 2013 15:33

Κόντρα στη Ρωσία η Εθνική, κρατάει το χάντικαπ το Βέλγιο

Γράφτηκε από τον

Δεύτερη μέρα στο Eurobasket της Σλοβενίας και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για εσάς τα σημερινά Προγνωστικά Στοιχήματος. Με το ποδοσφαιρικό μας κουπόνι να είναι «φτωχό» και να περιορίζεται στο μεγαλύτερο μέρος του σε αγώνες για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 του 2015, το βάρος μας στοιχηματικά πέφτει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση μπάσκετ και φυσικά το ενδιαφέρον στρέφεται απόψε στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας κόντρα στη Ρωσία.

Χθες το συγκρότημα του Τρινκιέρι δεν είχε κανένα πρόβλημα να επιβληθεί με εντυπωσιακό τρόπο της Σουηδίας και να κάνει μία εντυπωσιακή πρεμιέρα. Μία νίκη που πριν το παιχνίδι φαινόταν βέβαιη, ωστόσο με βάση τις χθεσινές «βόμβες» (σ.σ: νίκη Φινλανδίας, της Μ. Βρετανίας, νίκη Λετονίας, νίκη Γερμανίας, νίκη Σερβίας κ.α) που έσκασαν και έβαλαν «φωτιά» στην πρώτη μέρα του τουρνουά, αποδείχθηκε πολύτιμη . «Τοκογλυφικές» οι αποδόσεις στο παιχνίδι της Ελλάδας. Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με χάντικαπ 11.5 πόντων υπέρ της Ρωσίας. Φυσικά και η Ελλάδα είναι το φαβορί αλλά η Ρωσία δεν παύει να είναι μια καλή ομάδα. Στα σύνολα under/over ίσως αξίζει να ασχοληθούμε στο live αφού το 140.5 είναι πολύ δύσκολο όριο. Στα της… μπάλας σήμερα εκτός από τα Προκριματικά του EURO 21 έχουμε και Βραζιλία, όπου μπορείτε να δείτε παρακάτω έχουμε κρατήσει δύο σημεία που ξεχωρίζουν.

Πάμε λοιπόν στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε με το δυνατό μας σημείο που είναι το over 149.5 πόντοι στην αναμέτρηση Φινλανδία – Σουηδία σε απόδοση 1.85. Το σκανδιναβικό ντέρμπι δείχνει ξεκάθαρο νικητή με τα ως τώρα δεδομένα. Δεν απέχουν και πολλά επίπεδα οι 2 ομάδες ώστε να πάμε σε διψήφια διαφορά. Όμως μετά το άγχος της πρεμιέρας σήμερα θα παρουσιάσουν το πραγματικό τους πρόσωπο με πολλούς αιφνιδιασμούς και μηδαμινή παρουσία άμυνας. Επιλογή μας το over 149.5. Συνεχίζουμε με τον αγώνα Πολωνία – Τσεχία και το -4.5 της Πολωνίας σε απόδοση 1.85. Γενικά καλύτερη ομάδα η Πολωνία και μετά την χθεσινή συντριβή από τη Γεωργία σήμερα μπορεί να ξεσπάσει στην Τσεχία που δεν έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ χθες απλά εκμεταλλεύθηκε τις ειδικές συνθήκες της πρεμιέρας για τους διοργανωτές και το αργό παιχνίδι του Μάλκοβιτς. Σήμερα πιστεύουμε δεν μπορεί να ανταπεξέλθει κόντρα στους Πολωνούς οπότε πάμε με το χάντικαπ -5 για την Πολωνία. Πάμε σε ακόμα ένα παιχνίδι που αρχίζει στις 15:30. Ο λόγος για την αναμέτρηση Μαυροβούνιο – Λετονία, όπου κρατάμε το over 152.5 σε απόδοση 1.85. Μετά τις χθεσινές τους νίκες ο σημερινός νικητής αποκτάει προβάδισμα πρόκρισης. Φαβορί το Μαυροβούνιο δίκαια αλλά η Λετονία είναι ικανή για όλα. Η αμυντική συμπεριφορά και των 2 στην πρεμιέρα μας ωθεί να επιλέξουμε το over 152.5 αφού και οι δυο έχουν όπλα να εκμεταλλευθούν τις αδυναμίες των αντιπάλων. Κλείνουμε με το +6.5 του Βελγίου κόντρα στη Γερμανία σε απόδοση 1.85. Μπορεί να έκανε το μπαμ η Γερμανία κόντρα στη Γαλλία, αλλά οι δυνατότητές της παραμένουν περιορισμένες. Για να αποκτήσει μεγάλη αξία η χθεσινή νίκη θα πρέπει να κερδίσει και σήμερα. Όμως οι Βέλγοι με την άμυνα και τον αργό ρυθμό που παίζουν μπορούν να πάρουν ακόμα και τη νίκη που θα περιπλέξει τον όμιλο. Επιλέγουμε το χάντικαπ +6,5 για το Βέλγιο. Επίσης λογική έχει και το under 135.5 αλλά γενικά τέτοια χαμηλά όρια είναι επικίνδυνα.

 Περνάμε στα ποδοσφαιρικά προγνωστικά και αρχίζουμε από τα παιχνίδια της Βραζιλίας. Αρχικά κρατάμε το under 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Μποταφόγκο – Κοριτίμπα σε απόδοση 1.86, ενώ στο ματς Ναούτικο – Βάσκο Ντα Γκάμα κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet σε απόδοση 2.20. Τέλος από τα προκριματικά του Euro U21 επιλέξαμε την έκπληξη με το 1Χ της Αυστρίας κόντρα στην Ισπανία σε απόδοση 2.80.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Tennis και Formula 1. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.