Τετάρτη, 03 Αύγουστος 2016 17:27

O… Betατζής: Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ...

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Η ευκαιρία του ΠΑΟΚ...

Το όνομα και η βαριά φανέλα του Αγιαξ προκαλούν διαχρονικά... δέος σε κάθε αντίπαλο, τόσο εντός όσο και εκτός των ολλανδικών συνόρων, όμως υπήρξαν σεζόν που ο «Αίαντας» είχε αρκετά... τρωτά σημεία και γνώρισε οδυνηρούς αποκλεισμούς από θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους.

Το φετινό... ξεπούλημα, ωστόσο, έχει αφήσει το ιστορικό ολλανδικό κλαμπ με πιτσιρικάδες που στερούνται εμπειρίας και αποφασιστικότητας κι αυτό ακριβώς καλείται να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ. Οπως φάνηκε και στο πρώτο ματς επί ολλανδικού εδάφους η ποιοτική διαφορά μεταξύ τους δεν είναι και τόσο μεγάλη, ενώ οι ιδιαίτερες συνθήκες της αποψινής ρεβάνς αυξάνουν κατακόρυφα τις πιθανότητες του δικεφάλου για μία ιστορική νίκη – πρόκριση. Οι αρκετά υψηλές για τους Ολλανδούς θερμοκρασίες της εποχής σε συνδυασμό με την «καυτή» Τούμπα που θα... βράζει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αποτελούν παράγοντες υπεροχής για τον ΠΑΟΚ και ο «άσος» στις αποδόσεις που κυκλοφορεί μπορεί να αποδειχθεί γενναιόδωρος.  

Σε φάση... έκρηξης η φόρμα του Τορόντο στον αμερικάνικη λίγκα. Οι Καναδοί πάντα... ψηλώνουν στην έδρα τους και περιμένουν ένα κατάκοπο Σολτ Λεϊκ που έκανε πραγματική... υπερπροσπάθεια για να πάρει τη νίκη στη Φιλαδέλφεια. Εχοντας, τώρα. Δεύτερο μακρινό ταξίδι στη σειρά αμφιβάλω κατά πόσο μπορεί να αντέξει στον... καταιγισμό επιθέσεων που μας έχουν συνηθίσει στα πρόσφατα παιχνίδια τους οι γηπεδούχοι. Ακόμα πιο χαμηλά ο «άσος» (υποχώρησε στο 1,60) αλλά έχει μπόλικη στοιχηματική λογική. 

Η Γάνδη φιλοδώρησε με μία... ξεγυρισμένη πεντάρα τη Βιτορούλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 3η προκριματική φάση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά οι μπουκ προσφέρουν το Over του επαναληπτικού σε αποδόσεις... αουτσάιντερ! Τόσο το καλύτερο για μας, καθώς η ομάδα του άλλοτε ηγέτη της Εθνικής Ρουμανίας Γκεόργκι Χάτζι δεν έχει μάθει να παίζει άμυνα και θα κυνηγήσει μία τιμητική νίκη, απέναντι στους Βέλγους που επιθετικά βγάζουν... φωτιές.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2733. ΠΑΟΚ – ΑΓΙΑΞ 1 2,45

2758. ΤΟΡΟΝΤΟ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ 1 1,60

2808. ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΓΑΝΔΗ OVER 1,80 

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

EKΕΝΑΣ – ΟΥΛΟΥ 2

ΣΛ. ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ – ΑΝΤΜΙΡΑ 1

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΑΣΤΡΑ 1

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ – ΣΑΧΤΑΡ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1

ΤΟΡΟΝΤΟ – ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ 1

ΜΙΛΑΝ – ΤΣΕΛΣΙ 2

ΑΡΟΥΚΑ – ΧΕΡΑΚΛΕΣ 1

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΜ. – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 1

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΧΕΡΤΑ 2

ΡΙΟ ΑΒΕ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 1

ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.