Σάββατο, 23 Ιούλιος 2016 11:00

Πρεμιέρες με γκολ

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η ώρα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Αυστρίας και της Ελβετίας έφθασε, ενώ πρεμιέρα κάνουν ακόμα Ρουμανία, Ουκρανία και Σερβία.

Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν  οι δύο πρώτες λίγκες, όπου Σάλτσμπουργκ και Βασιλεία είναι και φέτος τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο σε Αυστρία και Ελβετία, αντίστοιχα.
Στην Αυστρία όμως, η Ραπίντ φιλοδοξεί ότι θα κοντράρει τους πρωταθλητές και ξεκινά τη σεζόν με ενθουσιασμό, αλλά και νέο γήπεδο. Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα απέναντι στη Ριντ, η οποία μετρά εννέα συνεχόμενες ήττες στη Βιέννη! Το πιθανότερο είναι να τις κάνει δέκα. Θα προτιμήσουμε το όβερ που πληρώνει καλύτερα από τον άσο.
Επίσης από την Αυστρία, αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Αντμίρα στην έδρα της Μάτερσμπουργκ., η οποία τερμάτισε πέρυσι προτελευταία και θα έχει και φέτος δύσκολη σεζόν. Αντίθετα η Αντμίρα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έδειξε μεσοβδόμαδα ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Πέρυσι στο ίδιο γήπεδο νίκησε δύο φορές και μάλιστα με σκορ 0-4 και 0-3.
Στην Ελβετία η Λουκέρνη (τρίτη πέρυσι) αφενός είναι καλύτερη από το Λουγκάνο (προτελευταίο πέρυσι) και αφετέρου πιο έτοιμη λόγω της συμμετοχής στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Το διπλό στο 2.05.  Μένουμε στην Ελβετία για να κρατήσουμε το όβερ στην αναμέτρηση της Γκρασχόπερς με τη Λωζάννη. Δύο επιθετικές ομάδες με κενά στα μετόπισθεν.
Οβερ η επιλογή και στο Νόρντζελαντ - Μίντιλαντ για τη 2η αγωνιστική της Δανίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το εντυπωσιακό εκτός έδρας 4-0 επί της Βίμποργκ, ενώ η Μίντιλαντ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 με τη Ράντερς. Οι δύο ομάδες έχουν το εύκολο γκολ, αλλά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στην άμυνα, παρότι η Νόρντζελαντ δεν δέχθηκε γκολ στην πρεμιέρα.
Τέλος, το Μόντρεαλ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δυνατή του έδρα, αλλά και το γεγονός ότι η Φιλαδέλφεια έδωσε μεσοβδόμαδα αγώνα κυπέλλου, που πήγε μάλιστα στα πέναλτι και αποκλείστηκε. Αρα κούραση και απογοήτευση.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
667. Ραπίντ - Ριντ όβερ 1.55
763. Λουγκάνο - Λουκέρνη 2 2.05
856. Μόντρεαλ - Φιλαδέλεφεια 1 1.93


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
833. Γκρασχόπερς - Λωζάννη όβερ 1.65
1000. Νόρντζελαντ - Μίντιλαντ όβερ 1.80
1021. Μάτερσμπουργκ - Αντμίρα 2 2.70