Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 16:09

O… Betατζής: Με... σπασμένα φρένα Μονακό και Τσιταντέλα

Γράφτηκε από τον

 

Μεγαλούτσικο το νέο κουπόνι, περιλαμβάνει αρκετές διοργανώσεις και μας δίνει την ευκαιρία να επιλέξουμε από πλατιά γκάμα παιχνιδιών.

Στη Β’ Ιταλίας η νεοφώτιστη Τσιταντέλα εντυπωσιάζει με την εξαιρετική παρουσία της τις 4 πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην κορυφή συγκεντρώνοντας το απόλυτο των βαθμών. Νωχελικό το ξεκίνημα της Αβελίνο που έξω χάνει και μέσα φέρνει ισοπαλίες. Με τους γηπεδούχους αγχωμένους για την πρώτη νίκη ίσως το έργο της Τσιταντέλα γίνει ακόμα πιο εύκολο. Το «διπλό» προσφέρεται στο πλούσιο 2,60.

Ντέρμπι κορυφής το Νις – Μονακό, όμως οι πρωτοπόροι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει φανταχτερή ει9κόνα μέχρι τώρα. Πραγματική... μηχανή του γκολ οι Μονεγάσκοι, κερδίζουν συνεχώς εδώ και ένα μήνα (7 σερί νίκες σε γαλλικό πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ). Οταν, λοιπόν, έχουν νικήσει σε «Μαδριγάλ» και Γουέμπλεϊ (την Τότεναμ), δεν θα τα καταφέρουν στη Νίκαια;

Από την άλλη η Νις δείχνει μπερδεμένη από τα συνεχόμενα ματς και τα πολλά νέα αποκτήματα της τελευταίας στιγμής δεν έχουν προλάβει να πάρουν... ανάσα. Το «διπλό» στο 2,30.

Κολλημένη με τις ισοπαλίες ήταν η Σοντερίσκε όσο είχε να ασχοληθεί με το Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα που ξέμπλεξε από τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και οι παίκτες της... φόρτισαν τις μπαταρίες τους μοιάζει αναγεννημένη. Την περασμένη Κυριακή, μάλιστα, πέτυχε σούπερ ανατροπή (2-3 από 2-0 στο ημίχρονο) στην έδρα της Νόρτζελαντ.

Σε περίεργη φάση η Οντένσε, οι 4 σερί ήττες έχουν ρίξει στα... τάρταρα το ηθικό των δικών της παικτών και το ποντάρισμα στον «άσο» σε αποδόσεις διπλασιασμού αξίζει.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1061. ΑΒΕΛΙΝΟ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ 2 2,60

1266. ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ 2 2,30

1442. ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΟΝΤΕΝΣΕ 1 2,00

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

OΣΝΑΜΠΡΙΚ – ΕΡΦΟΥΡΤ 1

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΑΡΠΙ 2

ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ 1

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΛΒΣ 1

ΜΟΡΤΟΝ – ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. 2 

ΣΟΥΓΟΝ ΣΙΤΙ – ΣΕΟΥΛ 2

ΓΙΕΓΙΟΥ – ΓΕΟΝΜΠΟΥΚ 2

ΡΑΝΤΕΡΣ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 2

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ Χ2

ΑΝΖΕ – ΚΑΕΝ 1

ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ 2

ΜΑΓΔΕΜΒΟΥΡΓΟ – ΒΕΡΝΤΕΡ Β’ 1

ΛΕΙΨΙΑ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1Χ

ΒΕΡΝΤΕΡ – ΜΑΪΝΤΣ 2

ΧΟΡΣΕΝΣ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ 1

ΤΖΕΝΟΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 2

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ – ΟΝΤΕΝΣΕ 1

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ Χ2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.