Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος 2013 14:54

Betarades.gr: Ευκαιρίες απο το θεσμό των εκπλήξεων

Γράφτηκε από τον
Betarades.gr: Ευκαιρίες απο το θεσμό των εκπλήξεων

Εβδομάδα Κυπέλλου αυτή που διανύουμε καθώς ο «θεσμός» των εκπλήξεων έχει την τιμητική του σε αρκετές χώρες. Εν αναμονής της πρεμιέρας των ομάδων της Superleague αύριο στο θεσμό, σήμερα θα ασχοληθούμε τόσο με το Λιγκ Καπ Αγγλίας, όσο και με το Κύπελλο Γερμανίας και το Λιγκ Καπ Σκωτίας. Πάντως το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει και… πρωτάθλημα, καθώς έχουμε αγωνιστική για την Primera Division, την Α’ Ιταλίας και Β’ Ιταλίας, την Α’ Γαλλίας και Β’ Γαλλίας, την Κόνφερενς κ.α.

 

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το δυνατό μας σημείο που είναι το Χ2 της Αβελίνο με αντίπαλο την Πεσκάρα σε απόδοση 2.05. Πολύ κακό το ξεκίνημα της Πεσκάρα στο πρωτάθλημα, που μάλιστα μετρά δύο συνεχόμενες ήττες. Σίγουρα, άλλα πράγματα περιμέναμε να δούμε από αυτή, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο υποβιβασμός της ήταν βέβαιος από αρκετά νωρίς στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί για το δύσκολο πέρασμα της από τη Serie B. Κάτι όπως φαίνεται πήγε λάθος στο σχεδιασμό και η Πεσκάρα καλείται να αποδείξει ότι είναι από τα φαβορί, με το πρόγραμμα που ακολουθεί πάντως να είναι δύσκολο. Από την άλλη πλευρά η Αβελίνο τα έχει πάει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Η παρουσία της ήταν εκ νέου πολύ καλή, με τη νεοφώτιστη να δείχνει να έχει προσαρμοστεί άμεσα στα δεδομένα της νέας κατηγορίας. Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει ο Μάσιμο Ραστέλι, που την ανέβαλε πέρυσι τον Ιούνιο και έφτιαξε ένα δυνατό σύνολο, που ουσιαστικά δεν είχε αντίπαλο στην από κάτω κατηγορία. Αυτό είναι σίγουρα από τα δυνατά του συν, ότι ξέρει την ομάδα και έχοντας παραστάσεις από την κατηγορία, μπορεί να τη βοηθήσει να φτάσει στο στόχο της, που πρωταρχικά είναι η άνετη παραμονή. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Ρετζίνα κόντρα στη Βαρέζε σε απόδοση 2.05. Ο Ατζόρι παραμένει στον πάγκο της Ρετζίνα και αυτό που τον κράτησε ήταν η καλή εμφάνιση απέναντι στη Νοβάρα, μια κατά τα άλλα η ομάδα δεν κέρδισε για ακόμα μια αγωνιστική. Αυτό που προέχει είναι να βρει ξανά την ηρεμία της, με το πρόγραμμα της εκτός των άλλων να καλυτερεύει τις επόμενες αγωνιστικές. Αμέσως μετά τη Βαρέζε θα υποδεχθεί στην έδρα της την Κάρπι. Στην ομάδα έγιναν κινήσεις της τελευταίας στιγμής για την ενίσχυση, με τον στόπερ Τζεντίλι να έρχεται από τη Βιτσέντζα και τους χαφ Φάλκο και Φόλιο από Λέτσε και Γκροσέτο αντίστοιχα. Σήμερα θα τη στηρίξουμε στο Χ2 κόντρα στη Βαρέζε η οποία έχασε αρκετά από τα βασικά στελέχη της και δείχνει να βγαίνει αποδυναμωμένη, οπότε θα είναι δύσκολο να έχει μία ανάλογη πορεία και φυσιολογικά θα αρκεστεί σε μια άνετη παραμονή. Η πιο σημαντική απώλεια είναι αναμφίβολα αυτή του φορ Εμπάγκουα, ενώ δύσκολο είναι να καλυφθούν και τα κενά των αμυντικών Τρόεστ, Καροτσιέρι και του εξτρέμ Οντο. Κλείνοντας κρατάμε το Χ (2 Draw No Bet) στην αναμέτρηση Πάντοβα - Λατίνα σε απόδοση 2.60. Το στοίχημα που επιλέξαμε επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισοπαλία, ωστόσο παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω και δε χάνουμε αν έρθει «Διπλό» (σ.σ: νικήσει η Λατίνα).

«Άσσος» η Μαρσέιγ

  Περνάμε στην Α’ Γαλλίας όπου έχουμε ξεχωρίσει τον «Άσσο» της Μαρσέιγ με αντίπαλο της Σεντ Ετιέν σε απόδοση 2.02. Η Σεντ Ετιέν έχει να κερδίσει εκτός έδρας τη Μαρσέιγ από τον Αύγουστο του 1979 (3-5). Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 48 συνολικά φορές σε επίπεδο Ligue 1 στην έδρα της Μαρσέιγ με τους Μασσαλούς να έχουν 34 νίκες (34-6-8). Οι Μασσαλοί έχουν συμπληρώσει πλέον, τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα μπορεί να ξεκίνησαν με τρία «τρίποντα», αλλά παρέμειναν σε αυτά (3-2-1). Ο Ελί Μπο, ωστόσο, δεν ανησυχεί και εμφανίζεται σίγουρος ότι η ομάδα του θα συνέλθει, ενώ υπενθυμίζει σε όλους ότι οι Μασσαλοί τα 4/6 ματς τους στη Ligue 1 τα έδωσαν μακριά από τη βάση τους, ενώ το ένα από τα δύο στο «Velodrome» ήταν απέναντι στη Μονακό που ξόδεψε πακτωλό χρημάτων το καλοκαίρι για να ενισχυθεί. Σήμερα μπορεί να τα καταφέρει απέναντι σε μία ομάδα που προέρχεται από εντός έδρα ήττα (1-2 από την Τουλούζ) και έχει να κερδίσει 34 χρόνια στο «Βελοντρόμ».

 Ισοπαλία με κάλυψη στο Λεβάντε – Βαγιαδολίδ

Από την Primera Division έχουμε επιλέξει το Χ (2NB) στον αγώνα Λεβάντε – Βαγιαδολίδ σε απόδοση 2.25. Ξεκινάει σήμερα, με 4 αναμετρήσεις, η εμβόλιμη 6η αγωνιστική για τη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν. Οι γηπεδούχοι (που υποδέχονται σήμερα τον μέχρι πρότινος τεχνικό τους) κατάφεραν και έφυγαν το Σάββατο με το βαθμό της ισοπαλίας από το «Χουέγος Μεντιτεράνεος», μετατρέποντας το εις βάρος της 2-0 σε 2-2. Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός είναι αήττητη στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, μετρώντας 3 ισοπαλίες και 1 νίκη (έχασε μόνο στην πρεμιέρα από την Μπαρτσελόνα, με το ταπεινωτικό 7-0 του «Καμπ Νου». Ο προπονητής της Λεβάντε επισήμανε ότι υπάρχουν 12-13 ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, οι οποίες κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος, οπότε «ένας βαθμός μπορεί να αποτελέσει μεγάλο επίτευγμα ή... καταστροφή». Οι φιλοξενούμενοι δεν τα κατάφεραν το σαββατοκύριακο, χάνοντας εντός έδρας από τη φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης. Η ήττα αυτή πήρε τη σκυτάλη από ένα αήττητο σερί δύο αγώνων για την Πριμέρα, στους οποίους μετρούσαν ένα «τρίποντο» (επί Χετάφε εντός) και μία «λευκή» ισοπαλία (στην έδρα της Έλτσε). Η Βαγιαδολίδ έχει μαζέψει 4 βαθμούς μέχρι στιγμής, καθώς συνδύασε με ήττες τις δύο πρώτες αγωνιστικές (από Αθλέτικ Μπιλμπάο εντός και από Βιγιαρεάλ εκτός). Ο Χουάν Ιγνάθιο Μαρτίνεθ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά στην έδρα που αποτέλεσε το προπονητικό «σπίτι» του την τελευταία διετία, έχει ως μεγάλο πλήγμα τον τραυματισμό του βασικότατου Όσκαρ. Ο Μαρτίνεθ τόνισε για το σημερινό ματς: «Γνωρίζω καλά τη Λεβάντε, όμως έχει αλλάξει η ομάδα με τις μεταγραφές του καλοκαιριού, όπως επίσης έχει τροποποιηθεί και η διάταξή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο». Εμείς θα πάμε με την ισοπαλία έχοντας την κάλυψη, αφού σε περίπτωση που νικήσει η Βαγιαδολίδ παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω.

Με την έκπληξη στο Αμβούργο

  Από το Κύπελλο Γερμανίας κρατάμε το Χ2 της Γκρόιτερ Φιρτ με αντίπαλο το Αμβούργο σε απόδοση 2.10. Η Γκρόιτερ Φιρτ απέκλεισε στο πλαίσιο του α’ γύρου την ερασιτεχνική Πφεντερσχάιμ, κερδίζοντας με 0-2, ενώ το Αμβούργο επικράτησε με 0-4 της Σοτ Γιένα (ερασιτεχνική). Για την περσινή Bundesliga οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1. Μέτρια η πορεία του Αμβούργου στη φετινή Μπουντεσλίγκα, όντας χαρακτηριστικό ότι μετρά μόλις μία νίκη στις έξι πρώτες αγωνιστικές (1-1-4). Η παρουσία στη 16η θέση του πίνακα με 4 βαθμούς μόνο ικανοποίηση δεν προκαλεί στους ανθρώπους της ομάδας. Το σαββατοκύριακο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Βέρντερ Βρέμης, με το αποτέλεσμα αυτό να παίρνει τη σκυτάλη από τη «βαριά» εκτός έδρας ήττα από τη Ντόρτμουντ με 6-2. Η Γκρόιτερ Φιρτ, από την πλευρά της, θα παραταχθεί στο σημερινό ματς με οδηγό την περσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα του Αμβούργου σε επίπεδο Μπουντεσλίγκα, οπότε και πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1. Έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα στη φετινή Τσβάιτε Λίγκα, όντας στην κορυφή με 17 βαθμούς μετά τις 8 πρώτες αγωνιστικές (5-2-1). Βέβαια, το νικηφόρο 2-4 επί της Ουνιόν Βερολίνου της περασμένης Παρασκευής έβαλε τέλος σε ένα μέτριο σερί 2 ισοπαλιών και 1 ήττας.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες και ενημερωθείτε ζωντανά για τα Αποτελέσματα στο Livescore .