Τρίτη, 30 Αύγουστος 2016 16:21

Ο… Betατζής: Αουτσάιντερ με 4 σερί νίκες;

Γράφτηκε από τον

Πάνω που πήγαμε να συνηθίσουμε στα κουπόνια… σεντόνια το πρόγραμμα συρρικνώνεται παγκοσμίως, καθώς για την επόμενη εβδομάδα τα εθνικά πρωταθλήματα διακόπτονται και η ποδοσφαιρική δράση περνάει στις εθνικές ομάδες.

Μένουν μόνο κάποιες δευτεροκλασάτες διοργανώσεις από τις οποίες θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε απ' τη μύγα… Ξύγκι. Στη Β' Βραζιλίας τόσο η Κλαμπ Ρεγκάτας, όσο και η Οέστε σκοράρουν, ακολουθώντας πιο επιθετική τακτική από την πλειοψηφία των υπόλοιπων συλλόγων της κατηγορίας. Στο μεταξύ τους παιχνίδι περιμένουμε τουλάχιστον ένα γκολ από κάθε πλευρά και βρίσκουμε το GOAL στο 1,80.

Πρωτοπόρος με σχετικά σταθερή πορεία η Ούλου στη Β' Νορβηγίας. Η Γιάρο, ωστόσο, αποτελεί μεγαλύτερο μέγεθος στη χώρα και η φόρμα της το τελευταίο διάστημα (4 σερί νίκες) δείχνει πως βρίσκεται σε φάση αντεπίθεσης. Στο 1,60 το ενδεχόμενο να μη χάσουν οι ανεβασμένοι φιλοξενούμενοι. Παίζουμε δηλαδή δύο σημεία σε ματς - τριπλή.

Η Κολομβία ξεκίνησε άσχημα τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Νότια Αμερική, όμως κατάφερε με δύο συνεχόμενες νίκες να βελτιώσει αρκετά τη θέση της στη βαθμολογία. Μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της νοτιοαμερικάνικης ζώνης η Βενεζουέλα με ένα μόλις βαθμό σε 6 αγώνες, έχει χάσει κάθε ελπίδα ακόμα και για την 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Λίγο σοβαροί να εμφανιστούν οι Κολομβιανοί, θα επιβεβαιώσουν τον πολύ μικρό σε απόδοση "άσο" που προσφέρει, πάντως, ασφάλεια.

H ΠΡΟΤΑΣΗ

1815. ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΟΕΣΤΕ GOAL 1,80

1891. ΟΥΛΟΥ - ΓΙΑΡΟ Χ2 1,60

1917. ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ 1 1,33

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ

ΚΛΑΜΠ ΡΕΓΚΑΤΑΣ - ΟΕΣΤΕ 1

 

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚ - ΕΡΓΚΡΙΤΕ Χ2

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Βγάζει τον «άσσο» η Γκοϊάς Με το G/G στην Κοριτίμπα »